Krůtí prsa vykostíme, z masa nakrájíme větší plátky, naklepeme je, osolíme, opepříme. Na jednu polovinu plátku navršíme směs z hrubě nastrouhaného celeru, který jsme udusili na másle a promíchali s křenem a na nudličky nakrájenou šunkou.
2
Druhou polovinu plátku přeložíme na náplň. Krůtí maso spíchneme párátkem, obalíme v mouce, rozšlehaném vajíčku a strouhance. Usmažíme zvolna v rozehřátém oleji.
Podělte se s přáteli o recept
Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jana Remková
|8. 5. 2007 16:12
tak jsem to udělala na oběd,místo krůtího jsem použila vykostěné stehna s kůží,lépe to drží.Vřele doporučuji,opravdu moc dobré!!
Jana Remková
|8. 5. 2007 10:25
Tak dneska to budu dělat na oběd,ale použila jsem kuřecí vykoštěné stehna,tak potom zhodnotím
Eliška Helekalová
|3. 5. 2007 11:05
Recept je vyborný, ale neobalovala jsem maso v trojobalu, ale jen prirodnim způsobem a bylo to také velice chutné.