• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Anglická snídaně
Napište svůj komentář k receptu

Anglická snídaně

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Anglická snídaně
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • fazole v tomatové omáčce
    • 1
      ks rajčata 2 půlky
    • 1
      ks žampiony 2 půlky
    • bavorské bílé klobásy
    • luncheon meat
    • toastový chléb
    • oregáno
    • pepř mletý
    • sůl
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Na oleji opečeme celé půlky rajčat, které okořeníme oregánem, osolíme a opepříme, půlky žampiónů, klobásy, plátky luncheon meat, ohřejeme konzervu fazolí v tomatě.
2
Podáváme s nasucho opečeným toasty z bílého toastového chleba. Tato snídaně dodá kalorie a energii až do večera.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Anglická tradiční snídaně

Anglická tradiční snídaně

Anglická pečeně (Carvery)

Anglická pečeně (Carvery)

Anglická gulášová polévka

Anglická gulášová polévka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Vlasta | 7. 4. 2015 23:13

    a zapomínáte na "hash brown" 8-)

  • Dáša | 5. 4. 2014 20:08

    Já jsem to tedy jedla,anglickou,volské oka a fazole v tomatě a můžu říci,že je to bašta :-)

  • Dominika | 31. 1. 2013 21:57

    Vydrží až do večera? to je poměrně přehnané...jíst jen snídani a pak večeři(popř.) !!!!!! :-\ :-\ :-\

  • Honza Výzvák | 26. 12. 2011 19:12

    Klasika korát v receptu krutě chybí vajíčka. Slanina, fazole, tousťák, zbytek podle toho co má kdo rád (rajčat, párečky, klobásky, puding). Nějaký machrování, že to někde dělaj jinak je zbytečný, já zastávám názor jako vypsaná fixa: hej hej ten jejich puding se vážně nedá žrát.

  • Radka | 8. 5. 2011 14:39

    ha ha ha , to je sranda. ziju v Irsku (manzel je Irem) a kdyz jsem videla ten recept tak jsem se musela smat, typicka anglicka nebo irska snidane (je to stejny) je : bacon = neco jak cesky uzeny akorat ze se to koupi syrovy a pak se to usmazi, klobasky - ty jsou taky syrovy, zampiony , fazole v tomatove omacce, smazeny vejce, cerny puding (chutna to jak jelito), kdo ma rad smazeny rajce (pulky) no a k tomu toast s maslem (maslo je slane), suchy toast tu nikdo neji. No a typicky caj s mlekem. Je to dobry ale nezdravy , kazdy den to nejime, tak jedenkrat do tydne.

  • sniper29a | 10. 3. 2011 03:12

    luncheon meat moc anglicky neni. klasicka "anglicka" snidane jsou fazole, anglicka slanina, vejce aka volske oko, osmazene rajcata jak pisete, zampiony. skoti k tomu jeste pridavaji prejt aka black pudding. samozrejme k tomu jejich hnusnej toustovej chleba i kdyz opecenej a den starej se jeste da :o) tyto snidane jsou z nejvychodnejsi casti anglie a pak az fort bill, aberdeen ve skotsku. mozna londyn, turisticka kolonie ma uz jine "anglicke" snidane

  • Marta | 23. 11. 2010 17:31

    8-) TŘEBA I SLANINA,VAJÍČKA NA ZPUSOB VOLSKÉ OKO,MAJONÉZE(TATARKU ONI NEMAJÍ) PAPAPA :-)

  • Marta | 23. 11. 2010 17:28

    co vím tak anglická snídaně vypadá tak trochu jinak :-\

  • sarka rudlova | 26. 10. 2010 16:28

    Myslím, že black pudding není až tak moc důležitá součást anglické snídaně...vajíčka a káva tam chybí.

  • iva | 22. 9. 2007 16:38

    no ja nevim ale nikde tam nevidim black puding, mozna ho autorka receptu nahradila lunchon meat....no a chybi vajicka (smazena, varena, ztracena,..)

  • Verča | 30. 8. 2007 23:01

    Ještě tam chybí volské oko! :-)

  • Robert | 13. 6. 2007 10:57

    já jsem tedy zvyklý ze Zélandu na hranolky místo žampiónů. To je teprv nádhera :)

  • Lucie | 21. 3. 2007 15:50

    Milá Barčo, tohle jedí v Anglii úplně normálně a rozhodně Vás to nezabije! Je to výborný! Ale spíš tak na víkendy :-)Lucie

  • barča | 13. 2. 2007 22:08

    Taková "snídaně" by mě tedy zabila. Ale jako oběd mě to docela láká, zajímavá kombinace.Vyzkouším. Paní Hano, tohle jedí v Anglii normálně ? Nebo je to jen slovní obrat ?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Mleté Snídaně Pečení Spojené království Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bavorské bílé klobásy Fazole v tomatové omáčce Luncheon meat Olej Oregáno Pepř mletý Rajčata Sůl Toastový chléb Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rýžové placky

Rýžové placky

Rebarborová buchta

Rebarborová buchta

Zámecká drůbeží játra

Zámecká drůbeží játra

Linecká velikonoční vejce II.

Linecká velikonoční vejce II.

"Péřová" bublanina

"Péřová" bublanina

Skrytý banánový koláč

Skrytý banánový koláč

Řízky v ovesných vločkách

Řízky v ovesných vločkách

Tvarohový řez

Tvarohový řez

"Mrkváky" - kynuté buchty s mrkví

"Mrkváky" - kynuté buchty s mrkví

Doporučujeme

20 minut
Parmazánová kaše s žampiony a rajčaty

Parmazánová kaše s žampiony a rajčaty

80 minut
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou

Plněné papriky s rajčatovou omáčkou

90 minut
Francouzský koláč s hruškami

Francouzský koláč s hruškami

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

95 minut
Brownies s ostružinovým pyré

Brownies s ostružinovým pyré

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

139
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky z cukety)
Cukeťáčky s uzeným masem…
63
Zapečené vajíčkové chlebíčky / tousty
Zapečené vajíčkové…
56
Krůtí guláš s těstovinami
Krůtí guláš s těstovinami
46
Zeleninový salát s kuřecím masem, krutony a česnekovou zálivkou
Zeleninový salát s…
33
Burgery z červené řepy
Burgery z červené řepy

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé večeře z pánve
Od pondělí do pátku: Rychlé večeře z pánve
Obědy do krabičky: Nejlepší recepty, se kterými ušetříte a hlavně si pochutnáte jako v restauraci
Obědy do krabičky: Nejlepší recepty, se kterými…
Dorty pro knihomoly jsou hit! Pokochejte se sladkým uměním, které potěší každého milovníka literatury
Dorty pro knihomoly jsou hit! Pokochejte se…
Retro kvíz: Jak dobře znáte české hity 70., 80. a 90. let, v nichž se zpívá o jídle nebo pití?
Retro kvíz: Jak dobře znáte české hity 70., 80. a…
Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší? Sladké i slané varianty!
Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší?…
AHA.cz Rolins už má toho s Nedvědem po krk! Dara vydala zásadní prohlášení

Rolins už má toho s Nedvědem po krk! Dara vydala zásadní prohlášení

Mimibazar Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Jaký účes byl trendy v roce, kdy jste se narodila? Zjistěte to!

Jaký účes byl trendy v roce, kdy jste se narodila? Zjistěte to!

Ženy.cz Proč říkáme „Jsem v pohodě”, když v nás zuří malá sopka?

Proč říkáme „Jsem v pohodě”, když v nás zuří malá sopka?

Blesk.cz Expert Jindřich Forejt o skonu Alžběty II.: Nová fakta, co se dělo po smrti královny!

Expert Jindřich Forejt o skonu Alžběty II.: Nová fakta, co se dělo po smrti královny!

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Psychologický test: Která z trojic netvoří rodinu? Odpověď odhalí vaši osobnost!

Psychologický test: Která z trojic netvoří rodinu? Odpověď odhalí vaši osobnost!

  • Recepty.cz
  • Anglická snídaně
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact