• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Anglická snídaně
Napište svůj komentář k receptu

Anglická snídaně

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Anglická snídaně
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • fazole v tomatové omáčce
    • 1
      ks rajčata 2 půlky
    • 1
      ks žampiony 2 půlky
    • bavorské bílé klobásy
    • luncheon meat
    • toastový chléb
    • oregáno
    • pepř mletý
    • sůl
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Na oleji opečeme celé půlky rajčat, které okořeníme oregánem, osolíme a opepříme, půlky žampiónů, klobásy, plátky luncheon meat, ohřejeme konzervu fazolí v tomatě.
2
Podáváme s nasucho opečeným toasty z bílého toastového chleba. Tato snídaně dodá kalorie a energii až do večera.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Anglická tradiční snídaně

Anglická tradiční snídaně

Anglická pečeně (Carvery)

Anglická pečeně (Carvery)

Anglická gulášová polévka

Anglická gulášová polévka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Vlasta | 7. 4. 2015 23:13

    a zapomínáte na "hash brown" 8-)

  • Dáša | 5. 4. 2014 20:08

    Já jsem to tedy jedla,anglickou,volské oka a fazole v tomatě a můžu říci,že je to bašta :-)

  • Dominika | 31. 1. 2013 21:57

    Vydrží až do večera? to je poměrně přehnané...jíst jen snídani a pak večeři(popř.) !!!!!! :-\ :-\ :-\

  • Honza Výzvák | 26. 12. 2011 19:12

    Klasika korát v receptu krutě chybí vajíčka. Slanina, fazole, tousťák, zbytek podle toho co má kdo rád (rajčat, párečky, klobásky, puding). Nějaký machrování, že to někde dělaj jinak je zbytečný, já zastávám názor jako vypsaná fixa: hej hej ten jejich puding se vážně nedá žrát.

  • Radka | 8. 5. 2011 14:39

    ha ha ha , to je sranda. ziju v Irsku (manzel je Irem) a kdyz jsem videla ten recept tak jsem se musela smat, typicka anglicka nebo irska snidane (je to stejny) je : bacon = neco jak cesky uzeny akorat ze se to koupi syrovy a pak se to usmazi, klobasky - ty jsou taky syrovy, zampiony , fazole v tomatove omacce, smazeny vejce, cerny puding (chutna to jak jelito), kdo ma rad smazeny rajce (pulky) no a k tomu toast s maslem (maslo je slane), suchy toast tu nikdo neji. No a typicky caj s mlekem. Je to dobry ale nezdravy , kazdy den to nejime, tak jedenkrat do tydne.

  • sniper29a | 10. 3. 2011 03:12

    luncheon meat moc anglicky neni. klasicka "anglicka" snidane jsou fazole, anglicka slanina, vejce aka volske oko, osmazene rajcata jak pisete, zampiony. skoti k tomu jeste pridavaji prejt aka black pudding. samozrejme k tomu jejich hnusnej toustovej chleba i kdyz opecenej a den starej se jeste da :o) tyto snidane jsou z nejvychodnejsi casti anglie a pak az fort bill, aberdeen ve skotsku. mozna londyn, turisticka kolonie ma uz jine "anglicke" snidane

  • Marta | 23. 11. 2010 17:31

    8-) TŘEBA I SLANINA,VAJÍČKA NA ZPUSOB VOLSKÉ OKO,MAJONÉZE(TATARKU ONI NEMAJÍ) PAPAPA :-)

  • Marta | 23. 11. 2010 17:28

    co vím tak anglická snídaně vypadá tak trochu jinak :-\

  • sarka rudlova | 26. 10. 2010 16:28

    Myslím, že black pudding není až tak moc důležitá součást anglické snídaně...vajíčka a káva tam chybí.

  • iva | 22. 9. 2007 16:38

    no ja nevim ale nikde tam nevidim black puding, mozna ho autorka receptu nahradila lunchon meat....no a chybi vajicka (smazena, varena, ztracena,..)

  • Verča | 30. 8. 2007 23:01

    Ještě tam chybí volské oko! :-)

  • Robert | 13. 6. 2007 10:57

    já jsem tedy zvyklý ze Zélandu na hranolky místo žampiónů. To je teprv nádhera :)

  • Lucie | 21. 3. 2007 15:50

    Milá Barčo, tohle jedí v Anglii úplně normálně a rozhodně Vás to nezabije! Je to výborný! Ale spíš tak na víkendy :-)Lucie

  • barča | 13. 2. 2007 22:08

    Taková "snídaně" by mě tedy zabila. Ale jako oběd mě to docela láká, zajímavá kombinace.Vyzkouším. Paní Hano, tohle jedí v Anglii normálně ? Nebo je to jen slovní obrat ?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Mleté Snídaně Pečení Spojené království Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bavorské bílé klobásy Fazole v tomatové omáčce Luncheon meat Olej Oregáno Pepř mletý Rajčata Sůl Toastový chléb Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bábovka s tvarohovou náplní

Bábovka s tvarohovou náplní

Salsa guacamole

Salsa guacamole

Fantastický bramborový chléb

Fantastický bramborový chléb

Plněné žampiony špenátem

Plněné žampiony špenátem

Košíčky z listového těsta

Košíčky z listového těsta

Bramboračka naší babičky

Bramboračka naší babičky

Čokoládová bábovka ze zakysanky

Čokoládová bábovka ze zakysanky

Bezvaječný nepečený mangový cheesecake ve skle

Bezvaječný nepečený mangový…

Kuřecí kari se zeleninou a rýží

Kuřecí kari se zeleninou a rýží

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

62
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
53
Chřest s bešamelovou omáčkou
Chřest s bešamelovou…
46
Obalovaný asijský květák z trouby
Obalovaný asijský květák…
35
Krkovička na hrášku
Krkovička na hrášku
33
Pudinkové šneky Ládi Hrušky
Pudinkové šneky Ládi…

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Útok Kateřiny Brožové na Jílkovou: „Míše dnes asi přeskočilo, nebo má upito!“

Útok Kateřiny Brožové na Jílkovou: „Míše dnes asi přeskočilo, nebo má upito!“

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Anglická snídaně
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact