• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Ananasové překvapení
Napište svůj komentář k receptu

Ananasové překvapení

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ananasové překvapení
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 400
      g hladká mouka
    • 2
      lžička bi-soda
    • 2
      ks vejce
    • 300
      g moučkový cukr
    • 1
      plechovka ananas 250 g (nakrájené kousky)
  • Poleva
    • 180
      g moučkový cukr
    • 150
      ml smetana
    • 100
      g máslo
    • 1
      lžička vanilkový cukr
    • 50
      g nasekané ořechy
    • 50
      g kokos

Postup přípravy receptu

1
Smícháme mouku, sodu a cukr. Přidáme vejce a ananas i s nálevem a vypracujeme těsto. Vlejeme ho na vymazaný a moukou vysypaný plech a dáme péct na 30 min. - elektrická trouba 180 °C, horkovzdušná trouba 160 °C, plynová trouba stupeň 3.
2
**Poleva:** rozpustíme máslo, přidáme práškový, vanilinový cukr, smetanu a na slabém ohni vaříme 3 minuty. Přisypeme ořechy a kokos a rozetřeme na teplý koláč.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ananasové řezy

Ananasové řezy

Tvarohovo-ananasové řezy

Tvarohovo-ananasové řezy

Výborné ananasové řezy

Výborné ananasové řezy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • iman Hager | 25. 2. 2009 12:49

    Ja zijem v Nemecku takze tu dostat vseliake konzervy,ale ked som naposledy piekla tieto rezy,mala som doma plechovku s hmotnostou cez 400g.Akurat som z nej trochu odobrala a bolo to vyborne,cestu sa nic nestalo,prave naopak malo to vyraznejsiu chut.Takze v pohode pouzit aj väcsiu.(autorka)

  • Ivana Císařová | 23. 2. 2009 08:00

    Jiné plechovky s ananasem než 415 g neznám.

  • Anonym | 20. 2. 2009 08:28

    Konzerva ananasu moze byt 250g.(Autorka)

  • Irena Klasová | 18. 2. 2009 13:48

    Jak velkou konzervu ananasu má autorka receptu na mysli? Děkuji

  • Blanka Vr. | 12. 2. 2009 07:59

    Opět moučník, který je tu opakovaně, viz anasové řezy, rychlé ana.řezy, an. sen, mňamka II, výborné an. řezy, an.koláč III... Vše až na drobné obměny je stejné. Mám vyzkoušené a moc mám chutnají, ale myslím si, že to není důvod zahlcovat tyto stránky stále se opakujícími recepty.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Pečení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Ananas Bi-soda Hladká mouka Kokos Máslo Moučkový cukr Nasekané ořechy Smetana Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Špagety s bazalkou

Špagety s bazalkou

Bleskový fazolový salát

Bleskový fazolový salát

Těstoviny s houbovou smaženicí

Těstoviny s houbovou smaženicí

Vepřové na zelenině

Vepřové na zelenině

Bramborové noky s dušeným kysaným zelím a pečenou krkovicí

Bramborové noky s dušeným kysaným…

Med nebo sirup z květů divizny

Med nebo sirup z květů divizny

Celerový krém s celerovými lupínky

Celerový krém s celerovými lupínky

Hovězí kližka ala španělský ptáček

Hovězí kližka ala španělský ptáček

Špenátové palačinky se špenátovou náplní

Špenátové palačinky se špenátovou…

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

100
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
34
Čevapčiči
Čevapčiči
33
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
31
Koprová omáčka s hovězím masem
Koprová omáčka s hovězím…
29
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.
Jahodové tiramisu podle…

Zajímavé články

Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět, od samosběru až po dokonalou bublaninu nebo džem
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
AHA.cz Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Michael Douglas se vrací do Varů: Zákulisí slavné fotky u Gotta! A co měl s Ivanou?

Michael Douglas se vrací do Varů: Zákulisí slavné fotky u Gotta! A co měl s Ivanou?

SportRevue.cz 45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

Maminka.cz Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Blesk Horoskopy Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

  • Recepty.cz
  • Ananasové překvapení
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact