Natálie. moc vinikající dík za recept :-)
natka bylo to moc dobré všichnisi moc pošmakovali
Na ten jeden hrnek polohrubé mouky, kolik dáváte mléka? A jak moc to těsto má být řídké? Jsou to mé první pokusy s kynutým těstem, tak nic nevím... a jak dlouho se pak nechává kynout? Děkuji za rady...
Promiňte ten komentář podtím..to sem si jen na něco hrála není doopravdickej
Ahoj Daisy dostav se dnes večer pro Matese Zaťka ..až si ho odneseš už si ho nech
Díky za bezva recept. Amolety jsou moc dobré a jen se po nich zaprášilo!
zapoměla sem dodat, že smažím zásadně na sádle, na oleji už nejsou tak dobrý a hustota těsta je trochu jako řidší krupicová kaše.
konečně název amoleta. Dá se to udělat i trochu jinak. litr mléka, 3vajíčka, kostka kvasnic, lžíce cukru, uděláme kvásek a potom přidáváme polohrubou mouku. A bude jich opravdu hodně........nás je na to 7lidí. ;-)
no hurá ! konenčně někdo, kdo taky používá název amolety !!! ;-)
mnam to dobre chutna :'( :'(
...nepsal bych hrnek mouky, když nevím kolik mléka ;-) . Takže přiměřeně, podle hustoty. Cukr dávám vanilkový :-P
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
come
Je to vinikající.celá moje rodina si to pochvalovala.
Na kolik amolet vyjde toto množství? Děkuji.