rolada je super a hlavne neni preslazena, diky za recept
Úžasná <3
Vynikající :-* je tu s námi dlouho nepobyla.
Je bezvadná. D.
Vynikající, jemná a na jazyku se jen rozplývá. Hotové nebe v puse <3 děkuji.
Z cukroví mi zbyly bílky, zadala jsem sníh, vybrala recept a jsem nadšená. Roláda je okouzlující a protože ještě bílky mám, váhám nad tím, že pusinky oželím.
Vřele doporučuji, je ďábelsky dobrá O:-)
Děkuji moc!! Právě jsem jí dodělala. Musím pochválit a dál tento recept doporučit, protože je jednoduchý, rychlý a výsledek skvěle chutná a to je to, co v dnešním uspěchaném světě všichni hledáme :)
Výborný, a prý ji mám dělat pořád
Mám jí hotovou a teď čeká na návštěvu. Vypadá úžasně a určitě bude i dobrá :))
Už je snědená a byla fakt luxusní, děkuji. :-P :-*
Roláda je výýýborná!
Dělám hodně naší oblíbenou kakaovou se šlehačkou a tahle byla taky hned pryč.
Výborný a dobrý recept pro rychlé mlsání,doporučuji :-)) .
Potřela jsem jí ještě malinovou zavařeninou, byla výborná.
absolutne neprekonatelna, dekuji za uzasny receptik
Roláda je vskutku k sež...., jak prohlásil můj muž - největší odborník přes útroby naší chladničky ;-) :-* <:-) <:-) :-)
dekuji za senzacni pohosteni, byla vynikajici a skoro bez prace
Je jednoduchá a výýýborná :-* ,tak to mám nejradši ;-) .
V pátek večer jsem jí udělala, přes noc jsem jí nechala v lednici a v neděli k večeru už nebyla. :-)
Už se chladí a vypadá hodně slibně O:-)
Dlouho jsem se neodvážila rolády péct, ale co jsem zkusila Andělskou ... peču ji 2 x týdně. Je úžasná. Díky za výborný recept. :-)
Paráda, zmizelo to skoro tak rychle, jak rychle trvalo to vyrobit. za 1
Chutná skvěle, roládu určitě budu dělat častěji. Velice jsem ocenila jednoduchost a rychlost při její výrobě.
Recept mě taky zaujal,vypadá mňamózně a jdu ho zkusit.Podle předešlých komentářů se žloudky nepoužívají.zahustím s nimi polévku nebo je schovám do mrazáku,na vánoční cukroví se budou hodit.
MÁM VELKOU RADOST,JE TO MOJE PRVNÍ ROLÁDA A TAKY SE MI POVEDLA :-))
tak asi před hodinkou jsem ji vyzkoušela, už zmizla celá polovina z ledničky,takže do rána určo nevydrží ;-) roláda je fantastická, rychlá a jednoduchá!!! lehce jsem ji potřela lineckou marmeládou, a šlehačkovou náplň posypala strouhanou čokoládou. p.s.: byla to má první roláda, vždycky jsem se toho děsila... ted vím,že zbytečně :-) a určitě nebyla poslední!!!!
Tak tato roláda byla více než luxusní O:-) ..Také sem jí namazala džemem jako psala paní Alena a opravdu se to k tomu velmi hodí..Pečící papír šel výborně dolů,krém byl šíleně dobrej..Jen se po ní zaprášilo a po dvou hodinách v lednici se musela načnout 8-) <3
u nás roláda zmizela okamžitě :-D a pro velký úspěch ji peču znovu-manžel neprozřetelně vzal vzorek do práce-neřekla bych jak chlapi milují sladké:-))
Výborná, ale pro vylepšení doporučuji borůvkový džem nebo z černého rybízu, vypadá exluzivně a i chutná.
právě jsem dodělala tuhle božsky vonící roládu a už čekám kdy mi mužíček sbaští až zjistí že je v lednici. :-D
upec rakvicky nebo najdi jiny recept ktery ma jenom zloutky
Roládu jsem právě dala chladit, jinačí než dobrá být snad ani nemůže, když tak pěkně voní, jinak velmi pěkný recept. :-)
Pohoštění na jednotku a navíc byla i hodně snadná,děkuji.
Peču ponejvíc koláče a buchty, ale toto se nedalo přehlédnout, jsem moc ráda, že jsem roládu vyzkoušela. Nedávala jsem cukr do smetany a tak není moc sladká, to mi vyhovuje, cukr snižuji kde se dá.
Přidávám se s pochvalou,je výtečná a velmi snadná.A ty žloutky padly do hemenexu mého chotě. :-)
... je to roláda z bílkového sněhu a žloutků není třeba ;-) , ty můžete běžně v kuchyni využít do kynutého těsta, omelet, smaženek, palačinek lívanců... :-)
Jen mi není jasné co s těmi žloudky =-O
Byla úžasná!!!!!!!!! Na sobotu připravuji další a děkuji za vynikající recept. Rolády se mi nikdy nedařily a tahle šla jak po másle, na rozležení nezbyl čas a po dvou hodinách v ledničce vzala za své. Děkuji za recept, Dana.
Pekla jsem roládu podle receptu včera, dneska po obědě jsme jí načaly a teď už z ní není ani kousek jak byla dobrá. Papa