• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Anglická červená polévka
Napište svůj komentář k receptu

Anglická červená polévka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Anglická červená polévka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks cibule
    • 4
      stroužek česnek
    • 6
      ks žampiony
    • 2
      lžíce máslo
    • 2
      ks mrkev
    • cuketa
    • 3
      ks brambory
    • rajčata
    • 2,50
      l vývar
    • bazalka
    • tymián
    • oregáno
    • sůl
    • pepř mletý
    • worcestrová omáčka
    • zelená paprika může být i jiná barva
    • podravka či vegeta
    • fazole ve slaném nálevu
    • 0,50
      kg maso vařeného maso nejlépe kuřecí či králičí lze i mix

Postup přípravy receptu

1
Na másle necháme zpěnit cibuli do sklovata a poté pokrájený přidáme česnek a žampiony. Po chvíli přidáme na kostičky nakrájenou mrkev, cuketu a papriku. Chvíli dusíme pod pokličkou. Dále přidáme na kostičky nakrájené brambory, celou konzervu pokrájených loupaných rajčat, koření po malé kávové lžičce (pepře méně), polévkovou lžíci worchestru, sůl a vegetu dle chuti a opět dusíme asi 10 minut. Zalijeme vývarem a vaříme do změknutí všech přísad (asi 15minut).
2
Nakonec přidáme celou konzervu fazolí bez nálevu a na kousky nakrájené maso. A to vše povaříme ještě asi 5 minut. Podává se s bílým pečivem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Anglická gulášová polévka

Anglická gulášová polévka

Anglická pečeně (Carvery)

Anglická pečeně (Carvery)

Anglická tradiční snídaně

Anglická tradiční snídaně

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Janaso | 4. 10. 2014 20:09

    Skutečně výborná! Škoda, že si nemůžeme dát zítra rozleželou - u nás prostě nezbyla. :-)

  • Janaso | 4. 10. 2014 20:07

    Skutečně výborná. Škoda, že si nedáme zítra rozleželou - u nás prostě nezbyla. 8-)

  • Emil Kokoška | 18. 4. 2009 21:32

    Do té úplně pravé dávají angličani ještě husí krev, aby byla ještě červenější. Pak nemá chybu!

  • gluminka gluminka | 18. 4. 2009 20:44

    Polévku jsme vyzkoušeli a je opradu vynikající. Ještě lepší je druhý den, kdy se veškeré koření proleží. Největší radost z ní měl švagr, rodilý Angličan, neb dle něho polévka je opravdu autentická. Takže zkuste ji, přejeme dobrou chuť.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky
Polévky Oběd Večeře Dušení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Brambory Česnek Cibule Cuketa Fazole Máslo Maso Mrkev Oregáno Pepř mletý Podravka Rajčata Sůl Tymián Vývar Worcestrová omáčka Žampiony Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Slepice na smetaně

Slepice na smetaně

Amolety z kynutého těsta

Amolety z kynutého těsta

Tvarohový koláč s meruňkami

Tvarohový koláč s meruňkami

Salát z červené řepy s hruškou

Salát z červené řepy s hruškou

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

Linecký koláč mlsného manžela

Linecký koláč mlsného manžela

Zahradní hamburgery - grilované

Zahradní hamburgery - grilované

Sorrentinos, ravioly se sýrovou omáčkou

Sorrentinos, ravioly se sýrovou…

Plněné taštičky z listového těsta

Plněné taštičky z listového těsta

Doporučujeme

Zapečená kuřecí prsa

Zapečená kuřecí prsa

45 minut
Tudelská zeleninová polévka

Tudelská zeleninová polévka

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

114
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
103
Netradiční štrúdl s drobenkou uvnitř
Netradiční štrúdl s…
72
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
60
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
60
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5 večeří, které stihnete do 30 minut
Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5…
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody, proč si ji právě teď vychutnat, plus sladké recepty
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody,…
Ředkvičky na sedm způsobů: Zkuste recept na pomazánku či ředkvičky s vajíčkem
Ředkvičky na sedm způsobů: Zkuste recept na…
Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte kouzlo nedokonalosti
Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte…
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
AHA.cz Tajemství Jiřího Bartošky (†78): Spory s Gottem (†80) kvůli pomluvám!

Tajemství Jiřího Bartošky (†78): Spory s Gottem (†80) kvůli pomluvám!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Blesk pro ženy Chyby v oblékání, kvůli kterým vám to tolik nesluší. Neděláte nějakou z nich také?

Chyby v oblékání, kvůli kterým vám to tolik nesluší. Neděláte nějakou z nich také?

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Deppova bývalka Amber Heardová: Porodila dvojčata!

Deppova bývalka Amber Heardová: Porodila dvojčata!

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy 7 mystických českých jmen pro ženy: Jaké kouzlo v sobě skrývají?

7 mystických českých jmen pro ženy: Jaké kouzlo v sobě skrývají?

  • Recepty.cz
  • Anglická červená polévka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact