zkuste a uvidíte, že množství mouky je správné...
naprosto souhlasím!!
moje řeč! já ho peču už přes rok a pokaždý se všichni olizovali až za ušima! mňam!!! nejlepší recept co znám! :)
Che che, nechápu, proč to vyhazujete jen proto, že je výsledný koláč jiný, takový vláčnější nebo jakoby sražený a kdovíco ještě. Neznamená to, že se nepovedl - je to americký recept, tam se prostě jí jiné koláče. Mě třeba ty s tou klasickou, českou suchou konzistencí nechutnají.
come
Jste jedničky vy umělci, s vařením a pečením nemáte zkušenosti jen ukazujete svoje exyhibice, vy luméni
Vypadá to dobře
Recept jsem nezkusila, ale řekla bych, že tam patří mnohem více mouky - tak 375g.
Dnes jsem tento kolac upekla, vubec se mi nepovedl, testo se mi zdalo prilis ridke, kolac byl po upeceni jakoby srazeny, tak nevim kde je chyba, pecu pomerne casto a vetsinou se mi vsechno podari, ale dnes skoncil cely kolac v kosi.
Jeden z mala kolacov co sa mi vobec nepodaril a to pecem asi tak kazdy druhy den.Elektrickym mixerem mi to vobec neslo vyslaha pretoze som to mala az moc riedke a striekalo mi to po celej kuchyni. A asi po 60 min to este stale nebolo upecene a na okrajoch uz bolo pripecene.Prvy krat v zivote musel ist chudak kolac do kosa.Netusim, kde se chybicka vloudila...
Koláč jsem dnes upekla a nechutná mi, respektive nemá žádnou chuť:-(