Paní Martino, zkusila jsem znovu, tentokrát z čerstvých jahod.S nimi je moučník opravdu VYNIKAJÍCÍ! Moc nám všem chutnal. Tvarohový krém byl poněkud řidší /dala jsem normální šlehačku a trochu ledové kávy/. Přidala jsem do něj želatinu v prášku a je to perfektní. Krém krásně drží. Hustě jsem pokladla 1/2 jahod a postříkala čokoládou. Ještě jednou díky za recept. Zdravím, Ivana.
Recept mne zaujal, dnes jsem vyzkoušela. Dala jsem celou plechovku ananasu, měla něco přes 500 g. Bylo to tak akorát. Buchta je vláčná a dobrá. Protože jsem použila mražené jahody, musela jsem si krém trošku upravit. Místo jahod na ozdobu na krém, jsem z nich uvařila i se šťávou hustý pudink a ten jsem přimíchala do tvarohu. Bylo to dobré, jen trošku mdlejší. /Možná zkusit bez šlehačky?/ S čerstvými jahodami to musí být určitě chuťově výraznější, až budou, znovu upeču. Díky za recept. Ivana
Tak probírám svoje "oblíbené recepty" a zrovna tento mi padl do oka. Ráda bych ho vyzkoušela, ale asi počkám na letošní čerstvé jahody. S těmi mraženými to nebude ono. Ale dobrota to určitě bude! Není tam nic špatného, ne?
Klasická plechovka ananasu – kousky, myslím, že má 250 ml? Teď to nevím jistě :o) Jinak ta káva tomu dodá zajímavou příchuť nedává se jí tam celá krabička ale jen trochu podle chuti, ale i tak dodá zajímavé aroma , které voní a i dobře chutná :o) vyzkoušejte :o)
Jsem docela zvědavá na ohlasy k tomuto receptu.Mně to přijde taková všehochuť.
Kávu a jahody v jednom krému si nedokážu představit. Nezaniká potom chuť jahod? No nezbývá než vyzkoušet.
Vypadá to lákavě:-) A jak velká má být plechovka ananasu?