Souhlasím s p. Terezou, vinná klobása se opravdu nehodí, u nás na Moravě už jsou čerstvé klobásy po celý rok, např. Kaufland a teď před velikonocemi u každého řezníka.
Dievčatá, surová klobása je tá, ktorá je pred údením. Vyzerá ako vínna, ale je hrúbkou ako bežné klobásy. Vínnu by som tu nedávala, pretože práve to víno v nej ( aróma ) je veľmi silná a preberie chuť ostatným ingredienciám. Dostať surové klobásy aj v Čechách. V Carrefoure majú aj iné surové klobásy ako vínne, tie sa hodia lepšie.
Taky se domnívám, že je to vinná klobása, používám jí jako nádivku do krůtí rolády. Ale tu silnou, né tenkou. Toto musím vyzkoušet, líbí se mi tam hlavně ten chléb.
To bude určitě vinná klobása, jiná by nešla vymačkat..
Myslí se tím vinná bílá klobása?
Dostanete ich v mäsiarstve, u nás sú aj v hypermarketoch, Carrefour ich má určite : )
V Tescu nebo jiném supermarketu je budou učitě mít v boxu s chlazenými masnými výrobky. Jsou takové bílé.
Kde vezmu čerstvé neuzené klobásy?