• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Andělské zvony
Napište svůj komentář k receptu

Andělské zvony

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 28
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Andělské zvony
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      kg vepřový bůček
    • 0,50
      kg kysané zelí
    • olej
    • 1
      ks paprika
    • 1
      ks cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      ks chilli papričky
    • sůl
    • kmín
    • grilovací koření

Postup přípravy receptu

1
Na rozehřátém oleji zesklovatíme kostičky cibule a papriky. Bůček nakrájíme na kostičky, osolíme, okmínujeme a posypeme grilovacím kořením. Přidáme na pánev a promícháme. Osmahneme a zalijeme troškou teplé vody. Za občasného podlévání a míchání dusíme doměkka. Pod masem musí vzniknout hnědá, hustá šťáva. Mezitím uvaříme doměkka kysané zelí. Do téměř hotového masa přidáme utřený česnek a chilli papričku. Ze zelí slijeme vodu a promícháme ho s masem. Podáváme s chlebem....
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

DIA Andělské slzy

DIA Andělské slzy

Tvarohová Buchta - Anďelské Sny

Tvarohová Buchta - Anďelské Sny

Andělské brambory

Andělské brambory

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • blaba1
    blaba1 | 24. 1. 2014 11:45

    dobrý.... ;-) ;-) .já ještě přidal klobásku :) :)

  • Zita | 26. 8. 2013 10:56

    Zaslouženě za 1* <3

  • muminek | 30. 7. 2013 19:55

    je to bomba :-P

  • Musilová | 30. 1. 2012 08:55

    Díky za recept,moooooc dobré to bylo <3 <3 <3

  • STar | 25. 7. 2011 23:49

    Vypadá to dost odporně jako ;-) ;-) ;-) ;-)

  • Islapakova | 22. 7. 2011 21:58

    Prodává se v naší obci při slavnostech, jde to na dračku.

  • Islapakova | 22. 7. 2011 21:58

    Prodává se v naší obci při slavnostech, jde to na dračku.

  • Ladia
    Ladia | 19. 5. 2011 09:45

    Ano, ale běžný uživatel toto může pouze u vlastních fotografií ;-)

  • Lenka Hradecká | 18. 5. 2011 10:54

    Stejný případ jako u "Babiččiných závitků" - fotografii je nutné označit jako "defaultní obrázek". (opraveno)

  • Ladia
    Ladia | 18. 5. 2011 09:18

    Zde se také "schovala" fotografie při editaci.

  • recepty73
    recepty73 | 28. 1. 2011 17:33

    ...z počátku jsem byl dost nedůvěřivý :-\ .Výsledek = :-*,nezbylo ani na přidání :-( .Foto přidávám a určitě jsem nedělal naposledy :-D ;-) !!!

  • Jarka O. | 28. 1. 2011 12:58

    No jo, každá rychle osmahnutá směs kousků masa je čína a každé maso s kysaným zelím je segedín... :-D

  • Klára K. | 27. 1. 2011 23:06

    Tak, segedín to neni na žiaden pád.

  • Ladia
    Ladia | 27. 1. 2011 22:13

    Segedín to rozhodně není, vyzkoušejte ;-)

  • Tonik | 17. 11. 2010 09:17

    Jaký zvony? , vždyť je to segedín.

  • jim | 17. 10. 2010 11:06

    Pro vegetariány je možné nahradit vepřové kombinací uzeného tofu se sójovýmy kostky.Moc dobré... ;-)

  • Petr Stránský | 25. 5. 2010 12:21

    Náhodou jsem na tento recept přišel -jen jsem hledal něco zajímavého z vepřového. Udělal jsem to z kousku ořechu a krkovičky - a došel jsem pro kousek bůčku. A nemělo to chybu - ještě teď maj všichni mastné huby.

  • Mabelka Mabelka | 12. 1. 2009 00:08

    Dělala jsem z krkovičky a bylo to výborné!

  • lubka maskova | 5. 10. 2007 13:30

    my na slovensku to podavame pred svadbou akorat ten bucek vypeceme a pak pridame cibuli a az je to napul hotove tak tam dame zeli.to jidlo ma byt hodne masny aby to zamastilo zaludek pred tim alkoholem

  • renata pan | 28. 1. 2007 17:34

    moc nám chutnalo. Dokonce i manžel, který není na zelí, chválil!

  • Bogaj | 25. 1. 2007 07:33

    Já to znám od tchýně a občas si to u ní objednávám. Ona tam nedává chilli a navíc, kombinuje vepřové maso s králíkem!

  • Ivana Nedbalková | 19. 12. 2006 18:44

    Tak jsem to dnes zkusila na oběd a musím říct,že to bylo opravdu dobré

  • Lucie | 26. 11. 2006 21:56

    U tohohle jidla slysite zvony. Kdyz se ten bucek poradne vysmazi, tak tam nejde poznat ta tlustina. Patri to k memu nejoblibenejsimu jidlu.

  • Josef Šictař | 31. 10. 2006 15:33

    výborné chtěl bych si přidat ještě 1000000

  • Martina Veselá | 6. 10. 2006 12:44

    Moc dobré - jen jsem vynechala olej a cibulku opekla na výpeku ze sádla z bůčku. A s chilli opatrně, pálilo to jako čert.

  • Lukáš Grimm | 21. 9. 2006 15:52

    Super!!!!!:-))

  • lidka dubinská | 11. 1. 2006 16:26

    moc a moc dobrý.l

  • Eva Hejlíková | 27. 9. 2005 10:53

    Místo normální papriky dávám kapii....moc dobré papu :o)

  • Anonym | 16. 8. 2005 21:55

    Tak to je trochu pracnější segedinský guláš.

  • Marie Svobodová | 10. 6. 2005 12:47

    Bůček moc nemusíme, tak jsem použila plecko. Manžel se jen olizoval.

  • Václav Bělice | 22. 4. 2005 09:19

    Toto jídlo je pohádka

  • Jana z VM Řezníčková | 13. 1. 2005 07:43

    Toto když se jí, tak je slyšet andělské zvony, že?!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Dušení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Chilli papričky Cibule Grilovací koření Kmín Kysané zelí Olej Paprika Sůl Vepřový bůček
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mleté maso s kapustou

Mleté maso s kapustou

Houbová čalamáda

Houbová čalamáda

Avokádová pasta

Avokádová pasta

Cannelloni se špenátem

Cannelloni se špenátem

Tmavé housky pro domácí pekárnu

Tmavé housky pro domácí pekárnu

Těstovinový salát s avokádem

Těstovinový salát s avokádem

Kapustový prívarok

Kapustový prívarok

Sýrové pečivo

Sýrové pečivo

Beránek s kandovaným ovocem

Beránek s kandovaným ovocem

Doporučujeme

60 minut
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.

Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.

80 minut
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou

Plněné papriky s rajčatovou omáčkou

90 minut
Francouzský koláč s hruškami

Francouzský koláč s hruškami

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

95 minut
Brownies s ostružinovým pyré

Brownies s ostružinovým pyré

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

51
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
28
Hrnkový cuketový perník
Hrnkový cuketový perník
28
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
25
Dýňový koláč s ořechy II.
Dýňový koláč s ořechy II.
25
Květákový nákyp
Květákový nákyp

Zajímavé články

Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší? Sladké i slané varianty!
Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší?…
Čatní neodoláte! Připravte si ho z rajčat, švestek nebo jablek a doplňte jím sýry i maso
Čatní neodoláte! Připravte si ho z rajčat,…
UFO na talíři aneb patison a vše, co o něm potřebujete vědět
UFO na talíři aneb patison a vše, co o něm…
Jak zamrazit rajčata, cukety, papriky a jinou zeleninu ze zahrádky? Poradíme vám!
Jak zamrazit rajčata, cukety, papriky a jinou…
Domácí omáčka z pečených rajčat: Vyrobte si poklad, který oceníte nejen v zimě
Domácí omáčka z pečených rajčat: Vyrobte si…
AHA.cz Režisér Troška zná verdikt: Dorazily výsledky z histologie

Režisér Troška zná verdikt: Dorazily výsledky z histologie

Mimibazar Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Dáma.cz Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Blesk pro ženy Hana Zagorová by oslavila 79 let. Jaká tajemství skrýval její život mimo pódia?

Hana Zagorová by oslavila 79 let. Jaká tajemství skrýval její život mimo pódia?

Ženy.cz Dvacetiletá Sofia Isella řeže do genderových klišé. Proč vystupuje pokrytá hlínou?

Dvacetiletá Sofia Isella řeže do genderových klišé. Proč vystupuje pokrytá hlínou?

Blesk.cz Nemocný režisér Zdeněk Troška (72): Vdechl jsem zákeřnou bakterii!

Nemocný režisér Zdeněk Troška (72): Vdechl jsem zákeřnou bakterii!

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Jaký typ ženy jste? Tohle o vás vypovídá měsíc, ve kterém jste se narodila!

Jaký typ ženy jste? Tohle o vás vypovídá měsíc, ve kterém jste se narodila!

Další doporučené recepty:

Andaluzská omáčka
Andaluzská omáčka
Andělská očka
Andělská očka
Andělská roláda
Andělská roláda
Andělský dort
Andělský dort
Andulčina pomazánka
Andulčina pomazánka
Anglická gulášová polévka
Anglická gulášová polévka
  • Recepty.cz
  • Andělské zvony
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact