Na rozehřátém oleji zesklovatíme kostičky cibule a papriky. Bůček nakrájíme na kostičky, osolíme, okmínujeme a posypeme grilovacím kořením. Přidáme na pánev a promícháme. Osmahneme a zalijeme troškou teplé vody. Za občasného podlévání a míchání dusíme doměkka. Pod masem musí vzniknout hnědá, hustá šťáva. Mezitím uvaříme doměkka kysané zelí. Do téměř hotového masa přidáme utřený česnek a chilli papričku. Ze zelí slijeme vodu a promícháme ho s masem. Podáváme s chlebem....
Pro vegetariány je možné nahradit vepřové kombinací uzeného tofu se sójovýmy kostky.Moc dobré... ;-)
Petr Stránský
|25. 5. 2010 12:21
Náhodou jsem na tento recept přišel -jen jsem hledal něco zajímavého z vepřového. Udělal jsem to z kousku ořechu a krkovičky - a došel jsem pro kousek bůčku. A nemělo to chybu - ještě teď maj všichni mastné huby.
Mabelka Mabelka
|12. 1. 2009 00:08
Dělala jsem z krkovičky a bylo to výborné!
lubka maskova
|5. 10. 2007 13:30
my na slovensku to podavame pred svadbou akorat ten bucek vypeceme a pak pridame cibuli a az je to napul hotove tak tam dame zeli.to jidlo ma byt hodne masny aby to zamastilo zaludek pred tim alkoholem
renata pan
|28. 1. 2007 17:34
moc nám chutnalo. Dokonce i manžel, který není na zelí, chválil!
Bogaj
|25. 1. 2007 07:33
Já to znám od tchýně a občas si to u ní objednávám. Ona tam nedává chilli a navíc, kombinuje vepřové maso s králíkem!
Ivana Nedbalková
|19. 12. 2006 18:44
Tak jsem to dnes zkusila na oběd a musím říct,že to bylo opravdu dobré
Lucie
|26. 11. 2006 21:56
U tohohle jidla slysite zvony. Kdyz se ten bucek poradne vysmazi, tak tam nejde poznat ta tlustina. Patri to k memu nejoblibenejsimu jidlu.
Josef Šictař
|31. 10. 2006 15:33
výborné chtěl bych si přidat ještě 1000000
Martina Veselá
|6. 10. 2006 12:44
Moc dobré - jen jsem vynechala olej a cibulku opekla na výpeku ze sádla z bůčku. A s chilli opatrně, pálilo to jako čert.
Lukáš Grimm
|21. 9. 2006 15:52
Super!!!!!:-))
lidka dubinská
|11. 1. 2006 16:26
moc a moc dobrý.l
Eva Hejlíková
|27. 9. 2005 10:53
Místo normální papriky dávám kapii....moc dobré papu :o)
Anonym
|16. 8. 2005 21:55
Tak to je trochu pracnější segedinský guláš.
Marie Svobodová
|10. 6. 2005 12:47
Bůček moc nemusíme, tak jsem použila plecko. Manžel se jen olizoval.
Václav Bělice
|22. 4. 2005 09:19
Toto jídlo je pohádka
Jana z VM Řezníčková
|13. 1. 2005 07:43
Toto když se jí, tak je slyšet andělské zvony, že?!