Do receptu nedávám ananasové aroma ani rum, ale puding rozmíchám ve šťávě z ananas.kompotu a ananas přidávám do hotové hmoty, takže v hotovém dortu jsou i kousky ananasu.
Máte pravdu, nastává čas jablek a někdy je třeba rychle zkounzumovat, co napadá. Takže se tenhle recept úžasne hodí, je třeba ho připomenout! Včera jsem ho dělala z jedné a půl dávky a vzala s sebou na návštěvu. Nezbyl ani kousíček, přestože se sladkostí sešlo hodně. A to se ni nestačil rozležet do třetího dne (to je totiž o=ravdu nejlepší).
Zase nastává čas jablek,dělala jsem velmi podobně.Použila jsem banánový pudink a vynechala aroma a rum.Po vychlazení je velmi osvěžující a jablečná náplň je chutná i v DIA verzi.Někdy prokládám přímo do misek a nechám ztuhnout.
ja aroma vynechavam, skladam vrstvu piskot, vrstvu jablecne hmoty a po zchladnuti to cele poliju jeste cokoladovou polevou a opet necham ztuhnout
toto není ananasový dort ... ale jablkový! To ananasový aroma tomu moc nepomůže, když jsou tam jablka! Nevím, radši bych v ananasovým dortu měla kousky ananasu ...
Souhlasím, dort je skvělý. Místo tresti dávám 1/8 l pomerančové šťávy nebo džusu. Přesto dort chutná jako ananasový. Jen ho nechám rozležet do druhého dne.
Nemá to chybu,když máte chuť na zmrzku a zažene to hlad....
je to skvele, hlavne v lete.