• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Andělské zvony
Napište svůj komentář k receptu

Andělské zvony

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 28
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Andělské zvony
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      kg vepřový bůček
    • 0,50
      kg kysané zelí
    • olej
    • 1
      ks paprika
    • 1
      ks cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      ks chilli papričky
    • sůl
    • kmín
    • grilovací koření

Postup přípravy receptu

1
Na rozehřátém oleji zesklovatíme kostičky cibule a papriky. Bůček nakrájíme na kostičky, osolíme, okmínujeme a posypeme grilovacím kořením. Přidáme na pánev a promícháme. Osmahneme a zalijeme troškou teplé vody. Za občasného podlévání a míchání dusíme doměkka. Pod masem musí vzniknout hnědá, hustá šťáva. Mezitím uvaříme doměkka kysané zelí. Do téměř hotového masa přidáme utřený česnek a chilli papričku. Ze zelí slijeme vodu a promícháme ho s masem. Podáváme s chlebem....
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

DIA Andělské slzy

DIA Andělské slzy

Tvarohová Buchta - Anďelské Sny

Tvarohová Buchta - Anďelské Sny

Andělské brambory

Andělské brambory

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • blaba1
    blaba1 | 24. 1. 2014 11:45

    dobrý.... ;-) ;-) .já ještě přidal klobásku :) :)

  • Zita | 26. 8. 2013 10:56

    Zaslouženě za 1* <3

  • muminek | 30. 7. 2013 19:55

    je to bomba :-P

  • Musilová | 30. 1. 2012 08:55

    Díky za recept,moooooc dobré to bylo <3 <3 <3

  • STar | 25. 7. 2011 23:49

    Vypadá to dost odporně jako ;-) ;-) ;-) ;-)

  • Islapakova | 22. 7. 2011 21:58

    Prodává se v naší obci při slavnostech, jde to na dračku.

  • Islapakova | 22. 7. 2011 21:58

    Prodává se v naší obci při slavnostech, jde to na dračku.

  • Ladia
    Ladia | 19. 5. 2011 09:45

    Ano, ale běžný uživatel toto může pouze u vlastních fotografií ;-)

  • Lenka Hradecká | 18. 5. 2011 10:54

    Stejný případ jako u "Babiččiných závitků" - fotografii je nutné označit jako "defaultní obrázek". (opraveno)

  • Ladia
    Ladia | 18. 5. 2011 09:18

    Zde se také "schovala" fotografie při editaci.

  • recepty73
    recepty73 | 28. 1. 2011 17:33

    ...z počátku jsem byl dost nedůvěřivý :-\ .Výsledek = :-*,nezbylo ani na přidání :-( .Foto přidávám a určitě jsem nedělal naposledy :-D ;-) !!!

  • Jarka O. | 28. 1. 2011 12:58

    No jo, každá rychle osmahnutá směs kousků masa je čína a každé maso s kysaným zelím je segedín... :-D

  • Klára K. | 27. 1. 2011 23:06

    Tak, segedín to neni na žiaden pád.

  • Ladia
    Ladia | 27. 1. 2011 22:13

    Segedín to rozhodně není, vyzkoušejte ;-)

  • Tonik | 17. 11. 2010 09:17

    Jaký zvony? , vždyť je to segedín.

  • jim | 17. 10. 2010 11:06

    Pro vegetariány je možné nahradit vepřové kombinací uzeného tofu se sójovýmy kostky.Moc dobré... ;-)

  • Petr Stránský | 25. 5. 2010 12:21

    Náhodou jsem na tento recept přišel -jen jsem hledal něco zajímavého z vepřového. Udělal jsem to z kousku ořechu a krkovičky - a došel jsem pro kousek bůčku. A nemělo to chybu - ještě teď maj všichni mastné huby.

  • Mabelka Mabelka | 12. 1. 2009 00:08

    Dělala jsem z krkovičky a bylo to výborné!

  • lubka maskova | 5. 10. 2007 13:30

    my na slovensku to podavame pred svadbou akorat ten bucek vypeceme a pak pridame cibuli a az je to napul hotove tak tam dame zeli.to jidlo ma byt hodne masny aby to zamastilo zaludek pred tim alkoholem

  • renata pan | 28. 1. 2007 17:34

    moc nám chutnalo. Dokonce i manžel, který není na zelí, chválil!

  • Bogaj | 25. 1. 2007 07:33

    Já to znám od tchýně a občas si to u ní objednávám. Ona tam nedává chilli a navíc, kombinuje vepřové maso s králíkem!

  • Ivana Nedbalková | 19. 12. 2006 18:44

    Tak jsem to dnes zkusila na oběd a musím říct,že to bylo opravdu dobré

  • Lucie | 26. 11. 2006 21:56

    U tohohle jidla slysite zvony. Kdyz se ten bucek poradne vysmazi, tak tam nejde poznat ta tlustina. Patri to k memu nejoblibenejsimu jidlu.

  • Josef Šictař | 31. 10. 2006 15:33

    výborné chtěl bych si přidat ještě 1000000

  • Martina Veselá | 6. 10. 2006 12:44

    Moc dobré - jen jsem vynechala olej a cibulku opekla na výpeku ze sádla z bůčku. A s chilli opatrně, pálilo to jako čert.

  • Lukáš Grimm | 21. 9. 2006 15:52

    Super!!!!!:-))

  • lidka dubinská | 11. 1. 2006 16:26

    moc a moc dobrý.l

  • Eva Hejlíková | 27. 9. 2005 10:53

    Místo normální papriky dávám kapii....moc dobré papu :o)

  • Anonym | 16. 8. 2005 21:55

    Tak to je trochu pracnější segedinský guláš.

  • Marie Svobodová | 10. 6. 2005 12:47

    Bůček moc nemusíme, tak jsem použila plecko. Manžel se jen olizoval.

  • Václav Bělice | 22. 4. 2005 09:19

    Toto jídlo je pohádka

  • Jana z VM Řezníčková | 13. 1. 2005 07:43

    Toto když se jí, tak je slyšet andělské zvony, že?!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Dušení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Chilli papričky Cibule Grilovací koření Kmín Kysané zelí Olej Paprika Sůl Vepřový bůček
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ovocný salát s jogurtem

Ovocný salát s jogurtem

Čokoládová kolečka

Čokoládová kolečka

Rychlá znojemská

Rychlá znojemská

Jahodové řezy z Galaretky

Jahodové řezy z Galaretky

Masíčko po námořnicku

Masíčko po námořnicku

Nutelový dort II.

Nutelový dort II.

Pikantní pirohy s kuřecím a slaninou

Pikantní pirohy s kuřecím a slaninou

Babiččiny palačinky

Babiččiny palačinky

Mrkvový krém

Mrkvový krém

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

677
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
634
Máslové řízky
Máslové řízky
543
Dýňová tortila
Dýňová tortila
25
Domácí houstičky ze sušeného droždí
Domácí houstičky ze…
24
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Asijské nudle s…

Zajímavé články

Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k snídani, ovšem s jednou dost neobvyklou přísadou
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k…
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si sejkory, vošouchy nebo klouzáky
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si…
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně alespoň lžíci a jak si ho udělat chutnější?
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně…
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
AHA.cz Těžké chvíle Miroslava Etzlera: Děkujeme za všechnu lásku, loučí se

Těžké chvíle Miroslava Etzlera: Děkujeme za všechnu lásku, loučí se

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Ženy.cz Zimní dovolená na Katschbergu – rakouský ráj na dosah z Česka

Zimní dovolená na Katschbergu – rakouský ráj na dosah z Česka

Blesk.cz Hrdličky Jitka Boho a Lukáš Langmajer: První veřejné rande

Hrdličky Jitka Boho a Lukáš Langmajer: První veřejné rande

SportRevue.cz FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

Maminka.cz Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Blesk Horoskopy Největší čarodějky zvěrokruhu: Která znamení mají mimořádné schopnosti?

Největší čarodějky zvěrokruhu: Která znamení mají mimořádné schopnosti?

Další doporučené recepty:

Andaluzská omáčka
Andaluzská omáčka
Andělská očka
Andělská očka
Andělská roláda
Andělská roláda
Andělský dort
Andělský dort
Andulčina pomazánka
Andulčina pomazánka
Anglická gulášová polévka
Anglická gulášová polévka
  • Recepty.cz
  • Andělské zvony
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact