• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Andělské zvony
Napište svůj komentář k receptu

Andělské zvony

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 28
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Andělské zvony
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      kg vepřový bůček
    • 0,50
      kg kysané zelí
    • olej
    • 1
      ks paprika
    • 1
      ks cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      ks chilli papričky
    • sůl
    • kmín
    • grilovací koření

Postup přípravy receptu

1
Na rozehřátém oleji zesklovatíme kostičky cibule a papriky. Bůček nakrájíme na kostičky, osolíme, okmínujeme a posypeme grilovacím kořením. Přidáme na pánev a promícháme. Osmahneme a zalijeme troškou teplé vody. Za občasného podlévání a míchání dusíme doměkka. Pod masem musí vzniknout hnědá, hustá šťáva. Mezitím uvaříme doměkka kysané zelí. Do téměř hotového masa přidáme utřený česnek a chilli papričku. Ze zelí slijeme vodu a promícháme ho s masem. Podáváme s chlebem....
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

DIA Andělské slzy

DIA Andělské slzy

Tvarohová Buchta - Anďelské Sny

Tvarohová Buchta - Anďelské Sny

Andělské brambory

Andělské brambory

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • blaba1
    blaba1 | 24. 1. 2014 11:45

    dobrý.... ;-) ;-) .já ještě přidal klobásku :) :)

  • Zita | 26. 8. 2013 10:56

    Zaslouženě za 1* <3

  • muminek | 30. 7. 2013 19:55

    je to bomba :-P

  • Musilová | 30. 1. 2012 08:55

    Díky za recept,moooooc dobré to bylo <3 <3 <3

  • STar | 25. 7. 2011 23:49

    Vypadá to dost odporně jako ;-) ;-) ;-) ;-)

  • Islapakova | 22. 7. 2011 21:58

    Prodává se v naší obci při slavnostech, jde to na dračku.

  • Islapakova | 22. 7. 2011 21:58

    Prodává se v naší obci při slavnostech, jde to na dračku.

  • Ladia
    Ladia | 19. 5. 2011 09:45

    Ano, ale běžný uživatel toto může pouze u vlastních fotografií ;-)

  • Lenka Hradecká | 18. 5. 2011 10:54

    Stejný případ jako u "Babiččiných závitků" - fotografii je nutné označit jako "defaultní obrázek". (opraveno)

  • Ladia
    Ladia | 18. 5. 2011 09:18

    Zde se také "schovala" fotografie při editaci.

  • recepty73
    recepty73 | 28. 1. 2011 17:33

    ...z počátku jsem byl dost nedůvěřivý :-\ .Výsledek = :-*,nezbylo ani na přidání :-( .Foto přidávám a určitě jsem nedělal naposledy :-D ;-) !!!

  • Jarka O. | 28. 1. 2011 12:58

    No jo, každá rychle osmahnutá směs kousků masa je čína a každé maso s kysaným zelím je segedín... :-D

  • Klára K. | 27. 1. 2011 23:06

    Tak, segedín to neni na žiaden pád.

  • Ladia
    Ladia | 27. 1. 2011 22:13

    Segedín to rozhodně není, vyzkoušejte ;-)

  • Tonik | 17. 11. 2010 09:17

    Jaký zvony? , vždyť je to segedín.

  • jim | 17. 10. 2010 11:06

    Pro vegetariány je možné nahradit vepřové kombinací uzeného tofu se sójovýmy kostky.Moc dobré... ;-)

  • Petr Stránský | 25. 5. 2010 12:21

    Náhodou jsem na tento recept přišel -jen jsem hledal něco zajímavého z vepřového. Udělal jsem to z kousku ořechu a krkovičky - a došel jsem pro kousek bůčku. A nemělo to chybu - ještě teď maj všichni mastné huby.

  • Mabelka Mabelka | 12. 1. 2009 00:08

    Dělala jsem z krkovičky a bylo to výborné!

  • lubka maskova | 5. 10. 2007 13:30

    my na slovensku to podavame pred svadbou akorat ten bucek vypeceme a pak pridame cibuli a az je to napul hotove tak tam dame zeli.to jidlo ma byt hodne masny aby to zamastilo zaludek pred tim alkoholem

  • renata pan | 28. 1. 2007 17:34

    moc nám chutnalo. Dokonce i manžel, který není na zelí, chválil!

  • Bogaj | 25. 1. 2007 07:33

    Já to znám od tchýně a občas si to u ní objednávám. Ona tam nedává chilli a navíc, kombinuje vepřové maso s králíkem!

  • Ivana Nedbalková | 19. 12. 2006 18:44

    Tak jsem to dnes zkusila na oběd a musím říct,že to bylo opravdu dobré

  • Lucie | 26. 11. 2006 21:56

    U tohohle jidla slysite zvony. Kdyz se ten bucek poradne vysmazi, tak tam nejde poznat ta tlustina. Patri to k memu nejoblibenejsimu jidlu.

  • Josef Šictař | 31. 10. 2006 15:33

    výborné chtěl bych si přidat ještě 1000000

  • Martina Veselá | 6. 10. 2006 12:44

    Moc dobré - jen jsem vynechala olej a cibulku opekla na výpeku ze sádla z bůčku. A s chilli opatrně, pálilo to jako čert.

  • Lukáš Grimm | 21. 9. 2006 15:52

    Super!!!!!:-))

  • lidka dubinská | 11. 1. 2006 16:26

    moc a moc dobrý.l

  • Eva Hejlíková | 27. 9. 2005 10:53

    Místo normální papriky dávám kapii....moc dobré papu :o)

  • Anonym | 16. 8. 2005 21:55

    Tak to je trochu pracnější segedinský guláš.

  • Marie Svobodová | 10. 6. 2005 12:47

    Bůček moc nemusíme, tak jsem použila plecko. Manžel se jen olizoval.

  • Václav Bělice | 22. 4. 2005 09:19

    Toto jídlo je pohádka

  • Jana z VM Řezníčková | 13. 1. 2005 07:43

    Toto když se jí, tak je slyšet andělské zvony, že?!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Dušení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Chilli papričky Cibule Grilovací koření Kmín Kysané zelí Olej Paprika Sůl Vepřový bůček
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohová bábovka III.

Tvarohová bábovka III.

Grilované cukety a lilky v olejovo-octové marinádě

Grilované cukety a lilky v olejovo…

Zelný salát s mrkví a paprikou

Zelný salát s mrkví a paprikou

Maso v zelenině z pečícího sáčku

Maso v zelenině z pečícího sáčku

Masová bábovka aneb sekaná trochu jinak

Masová bábovka aneb sekaná trochu…

(nejen) Vepřová uzenářská pečeně

(nejen) Vepřová uzenářská pečeně

Jednoduché sýrové tyčinky

Jednoduché sýrové tyčinky

Segedín s knedlíkem po našem

Segedín s knedlíkem po našem

Základní těsto na koblihy

Základní těsto na koblihy

Doporučujeme

30 minut
Krémové lečo

Krémové lečo

40 minut
Polévka z pečených rajčat

Polévka z pečených rajčat

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

95 minut
Brownies s ostružinovým pyré

Brownies s ostružinovým pyré

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

41
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Jednoduchý rýžový nákyp…
32
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
30
Sýrové muffiny se slaninou a pažitkou
Sýrové muffiny se…
25
Klasické lečo
Klasické lečo
25
Veganské plněné papriky s rajskou omáčkou
Veganské plněné papriky…

Zajímavé články

Znáte pide? Turecká pizza ve tvaru loďky je hitem pouličních bister
Znáte pide? Turecká pizza ve tvaru loďky je hitem…
Školní svačiny podle znamení zvěrokruhu: Beran ocení něco zajímavého, malého Štíra budete muset trochu obelstít
Školní svačiny podle znamení zvěrokruhu: Beran…
4 nejlepší snídaně plné bílkovin: Zasytí vás, nepřiberete po nich a ještě si pochutnáte
4 nejlepší snídaně plné bílkovin: Zasytí vás,…
Nejlepší domácí kečupy, díky kterým zpracujete úrodu ze zahrádky a ulevíte tak své peněžence
Nejlepší domácí kečupy, díky kterým zpracujete…
Od pondělí do pátku: Zářijové večeře, které budete mít do 30 minut na stole
Od pondělí do pátku: Zářijové večeře, které…
AHA.cz Meghan porušila všechny zásady! Ukázala děti

Meghan porušila všechny zásady! Ukázala děti

Mimibazar Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy Poznáte české celebrity podle fotek z dětství? Někteří vás překvapí!

Poznáte české celebrity podle fotek z dětství? Někteří vás překvapí!

Ženy.cz Záhada jménem intuice. Jak vlastně funguje? A lze ji trénovat?

Záhada jménem intuice. Jak vlastně funguje? A lze ji trénovat?

Blesk.cz Natálie Jirásková po rozchodu s Mišíkem: Zpověď o konci vztahu!

Natálie Jirásková po rozchodu s Mišíkem: Zpověď o konci vztahu!

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Velký horoskop zdraví na září: Komu hrozí nachlazení a záněty a kdo bude trpět na migrény?

Velký horoskop zdraví na září: Komu hrozí nachlazení a záněty a kdo bude trpět na migrény?

Další doporučené recepty:

Andaluzská omáčka
Andaluzská omáčka
Andělská očka
Andělská očka
Andělská roláda
Andělská roláda
Andělský dort
Andělský dort
Andulčina pomazánka
Andulčina pomazánka
Anglická gulášová polévka
Anglická gulášová polévka
  • Recepty.cz
  • Andělské zvony
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact