Dobry den, recept sem si lehce upravila misto cukru sem dala jen 120g medu a lzicku a pul mleteho zazvoru. Zadna skorice, mandle ani kandovany zazvor. Vysledek LUXUSNI susenky. :-)) ;-)
Doporučil bych ještě dochutit těsto hřebíčkem.
Suseny zazvor jsem nemela, takze jsem pekla z cerstve nastrouhaneho korene zazvoru-davam vzdy 1 cely a vysledek je skvely. Jednou jsem pekla i bez mandli, chutna to porad vyborne. ;-)
Musí se tam dávat mandle?
:-D já nevím lidi, už z logického uvažování vám musí dojít, že do těsta by se mělo dát koření takže zázvor v prášku.... ještě když je tam napsané, že 1 lžička :-| :-P
Musí se zdobit kandovaným zázvorem? Po každém kandovaném ovoci se mi zvedal kufr, nevím, jak po zázvoru
este jsem to nepekla a modlim se as to budu pect ad to dopadne dobre O:-) ale bude to asi super ;-)
Dobrý den mohl bych se zeptat jde do těch vašich Anglické zázvorové sušenky dát i kořenový zázvor?
Bezvadné, pokud někde seženu ten kandovaný zázvor, vyzkouším i s ním... ;)
Mletý zázvor do těsta je sušený. Zázvor na ozdobení je kandovaný - nakládaný v cukru.
zázvor má být čerstvý nebo sušený? Když kupuju klasické zázvorové sušenky, tak v nich není vidět, že by byl zázvor čerstvý...