• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Anglická polévka
Napište svůj komentář k receptu

Anglická polévka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Anglická polévka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g skopové maso krk
    • 50
      g krupky
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      ks cibule
    • celer s natí
    • 2
      ks pórek
    • 2
      ks mrkev
    • 50
      g hrách
    • 1
      lžička pepř mletý
    • petrželka na ozdobu

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na malé kousky, vložíme do studené vody, přidáme krupky, osolíme a vaříme. Asi po 2 hodinách přidáme nakrájenou zeleninu, opepříme a vaříme až zelenina změkne. Hotovou polévku dochutíme a na talířích ozdobíme nasekanou petrželkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Anglická gulášová polévka

Anglická gulášová polévka

Anglická pečeně (Carvery)

Anglická pečeně (Carvery)

Anglická tradiční snídaně

Anglická tradiční snídaně

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Milhaus | 29. 8. 2011 15:27

    :-(

  • Aneta Nakládalová | 28. 12. 2007 15:02

    hnus

  • anna Kastovsak | 23. 1. 2007 15:25

    superrrrrrrrrr

  • KATEŘINA Poulicková | 19. 10. 2006 13:37

    DOBRÉ.

  • Michaela Atherton | 28. 5. 2006 11:39

    Ja vetsinou skoro vsechno zahustuju Plain flour, moje tchyne kdyz uz vari, tak pouziva All-purpose. No... a pokud jde o knedliky a aspik, tak jsem se po dlouhodobem trapeni se shanenim ingredienci rozhodla pri kazde navsteve rodicu doma v Cechach nakoupit zasoby knedliku v prasku a aspiku a vegety a podobnych zalezitosti. Manzel si mysli, ze jsem blazen, nebot zasadne na dovolenou jedu s prazdnym kufrem a vracim se s plnym kufrem jidla. Ne samozrejme cerstveho, to bych si neriskla:o] I kdyz takovy lovecak si sam manzel prevazi dost casto!

  • Katka | 27. 5. 2006 21:26

    tak to jo,ale já myslela mouku na knedlíky a zahuštování.Jinak bramborový salát,hm ten budu muset udělat. A jak děláte aspik?

  • Michaela Atherton | 23. 5. 2006 16:09

    Ja mouku skoro vubec nepouzivam, jelikoz nepecu, ale myslim, ze wholemeal by mela byt v poradku. Muj manzel si uz nastesti na ceske jidlo zvykl, tak sni skoro vsechno, co udelam a muzu tak experimentovat. Zkousim co me napadne. Nejoblibenejsi je u nas gulas, rizoto, polevky, zapekane veci a tak. Na co ho ale nedostanu a co delam tedy pouze pro sebe je bramborovy salat a aspik:o] Na jedno jedine jsem se ale zatim netroufla a je to velice vyzadovane je svickova!

  • Katka | 23. 5. 2006 14:54

    Naprosto souhlasím s Michaelou,jsem v anglii už rok a pracuji pro jednu rodinu a ty fish and chips neměli snad ani jednou, a jestli si jednou za rok udělali pizzu???Záleží na člověku. JInak sem se htěla Michaelo zeptat čím tady nahrazuješ hrubou mouku a jestli vaříš nějaká česká jídla?

  • Michaela Atherton | 19. 5. 2006 16:20

    Pro Oto Janku: Nevim, kde jste vzal, ze se v Anglii polevky neji. Ja v Anglii ziji uz nekolik let a polevky jsou na dennim poradku. Pouze je rozdil v tom, ze anglicke polevky se vetsinou prodavaji v plechovkach a jsou hodne syte, proto se ji jako hlavni jidlo. A to ze se tu ji jen fish&chips a hamburgry je hloupost. Nevim, s kym jste zil, ale rozhodne zalezi na rodine, jake maji stravovaci navyky. V nasi rodine se rozhodne ji zdrave a hamburgra u McDonalda ci jinde si dame tak nanejvys kdyz jsme nekde na celodennim vylete. A pokud znate anglicana, ktery ma na to se stravovat kazdy vecer v hospode, musi byt milionar. V Anglii to bohuzel neni jako v cechach, ze si muzete dovolit kazdy den stravovat se v hospode. Kdyz si sem tam zajdem na nejake to levnejsi jidlo, tak stejne i s drinkem zaplatime totez, jako za nakup potravin na tyden.

  • Jana | 27. 2. 2006 18:43

    Vyzkouším teď v sobotu.Určitě v obchodě nebude skopové,co když dám plecko?

  • dd dd | 15. 11. 2005 11:17

    zní to dobře

  • Mirka Fořtová | 14. 10. 2005 18:27

    Je to dobré!

  • Danuška Lindemannová | 3. 10. 2005 21:54

    Mňamky

  • oto janku | 7. 6. 2005 18:20

    jedinný problém je v názvu.To ostatní je opravdu fajn,velice chutné.Žil jsem v anglii a co mohu dodat,polévky,skoro nejedí.Pokud je jedí,nejsou to angličané.To,co je velmi zajímá je jen "Fish and chips.Ve svém týdenním cyklu,který narozdíl od nás začíná v ranních hod.,to jest 8-9 hod.jsou rády za nějaký ten hamburger či cokoliv jiného ale hlavně rychlého.Jejich doba stravování je okolo 8mé h.kdy převážně jdou do Pubu,kde dostanou porci,která by nakrmila dva čechy.Nedivím se anglickým dámám,že vaří tak málo.Pokud vaří,bez tak polévky.Jinak ten recept je v podobenství s jakoukoliv polévkou v čechách.Děkuji a přeji dobrou chuť

  • Sylva lachmannova | 13. 3. 2005 14:10

    VYBORNA POLEVKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Roman | 21. 1. 2005 14:42

    A co je něm pracného ?

  • Miroslav | 30. 5. 2004 20:24

    Výborný i když pracný.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky
Polévky Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Celer Cibule Hrách Krupky Mrkev Pepř mletý Petrželka Pórek Skopové maso Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohová bábovka III.

Tvarohová bábovka III.

Výborné lívance z acidofilního mléka

Výborné lívance z acidofilního mléka

Kotlety (řízky) v alobalu

Kotlety (řízky) v alobalu

Bramborové šišky na slano

Bramborové šišky na slano

Cizrna na italský způsob III.

Cizrna na italský způsob III.

Moravská kapsička

Moravská kapsička

Těsto na italskou pizzu

Těsto na italskou pizzu

Nakládané papriky, kozí rohy, feferony - nejen na gril

Nakládané papriky, kozí rohy,…

Bramborovo-žampionová polévka se špenátem

Bramborovo-žampionová polévka se…

Doporučujeme

70 minut
Vepřová pečeně na pivu s jablečnou omáčkou

Vepřová pečeně na pivu s jablečnou…

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

31
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Asijské nudle s…
19
Cizrnová polévka - vydatná
Cizrnová polévka -…
18
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
16
Chřest ve slanině - smažený, pečený i na gril
Chřest ve slanině -…
16
Jarní zelný salát
Jarní zelný salát

Zajímavé články

Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s křupavou kůží
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s…
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich babiček v moderní podobě
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich…
Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny Bohdalové si nesmíte nechat ujít
Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny…
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
AHA.cz Bolek Polívka v ohrožení života? Kolaps na jevišti

Bolek Polívka v ohrožení života? Kolaps na jevišti

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Zemřela herečka Diane Keaton: Proč se nikdy nevdala?

Zemřela herečka Diane Keaton: Proč se nikdy nevdala?

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Čím dál drsnější Zrádci 2: Písařovicová napomohla »vraždě«

Čím dál drsnější Zrádci 2: Písařovicová napomohla »vraždě«

SportRevue.cz FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo si splní tajné přání a komu se vrátí do života bývalá láska?

Horoskop na další týden: Kdo si splní tajné přání a komu se vrátí do života bývalá láska?

  • Recepty.cz
  • Anglická polévka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact