mohu poprosit o upresneni, jak velkou (s jakym obsahem) sklenici ? a jak to ma vypadat,kdyz se usleha zloutek s olejem ? i kdyz jsem na to vzala slehaci metly,tak porad to vypadalo jako tekuty rozmichany zloutek :-(
Skvělá omáčka, je trochu pracnější,než jiné omáčky. Ale chutově dobrá.
Lada Hrabovská
|10. 5. 2006 19:14
Drahá paní Lado,zdá se mi že jste zde nejpravidelnější spisovatel receptů.Ale co je hlavní,tak to je to,že jsou vaše pokrmy opravdu dobré a chutné.Můžete takto pokračovat a já budu mít za chvíli skvělou novou a chutnou kuchařku. Vaše čtenářkyně Lada
Anonym
|2. 5. 2006 16:39
vazena Darino, az to ochutnate, pak teprve muzete tvrdit, jestli to chutne je nebo neni, nebo vy to poznate od pohledu? uplne klasicke GAZPACHO, ktere je tady v Andalusii narodnim pojmem. bezne se pije napr. jako polevka, ale dobre vychlazena. Ja osobne doporucuji, na horke letni dny neni nic lepsiho a je to dietnejsi nez zmrzliny