Ušleháme vejce s cukrem, postupně přidáme ořechy, hladkou mouku se sodou a na kostičky nakrájený ananas i s vodou z konzervy. Vylijeme na vymazaný a vysypaný plech, upečeme. Na ještě vlažnou buchtu rozetřeme polevu, posypeme oříšky a pocákáme čokoládou.** **
Dělala jsem tento koláč poprvé v životě a jen proto, že jsem nevěděla co s plechovkou ananasu. A musím říct, že tolik pochvaly za jeden den jsem dlouho nezažila :-) koláč je strašně jednoduchý a výsledek opravdu neskutečný!
Dělala jsem tento koláč poprvé v životě a jen proto, že jsem nevěděla co s plechovkou ananasu. A musím říct, že tolik pochvaly za jeden den jsem dlouho nezažila :-) koláč je strašně jednoduchý a výsledek opravdu neskutečný!
Koláč znám pod názvem "Ženský orgasmus", je opravdu super
ANDY
|7. 11. 2010 10:44
KOLAC JE VYBORNY :-D PRESNE TAKOVY JAKY NAM DELAVALA NASE ZNAMA A TED UZ HO UMIM I JA,NEMA CHYBU JE TO NAMKA :-)
Jana Papežová
|9. 1. 2010 11:44
Sklenka - tzn 250 ml ?díky za odpověď
Michaela V
|19. 1. 2009 12:41
Slkádám poklonu tomuto dezertu,je naprosto super.Pekla jsem ho v pátek-doma aplaus,v práci kam jsem kousek vzala totéž.Stává se mým oblíbeným a dávám za 1.
Katka
|24. 11. 2007 11:26
Tak jsem také právě dopekla tento koláč. S malou obměnou - ne ananas, ale meruňky; ne pomazánkové máslo, ale jen puding, oříšky, čokoláda a výsledek výborný! Přítel se olizuje a já též hodnotím dobře - rychlé dobré
Gábina
|15. 11. 2006 21:44
Petro, musíte být přihlášená a kliknete na ikonu vpravo vedle názvu receptu. Recepty oblíbené si pak můžete prohlížet na hlavní stránce vlevo v menu
Petra
|15. 11. 2006 21:05
Moc děkuji za radu, mám ještě jeden dotaz, jak se zařadí recept do oblíbených?
Jaroslava Oumarová
|13. 11. 2006 18:12
Petro, hlasování je jednoduché - jen se musíte zaregistrovat v pravém horním rohu a pak kliknout na známku pod receptem:-)) Registrace je zdarma, NEBOLÍ a je výhodná - zpřístupní se Vám např. kolonka Oblíbené recepty, kam si můžete ty nejlepší uložit a snadno je pak najdete:-)) A taky můžete mít trvale vyplněný přihlašovací nick a případně mailovou adresu a nebudete to muset pokaždé psát znovu:-))
Petra
|13. 11. 2006 16:07
Tak tohle byla opravdová bomba, děti se div nepopraly, musela jsem péct v neděli znovu. Zařazuji do oblíbených, kdybych uměla hlasovat, dávám 1*********
Ivana
|4. 7. 2006 09:52
To pomazánkové máslo má tak specifickou chuť, že to ten škrob úplně "přerazí", nemějte strach.
Gábina Houšková
|3. 7. 2006 08:40
a co tam dát místo toho pudinku vanilkové Frapko (mají v Kauflandu)? To by se také ochutilo a ten škrob by tam nebyl cítit
Milena
|2. 7. 2006 22:33
Výborné.Neměla jsem ořechy tak jsem dala slunečnicová semínka, nahoru citronovou polevu.
Ivana
|28. 6. 2006 13:59
Vyzkoušejte, uvidíte. Pokud dělám tuto buchto na klasický plech, dávám toho pomazánkového másla trochu víc, tak krabičku a čtvrt. Vanilkového pudinku je tam jenom 1 lžička, takže to jen provoní, není to cítit škrobem. Nebo aspoň žádná návštěva si nestěžovala a buchta zmizela ze stolu velice rychle.
Jana
|28. 6. 2006 13:40
Takže vznikne lehce nažloutlé máslo.Já nevím,syrový škrob,není to v té polevě cítit?