Rozpálíme pánev bez oleje a opečeme nasucho slaninu. Poté opečeme vejce na způsob jako volská oka. Dáme se slaninou na talíř. Pak přidáme fazole na talíř a přiložíme cherry rajčátka. Můžeme přidat i opečený párek. Dobrou chuť!
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Lucie
|15. 2. 2016 17:24
Pokud můžu poradit, je výborné když si mírně posmažíte i rajčátka a ty fazolky jsou nejlepší bílé v rajčatové omáčce od Hainz a podává se k tomu ještě black puding,což je u nás prejt ;) a je ještě výborné přidat si k tomu mírné posmažený toustový chléb ;)
Lucie
|15. 2. 2016 17:24
Pokud můžu poradit, je výborné když si mírně posmažíte i rajčátka a ty fazolky jsou nejlepší bílé v rajčatové omáčce od Hainz a podává se k tomu ještě black puding,což je u nás prejt ;) a je ještě výborné přidat si k tomu mírné posmažený toustový chléb ;)
Na mě je to hodně těžké a místo nabití energie na celej den je ze mne nafouklej balon s červenou kartou. Nechápu, jak se s tím můžou pořád ládovat, já po ránu ani během dne nemám na tohle žaludek, fazole mi tam navíc absolutně nesedí, je to jak mexickomaďarská snídaně s prvky anglického královského dvora na talíři lidí věku cornflakesů.
Eva
|25. 4. 2014 18:57
napadlo mě to samé ;-)
Nikola Žáčková
|20. 4. 2014 19:31
A co ŽAMPIOOOOOOOONYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!! :'( :-( :-\
Sára Křečková
|20. 4. 2014 19:27
Výborný recept! :-*
Všem nám chutnal!Prostě BOMBA!!!!!!!!!!!!!!!! ;-) <3