• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Anglická červená polévka
Napište svůj komentář k receptu

Anglická červená polévka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Anglická červená polévka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks cibule
    • 4
      stroužek česnek
    • 6
      ks žampiony
    • 2
      lžíce máslo
    • 2
      ks mrkev
    • cuketa
    • 3
      ks brambory
    • rajčata
    • 2,50
      l vývar
    • bazalka
    • tymián
    • oregáno
    • sůl
    • pepř mletý
    • worcestrová omáčka
    • zelená paprika může být i jiná barva
    • podravka či vegeta
    • fazole ve slaném nálevu
    • 0,50
      kg maso vařeného maso nejlépe kuřecí či králičí lze i mix

Postup přípravy receptu

1
Na másle necháme zpěnit cibuli do sklovata a poté pokrájený přidáme česnek a žampiony. Po chvíli přidáme na kostičky nakrájenou mrkev, cuketu a papriku. Chvíli dusíme pod pokličkou. Dále přidáme na kostičky nakrájené brambory, celou konzervu pokrájených loupaných rajčat, koření po malé kávové lžičce (pepře méně), polévkovou lžíci worchestru, sůl a vegetu dle chuti a opět dusíme asi 10 minut. Zalijeme vývarem a vaříme do změknutí všech přísad (asi 15minut).
2
Nakonec přidáme celou konzervu fazolí bez nálevu a na kousky nakrájené maso. A to vše povaříme ještě asi 5 minut. Podává se s bílým pečivem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Anglická gulášová polévka

Anglická gulášová polévka

Anglická pečeně (Carvery)

Anglická pečeně (Carvery)

Anglická tradiční snídaně

Anglická tradiční snídaně

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Janaso | 4. 10. 2014 20:09

    Skutečně výborná! Škoda, že si nemůžeme dát zítra rozleželou - u nás prostě nezbyla. :-)

  • Janaso | 4. 10. 2014 20:07

    Skutečně výborná. Škoda, že si nedáme zítra rozleželou - u nás prostě nezbyla. 8-)

  • Emil Kokoška | 18. 4. 2009 21:32

    Do té úplně pravé dávají angličani ještě husí krev, aby byla ještě červenější. Pak nemá chybu!

  • gluminka gluminka | 18. 4. 2009 20:44

    Polévku jsme vyzkoušeli a je opradu vynikající. Ještě lepší je druhý den, kdy se veškeré koření proleží. Největší radost z ní měl švagr, rodilý Angličan, neb dle něho polévka je opravdu autentická. Takže zkuste ji, přejeme dobrou chuť.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky
Polévky Oběd Večeře Dušení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Brambory Česnek Cibule Cuketa Fazole Máslo Maso Mrkev Oregáno Pepř mletý Podravka Rajčata Sůl Tymián Vývar Worcestrová omáčka Žampiony Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Perník II.

Perník II.

Salámová pomazánka III.

Salámová pomazánka III.

Vejce na maďarský způsob

Vejce na maďarský způsob

Tvarůžková pomazánka (vařená, jednoduchá)

Tvarůžková pomazánka (vařená,…

Brokolicová pomazánka

Brokolicová pomazánka

Hrníčkový mazanec

Hrníčkový mazanec

Nepečený malinový dort do misky

Nepečený malinový dort do misky

Banánovo - čokoládové řezy

Banánovo - čokoládové řezy

Ořechové fit muffiny

Ořechové fit muffiny

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

72
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
64
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
53
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
40
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
37
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Blesk.cz Misska Čerešňáková měsíc před porodem: Drama kvůli nemoci!

Misska Čerešňáková měsíc před porodem: Drama kvůli nemoci!

SportRevue.cz Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

  • Recepty.cz
  • Anglická červená polévka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact