• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Americké lívance
Napište svůj komentář k receptu

Americké lívance

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 716
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Americké lívance
Americké lívance
Americké lívance
Americké lívance
Americké lívance
Americké lívance
Americké lívance
Americké lívance
Americké lívance
Americké lívance
Americké lívance
Americké lívance
Americké lívance
Americké lívance
Americké lívance
Americké lívance
Americké lívance
Americké lívance
Americké lívance
Americké lívance
Americké lívance
Americké lívance
Americké lívance
Americké lívance
Americké lívance
Americké lívance
Americké lívance
Americké lívance
Americké lívance
Americké lívance
28fotografií
Nahrát fotku
 

Zdánlivě stejné jako klasické lívance, leč trochu jiné. S javorovým sirupem jsou to správné pro líná rána. Vychutnejte si je s ranní kávou nebo čajem, jsou jednoduše skvělé!

Suroviny

4 porce
    • 50
      g máslo
    • 1
      špetka sůl
    • 150
      g hladká mouka
    • 1
      ks vejce
    • 200
      ml mléko
    • 2
      lžička prášek do pečiva
    • malinový džem
    • 3
      lžíce olej
    • 2
      lžíce cukr

Postup přípravy receptu

1
Všechny suché suroviny dobře smícháme, v jiné nádobě rozmícháme vejce, mléko a olej.

RADA: Jak na nadýchané lívance bez připálení?

2
Směs s mlékem přidáme k suchým surovinám, ručním mixérem zpracujeme v hladké těsto, několik minut necháme nabobtnat.

RADA: Vyzkoušejte i lívance z podmáslí

3
Na pánvi rozpustíme trochu másla, vložíme po čtvrtce těsta a necháme při nízké teplotě opatrně péct (rychle ztmavnou).

RADA: Připravte si i palačinky nebo vafle

4
Otočíme, jakmile není vrchní strana už tekutá, a druhou stranu pečeme také dozlatova. K lívancům chutná obzvlášť dobře javorový sirup nebo malinový džem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pravé Americké Lívance

Pravé Americké Lívance

Zdravé lívance z ovesných vloček

Zdravé lívance z ovesných vloček

Zdravé lívance z ovesných vloček a banánu

Zdravé lívance z ovesných vloček a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • terkina | 15. 2. 2020 19:55

    Dělala jsem je dneska, ale trochu pozměněné, místo pšeničné mouky žitná mouka, olej byl kokosový a místo cukru lžíci javorového sirupu. Sice nebyly tak nadýchané jako s klasickou moukou, ale měla jsem z nich větší radost a chutnaly výborně :)

  • Petronellka12345 | 13. 2. 2019 13:27

    zatím nejlepší recept i studené jsou luxusní

  • Michalek | 6. 4. 2017 10:54

    Přidal bych více cukru jinak vynikající ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

  • pepicek | 3. 3. 2017 20:42

    livanecky byly super, lepsi jsme nejedli. :-)

  • pepicek | 3. 3. 2017 20:42

    livanecky byly super, lepsi jsme nejedli. :-)

  • Mája | 26. 2. 2017 21:20

    Řekla bych, že Vaše prababička je dělala z polohrubé mouky a droždí... :-P Jako většina prababiček... :-)

  • Kuchařka01 | 7. 2. 2017 21:39

    Prcinky krása.. rychle jsem šla kouknout na receptík a už lívanečky byly stvořené. Doporučuji! :)

  • Marta | 28. 1. 2017 20:37

    Jsou vynikající, děkuji moc za recept ... nemám lívanečník, tak to jistil toustovač :-) měli jsme krásné trojůhelníčky, bez vymazání formy a odpadlo i otáčení. Děkuji mnohokráte ;-) 8-)

  • dada | 26. 1. 2017 09:08

    Ty si už přivlastní všechno. Nebo jen nějaký patlal se chce Amerikou zviditelnit.

  • marek | 25. 1. 2017 19:21

    Před chvílí dodělal můj 9 letý syn k večeři a vynikající,rychlé,snadné.díky

  • Pepina | 25. 1. 2017 15:43

    Americké lívance jsou normální lívance ale protože lezeme Američanům do zádele tak jsou americké to je jako když si koupíte Ruské vejce tak to je Henrivejce..Jsme v riti.

  • ivan | 25. 1. 2017 10:04

    proč americké,normální lívance už moje prabaička je takto dělala

  • Monika | 19. 1. 2017 19:08

    Nejlepší!!!

  • Blanka | 30. 12. 2016 07:27

    Opravdu skvělé :) my je měli se zakysanou smetanou a přelité horkými višněmi :) jo a místo prášku do pečiva (který jsem zrovna neměl po ruce) jsem dala kypřící prášek do perníku a mňam :D

  • castro | 17. 11. 2016 20:19

    Moje nevlastní babička se narodila v roce 1892, v americe nikdy nikdy nabyla a tento recept máme od ní. Může mi někdo vysvětlit proč jsou najednou AMERICKÉ? :-\

  • linaxarabatze | 24. 10. 2016 18:13

    :-)

  • linaxarabadze | 24. 10. 2016 18:11

    :-)

  • linaxarabadze | 24. 10. 2016 18:11

    :-)

  • linaxarabadze | 24. 10. 2016 18:11

    :-)

  • linaxarabadze | 24. 10. 2016 18:11

    :-)

  • Benda | 8. 9. 2016 03:00

    Nemyslím si. Záleží i hodně na tobě jak velké si je uděláš. ;)

  • Polly | 1. 8. 2016 13:21

    Lívance byly velice dobré. Je mi 13 let a ještě nemám moc praxe s vařením, ale tyto lívance se snadno připravovaly a byly lahodné. Nevím jak mají správně chutnat americké lívance, ale mě je to jedno, jak se jmenují, hlavně že se povedly a všem chutnaly. :3

  • anonymousse | 27. 7. 2016 10:40

    "lívanečky jsou vždy z kynutého těsta" možná v nějaké historické kuchařce (a ještě středoevropské), kde se moc nepropagovaly jiné způsoby kypření těsta. Lívance se od palačinek liší v tom, že jsou tlustší, většinou menší placičky, které v sobě mají kypřidlo (a je jedno, jestli je to droždí nebo kypřící prášek nebo třeba jedlá soda s něčím kyselým, bílkový sníh...). Palačinky v sobě nemusí mít žádné kypřidlo, protože jsou tenké. Co do těsta, lívance a palačinky se z většiny opravdu liší pouze texturou a hutností těsta. Když uděláte husté palačinkové těsto, moc se vám nerozteče a budou z toho lívance, i když budou tuhé.

  • Honza | 25. 7. 2016 05:29

    Vy dáváte do palačinek olej? :O o tom jsem v životě neslyšel ;)

  • jirka | 23. 7. 2016 17:44

    Dost ledabyle napsaný recept. Chybí informace, na kolik porcí to je.

  • Tiss | 21. 7. 2016 12:36

    Uzasne!!! Akorat se mi osvedcilo je peci na sucho :-)

  • Veronika | 1. 7. 2016 12:19

    Výborné ! S javorovým sirupem, nutellou nebo marmeládou. Můžeme se utlouct po nich. <3

  • nikdo | 14. 5. 2016 17:31

    nene je to skvely nevymyslej si :-X :-X jsou skvely <3 <3

  • vojtěch | 29. 4. 2016 02:07

    Není to těsto na palačinky, je tam prášek do pečiva...

  • aaadfdf | 22. 3. 2016 22:08

    evadi kdyžtam přidám třtinovy cukr misto normalniho?

  • Michaelkaa | 5. 2. 2016 22:00

    Tohle je těsto na palačinky.. lívanečky jsou vždy z kynutého těsta. Rozdíl tam udělá jen hustota.. jinak nic. Dělám od oka palačinky a přidávám tam vše co je zde. V chuti se to neliší, ikdyž jsem v to udělala hladké těsto..

  • violetta | 23. 1. 2016 12:07

    ale sejde to :-))

  • Pepča | 2. 12. 2015 14:32

    Moc dobré ať už se jim říká americké, korejské nebo italské. Navíc jsem tam zapomněla dát vejce a nebylo to ani poznat.

  • indianek | 9. 11. 2015 22:07

    Opravdu velmi dobre. Maloktery recept dostane tolik pochvaly v doslych komentarich.

  • indianek | 9. 11. 2015 22:02

    At se Vam libi nebo ne, jsou to americke. Ceske jsou s kvasnicema a jsou vetsi. Tyto se ji v Americe bezne ke snidani.

  • PEMI | 12. 10. 2015 10:38

    Výborné :-) můj manžel je zbožňuje

  • ahhahaa | 4. 10. 2015 17:12

    Tak jsi to zkoušela špatně, no..co se dá dělat.. Jed se podívat do států, jak mají chutnat. Podle tohohle receptu jsem je zkoušel, a celkem se to tomu i přiblížilo. Ale je to stejně propastnej rozdíl ;)

  • Petra | 22. 9. 2015 18:00

    Zkoušela jsem recept a nic moc :/ byly to takový palačinky, docela vysušené. Lepší jsou klasicky z kvasku :-) :-) :-P

  • Petra | 22. 9. 2015 18:00

    Zkoušela jsem recept a nic moc :/ byly to takový palačinky, docela vysušené. Lepší jsou klasicky z kvasku :-) :-) :-P

  • Jirek | 16. 9. 2015 22:41

    Když už teda "americké" tak s javorovým sirupem :-) ale jinak souhlasím se starou babkou... a schválně :-) odkud si myslíte, že si ti američané přivezli své recepty, nebo že by to byly původní indiánské?

  • Terka | 4. 9. 2015 17:57

    mě to byšlo na 6 větších lívanců :)

  • prvni | 2. 9. 2015 20:11

    prvni

  • stará babka | 24. 8. 2015 12:01

    Obyčejné, tím nechci říct špatné, lívance! Nevím co pořád máte s tím "americké" :-D . Stejně jako obyčejné opékané brambory. Najednou jsou americké. Už jste viděli, třeba jenom ve filmu, že je jedí? Maximálně bramborovou kaši! :-D

  • anonym | 24. 7. 2015 19:50

    *rychlý

  • Karolína | 22. 7. 2015 12:50

    Mne to vyšlo na necelých 5 porci po 3 livancich <3

  • Karolína | 22. 7. 2015 12:49

    <3 super dneska jsem ddostala chuť na livance, kukla na recept a za chvíli jsem si pochutnavala! Opravdu skvěle to bylo, mě to vyšlo na 5 porcí po 3 livancich <3 i když moc vařit neumím, tak tohle se mi opravdu povedlo a budu to dělat častěji <3

  • petra | 22. 7. 2015 05:44

    recept lehký rychlí a i pro začátečníky je to lehké díky <3 <3 <:-)

  • Bara | 19. 7. 2015 21:00

    Na kolik porci je prosim uvedeny recept? Naji se z toho dva hladovi lidi na snidani, nebo je to mala porce? Dekuji

  • Radka | 18. 7. 2015 11:01

    Nam se z tohoto mnozstvi povedlo 11 livancu o prumeru cca 13cm.

  • Radka | 18. 7. 2015 10:59

    Rychla priprava, jen davam min cukru. Livance byly moc dobre. S jahodovym dzemem a zakysanou smetanou navrch - osvezujici i takhle v lete.. Diky za recept

  • Lívaneček | 21. 6. 2015 15:45

    Absolutně famózní těstíčko, easy na přípravu! Mňaaaam <3

  • Klára Veselá | 17. 6. 2015 22:06

    Výborné. Měli jsme je s bezovým džemem :p .

  • gjjjjjjjjjj | 27. 5. 2015 18:05

    :-P

  • Iva | 27. 5. 2015 17:35

    :-D vtipné!

  • LucyBlack | 22. 5. 2015 08:06

    Moooc dobré :-) děkuji

  • Veronika Arletová | 21. 5. 2015 18:12

    Na kolik je to lívanců? °-°

  • zuzana36 | 20. 5. 2015 22:36

    nene :D jsou americké, protože se do nich dává prášek do pečiva... do českých se dává droždí ;) (nebo aspoň myslím)

  • Karolína | 14. 5. 2015 21:46

    Dobrý den, já jsem do těsta přidala lžičku skořice a byli opravdu lahodné ! Nakonec jsem na ně položila nakrájený banán, polila teplým medem, posypala oříšky, a ještě trochou skořice. A protože je to celkem sladké, tak jsem k tomu dala tvaroh, který jsem smíchala se 77% čokoládou nakrajenou na malé kousíčky. Opravdu doporučuji :-) ;-) :-* 8-) :-))

  • Linda | 2. 5. 2015 14:02

    Jsou dobré,chutné a krásně se pečou a obracejí i když je těsto jemňoučké... ;-) určitě doporučuju pokud chcete něco dobrého ,rychlého a jednoduchého ;-)

  • Gabriela | 1. 5. 2015 17:36

    U nás se po nich také jen zaprášilo! :-D Manžel byl zvyklý na "klasické" z kvásku, ale tohle pro něj byla velmi příjemná změna... Za mě velké plus, protože je rychlá příprava a na pánvi to bylo také šup- šup... Tyhle lívance mě baví a příště budu dělat dvojitou dávku, jako ostatní <3

  • Víla Elvíra | 19. 4. 2015 20:37

    Tak dnes jsme měli se šlehačkou a horkým ovocem a nemělo to chybu. Doporučuji ;-)

  • Víla Elvíra | 4. 4. 2015 20:42

    Držela jsem se receptu a lívance jsou výborné. Měli jsme s javorovým sirupem, příště zkusím přidat horké ovoce a šlehačku :-)

  • Áďa | 1. 4. 2015 21:16

    Tak dneska jsem taky zkoušela a jsou super :) já jsem navíc ještě přidala mandlové aroma a jsou luxusní :)

  • Filip | 26. 3. 2015 17:07

    Je to asi to nejlepší co jsem kdy jedl <3 :-)

  • Filip | 26. 3. 2015 17:07

    Je to asi to nejlepší co jsem kdy jedl <3 :-)

  • Filip | 26. 3. 2015 17:07

    Je to asi to nejlepší co jsem kdy jedl <3 :-)

  • calwen.lucy | 25. 3. 2015 23:17

    Bez chybičky.. vlastně jedna tu je.. příště musím udělat minimálně jednou tolik 8-)

  • lola | 7. 3. 2015 17:06

    na kolik to je porcí ? díky za odpověd :-) :-) :-) :-) :-P :-P :-P :-P =-O 8-) :-$

  • lola | 7. 3. 2015 17:06

    na kolik to je porcí ? díky za odpověd :-) :-) :-) :-) :-P :-P :-P :-P =-O 8-) :-$

  • Pavel | 4. 3. 2015 19:58

    reklamace... manželka mi po nich stloustla a teď vypadá jak američan :-D

  • Kačena | 1. 3. 2015 09:50

    Zapomněla jsem dát do těsta olej, i tak byly vynikající. Smažila jsem na panenském kokosovém, dá tomu voňavý exotický nádech. Vynikající, ukládám pro další kuchtění.

  • brok-senpai | 15. 2. 2015 11:11

    dobrá snídaně, lehké, chutné

  • brok-senpai | 15. 2. 2015 11:11

    dobrá snídaně, lehké, chutné

  • ahoj | 13. 2. 2015 13:35

    Jsou velmi chutné!!!! 8-)

  • ahoj | 13. 2. 2015 13:33

    já dávám dvě

  • Kacenka | 8. 2. 2015 10:36

    Recept je skvělý,dělám pravidelně.. Naposledy jsem nahradila mléko kokosovým nápojem Alpro,oleje dala polovićní dávku a smažila na kokosovém oleji. Podáváno s BIO javorovým sirupem a můj muž nejen že nepoznal,že jsou lívance zdravější ale snědl skoro dvojtou dávku ;-) jiné už nedělám ;-) <3

  • Terka | 14. 1. 2015 12:57

    Ahojte, toho prášku do pečiva prosím 1 nebo 2 lžičky?

  • Jirka | 8. 1. 2015 14:12

    Výborné přidal jsem trochu více mléka, van.cukr, a trochu pom.kůry Děkuji za recept :-)

  • ??? | 6. 1. 2015 14:37

    Co znamená nechte "kysnout"??

  • Terezska1992 | 5. 1. 2015 16:20

    Výýýýýbornééé..udělala jsem dvojitou dávku a půlku jsem nechala na zítra.. Fakt nejlepší recept :) Ale dala jsem o trošku více mléka :) Tak o 100ml :)

  • Gabča | 30. 11. 2014 16:47

    Dělala jsem lívance poprvé, a recept je parádní a jednoduchý. Lívance byly moc chutné, hned jsem dělala dvojitou dávku a všechny přítel snědl... Takže přístě, aby na mne něco zbylo bude muset být trojitá :-) Moc děkuji ! G.

  • Deni | 13. 11. 2014 13:47

    Naprosto luxusni...jednoduche ...dopnila jsem o boruvkoo cokoladovy preliv a zakysanou smetanu namky

  • A.B. | 1. 11. 2014 18:34

    Mně se zdály takové trochu suché, mám příště přidat víc mléka? Jinak byly i tak moc dobré :)

  • Baru.. | 26. 10. 2014 10:07

    Naprosto výborný..I mě se to povedlo :-)

  • Pecka.h | 10. 10. 2014 16:50

    Výborné, dělala jsem dvojitou dávku a přidala vanilkový cukr. Super díky :-)

  • anikiki | 9. 10. 2014 10:25

    Chunají opravdu skvěle!

  • Patricie | 7. 10. 2014 16:05

    Super lívance :) recept je rychlý a výsledek je velmi chutný :3 zatím sem si udělala jen pro sebe,ale až budu s přítelem tak mu taky udělám pár lívanců :) můžu doporučit :) <:-) :-)

  • Káťa | 6. 9. 2014 22:07

    Lívanečky vynikající, děkuji za recept, trochu jsem je ovoněla vanilkou a je to pohádka, manžel mlaská a ani nedutá :) Můžu vřele doporučit...

  • Matěj | 18. 8. 2014 19:01

    Perfektní recept, těsto nadýchané a voňavé. Tento počet surovin mi vystačil na 4 velké lívance, které nasytily 2 dospělé lidi. Mohu doporučit přidání vanilkového cukru pro extra sladkost.

  • jáchym | 13. 8. 2014 11:34

    :'( :-( :-X na níc!!! bratr jich 8 z 8 spálil a ted se de na třetí várku, jestli to spálí tak ho sejmu. děláme to od 8 hodin do 11:34. je to zbytečné. nesnáším lívance! :-X :-X :-X

  • Zuzka | 7. 8. 2014 14:36

    Úžasné :3 Chutnají skvěle :3

  • MiriMW | 20. 7. 2014 11:17

    Perfektní recept, chutný, rychlý, těsto se nepřipéká. dělám už vécekrát. Lívance chutnají všem. :-)

  • Hana Šmachová | 15. 7. 2014 11:05

    Výborné lívance, kterých se nemůžu nabažit :)

  • Kamila Holečková | 14. 7. 2014 14:03

    Livance jsem delala dle tohoto receptu poprve, a jsou moc dobre, dnes delam znovu protoze se po nich zaprasilo. moje dcera 2 roky snedla na posezeni 3 :) recept ukladam do oblibenych :-)

  • Nikyvds | 10. 7. 2014 12:16

    Lepší lívance jsem nikdy nejedla..

  • Master Chef | 8. 7. 2014 21:14

    Děkuji za včasné rady. Teď je to hnusný jak cip!!! Táhni do píče kurvo!!

  • Master Chef | 8. 7. 2014 20:36

    A kolik je několik minut? Děkuji...

  • Master Chef | 8. 7. 2014 20:22

    A můžu použít polohrubou místo hladké??? Děkuji...

  • Master Chef | 8. 7. 2014 20:21

    Hele prosím tě, nemam malinový džem. Můžu použít džem s příchutí 'lesní plody'?? Děkuji..

  • Michal Falta | 6. 7. 2014 15:54

    Žijete ve Francii? Potřeboval bych s Vámi něco konzultovat. Napiště prosím na michal.Falta2@gmail.com Děkuji

  • Ere-chan | 4. 7. 2014 17:21

    nejsem zrovna odborník na vaření, ale po tomto se opravdu zaprášilo a ještě jsme dělali jednu porci navíc ^^

  • KamilkaK | 1. 7. 2014 09:32

    ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

  • Marie | 27. 6. 2014 13:23

    Výborné !!!! :-P

  • Míša | 26. 6. 2014 12:33

    Proč by ne ? Moje babička dělá med z pampeliškových květů a je výborný...chuťově nepoznáte rozdíl od toho klasického od včel ;-) :-) a tento je navíc dobrý na žaludeční potíže... :-)

  • Katka | 25. 6. 2014 10:07

    :-D :-D :-D Nechci vám brát iluze, ale med bez včel vzniknout nemůže 8-)

  • VenikaNav | 22. 6. 2014 13:37

    Byli vynikající jen se po nich zaprášilo :-)

  • A | 8. 6. 2014 18:34

    Je mi 13,vařit moc neumím (jediné co mi jde dobře je čaj :-)) ) Ale tyhle lívance se mi celkem povedly,takže - supr :) Díky moc za krásný receept ;)

  • Jan | 19. 5. 2014 14:48

    Nesmíte tam dávat maso :-\ :-[

  • jana | 8. 5. 2014 08:32

    Muzu se zeptat , nevadí když dáme místo hladké mouky polohrubou?

  • Hell | 1. 5. 2014 12:48

    Jsou výborné, smažila jsem téměř bez oleje, nadýchané, přesně jak jsem si přála . Díky :-)

  • Mach Daniel | 27. 4. 2014 11:09

    Promiňte, ale Vaše ''lívance'' z kynutého těsta nejsou lívance, ale bavoráky.. každému to chutná podle toho, jak si to udělá.

  • B | 19. 4. 2014 21:11

    Můj první komentář. Mé první lívance 8-) Naprosto super, lepší než Francouzské palačinky ;-) . A to žiji ve Francii :-D

  • Aneta | 17. 4. 2014 13:34

    Tak pokud je to med z květů a ne od včel, tak není důvod, proč by ho vegani nejedli.. ;)

  • rusallka | 9. 4. 2014 15:25

    já myslela, že vegani nejedí ani med :-\

  • Tereza | 21. 3. 2014 16:37

    Výborný recept. Lívance jednoduché a dobré akorát jsem dala trochu míň oleje (měla jsem strach aby nebyli moc mastné) a přidala jsem do těsta trochu vanilkového cukru. ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

  • Veronika.Kohoutová
    Veronika.Kohoutová | 4. 3. 2014 18:42

    Jsou dobrý ,ale jsou masnější :-/

  • Žaneta | 1. 3. 2014 12:03

    Nechápu,co je na nich tak vynikajícího, chutnají jako olejová buchta. Za mou osobu lívance nic moc! Klasické lívance z kynutého těsta jsou o 100% lepší a chutnější ;-) Nedoporučuji tento recept. Ale 100 lidí 100 chutí B-)

  • Di | 28. 2. 2014 10:34

    Americké jsou s práškem, české se dělají s droždím. ;-)

  • MHrůzova | 28. 2. 2014 08:55

    Jsou dobré i jako rychlý dezert, a proč jsou americké? Já jiné nedělám a znám je už maminky mé maminky.

  • wercuwek | 27. 2. 2014 15:07

    Naprosto vynikající :-* . Nikdy přd tím, jsem lívance nedělala, takže jsem měla premiéru a jsou prostě geniální ;-) . Chutnaly nejen mě, ale i dcerce, příteli, mamce a taky dědovi <3 . Jen jsem neměla máslo a tak jsem smažila na oleji. Ale jinak prostě supr.

  • Jája | 21. 2. 2014 12:06

    Nejlepší lívance co jsem jedla. <3 Já osobně je tedy dělám na suché teflonové pánvičce. On ten olej uvnitř bohatě stačí. A jakožto vegan dávám místo mléka - sojový nebo jiný rostlinný nápoj, a místo vajíčka - vanilkovou hrašku. Jinak také doporučuji dát místo cukru med. Je to mnohem lepší. ;-)

  • Michal | 20. 2. 2014 12:32

    To mam smažit na másle? O.o

  • mrozkulka | 15. 2. 2014 08:36

    vynikající recept! Vyráběl náš třináctiletý syn a povedly se- s jahůdkama a kysanou smetanou nejlepší :-)

  • Nikol | 12. 2. 2014 19:06

    výborný recept! Na nervy u hokeje se výborně hodí! Děkuji! :)

  • Sněhová pusinka | 2. 2. 2014 17:22

    Tak to jsem se nažral :P

  • ZanetaL | 29. 1. 2014 20:50

    Jsou vynikajici uplne se rozplyvaji na jazyku. Rychlovka a mnamka! :-)

  • pavlína | 31. 12. 2013 11:40

    naprosto famózní, nadýchané, rozplývají se na jazyku :-)

  • Sabina | 14. 12. 2013 17:40

    Výborné, na keramickém povrchu lívanečníku nebylo ani potřeba tuku. 8-) Doporučuji přidat trošku rumu ;-)

  • Irene | 30. 11. 2013 19:05

    super recept. ještě jsem přidala ovesné vločky a strouhaná jablka, aby to bylo trochu "zdravé" jídlo ;-) naprosto super a hlavně super rychlé

  • Katka | 24. 11. 2013 15:21

    Jsou super. Povedly se perfektně. Já jsem neměla prášek do pečiva, tak jsem dala do perníku a byla to příjemná obměna :) Jinak jsem smažila na sádle (velikost hrášku před každým novým lívancem) a paráda. Já udělala 16 lívanečků (na lívanečníku).

  • Katka | 24. 11. 2013 15:15

    Já jich na lívanečníku udělala 16+ jeden poloviční. Stačilo na nepřežranou snídani pro 4 lidi :) Ale snědla bych jich víc, takže tak pro 2-3 lidi ideální...

  • Káťa | 18. 11. 2013 18:39

    Lívance se povedly. Dělala jsem je na normální pánvi a neroztekly se. Super recept.

  • Nicoss
    Nicoss | 10. 11. 2013 17:59

    Jsou překvapivě křehké, z této dávky surovin, jsem udělala asi 10 lívanečků :) je to mňamka <3

  • Veronika | 8. 11. 2013 17:41

    Je problém, když nemám pánev na lívance? Rozplizne se to na normální?

  • magasin ugg paris | 6. 11. 2013 09:51

    Hi, Neat publish. There's a problem with each other with your web site in net explorer, might verify thisa?| IE nonetheless is the market chief and a large part of men and women will overlook your fantastic composing due to this issue. [url=http://magasin-ugg-paris.northcoastparks.com]magasin ugg paris[/url]

  • pan intognito | 29. 10. 2013 14:44

    moc dobré gdybich to měl hodnotit body od 0 az do desity jeto 9 8-)

  • Thinuviel | 27. 10. 2013 11:28

    Rychle a velmi velmi velmi dobre. Ja do testa navic pridala i vanilkovy cukr a priste zkusim skoricovy, budou urcite take vyborne.

  • Kája | 26. 10. 2013 09:49

    Taky mi moc chutnaly, trochu jsem je pálil, ale to se poddalo :D teď si je jdu udělat znovu a přidám vanilkový cukr a skořici, budou ještě lepší. :)

  • kriss | 22. 10. 2013 23:51

    mooooooooc dobrý přidal jsem více vanilkového cukru a jedlou sodu super recept ;-)

  • Floridanka | 22. 10. 2013 19:14

    Protoze jsou tak male, jsou vyssi a nadychane ... 8-) ;-)

  • Floridanka | 22. 10. 2013 19:11

    Toto nejsou zadne livance, ale palacinky ...(nejsou v teste prece zadne kvasnice, tak pro livance?), jinak se do tohoto testa dava maslo a ne olej. Palacinky se usmazi na lehce poolejovane panvici (or Griddle), 1 palacinka = 1/4 of cup testa, neroztira se do sirky, mesmi byt tenka, ma byt vyssi, potiraji se maslem a prelevaji se javorovym sirupem. Amici marmelady na palacinky zasadne nepouzivaji. Ale zato do testa lehce vmichaji cerstve, nebo zmrazene boruvky, maliny, kokos, orechy atd ...je to proste MNAMKA! :-P Good Old Fashioned Pancakes 1 1/2 cups all-purpose flour 3 1/2 teaspoons baking powder 1 teaspoon salt 1 tablespoon white sugar 1 1/4 cups milk 1 egg 3 tablespoons butter, melted

  • Tom | 13. 10. 2013 17:01

    Kolik másla ? :-)

  • fery | 11. 10. 2013 20:32

    proc zrovna americky?

  • Iveta | 9. 10. 2013 12:10

    no když je člověk jedlík, tak to sní vše :D mě to vyšlo na 12 lívancu,ale zpocatku jsem tam dávala zbytecne moc těsta,takže cca 12-15

  • simona | 7. 10. 2013 23:53

    zkusili jsme a jsou luxxxxusní <3 <3 <3 <3 <3 <3

  • kecalek25 | 16. 8. 2013 12:23

    Luxsusní moc dobré ,všichni je milujeme.

  • silvik T.
    silvik T. | 29. 7. 2013 19:43

    Dobré,jemné,jednoduché.

  • silvik T.
    silvik T. | 29. 7. 2013 19:43

    Dobré,jemné,jednoduché.

  • KUCHAŘKA | 26. 7. 2013 10:45

    Chci se zeptat pro kolik osob jsou tyto lívance ? :-( :-) :-) :-S O:-)

  • KatkaTr | 21. 7. 2013 14:40

    Chválím recept! Slavila jsem s nimi úspěch :)

  • Bára | 9. 7. 2013 14:48

    Lívance jsou opravdu úžasné! <3

  • jana | 1. 7. 2013 13:52

    Tyhle jsou proste americke, protoze se tak delaji v americe, no. A co je na tom? <:-)

  • ty | 25. 6. 2013 14:05

    Do těch českých se nejspíš dělá kvásek.

  • ja | 23. 6. 2013 14:50

    a co je na těchto lívancích amerického? Co je na nich jiné jako na českých ? :-D

  • Monna Rausch | 16. 6. 2013 14:12

    výborný mladíci si pochutnali:-))

  • Eliška.V | 11. 6. 2013 14:59

    Tento recept je prostě úžasný :). Lívance jsou voňavé a křehké, ale musí se dělat na menším plameni. Moc dobré!

  • Zdenka | 1. 6. 2013 13:34

    Taky jsem je dnes vyzkousela, a mely uspech. ;-)

  • terri | 5. 5. 2013 21:52

    dělala jsem je jsou dobrý celé rodině chutnali :-)

  • Iva | 13. 4. 2013 08:34

    Jsou opravdu výborné, děkuji a rozhodně doporučuji :-)

  • tereza | 11. 4. 2013 11:25

    povedly se a byly dobre dekuji za recept ;-)

  • Vivian | 5. 4. 2013 16:53

    Byly výborné !! :-) ...rozhodně doporučuji ! ;-)

  • Boo | 9. 3. 2013 12:56

    Vůbec mi nechutnali :-$ :-$ :-$

  • Ferynaaa | 6. 3. 2013 10:37

    Zdravím, tak jsem zkusila a musím říct, že i když jsem v kuchyni antitalent, tak se mi povedli a vypadají tak dobře jak chutnají, super ;-)

  • zdenča | 27. 2. 2013 17:56

    O:-) oooo děkuji mnam

  • CR7 | 17. 2. 2013 15:23

    Može to být bez prášku do pečiva?:D

  • CR7 | 17. 2. 2013 15:23

    Može to být bez prášku do pečiva?:D

  • zuzanka | 10. 11. 2012 12:09

    moje mama peče a mě to chutna a je kuchaška :-)

  • Anette Abeja
    Anette Abeja | 8. 11. 2012 13:19

    celkem dobré :)

  • Marťaa | 8. 11. 2012 13:03

    úžasný recept moc děkuji... jsou luxusní :-) ;-) 8-)

  • romana | 7. 11. 2012 13:13

    Doporuču do toho přidat nastrouhanou hořkou 50 % čokoladu na jemno je te vynikajici :-)

  • wikyna | 5. 11. 2012 17:01

    Dobrý den,lívance jsem zrovna odzkoušela a jsou naprosto skvělé,děkuji :-)

  • robert | 31. 10. 2012 18:23

    v poho.. krapet sem se přejedl.. 8-)

  • Luciiie
    Luciiie | 26. 10. 2012 17:49

    výborné :-\

  • hihihi | 20. 10. 2012 17:00

    Dy je skusyt, treba budou hutnad.

  • Medvěd | 20. 10. 2012 16:57

    Lenko je pěkné, že máš manžela s tvrdým, ale raději je dělej manželovi. :-!

  • Medvěd | 20. 10. 2012 16:56

    Určitě myslíš lívanečník 8-) ?

  • Medvěd | 20. 10. 2012 16:54

    www.pravidla.cz :-$ Já tam žádné býlí nevidím, jen bílou zakysanou smetanu.

  • Thomas142 | 18. 10. 2012 01:54

    Opravdu úžasný recept. Jen bych místo másla na smažení doporučil normální olej a nebo máslo a olej na půl. :)

  • Markéta | 4. 10. 2012 15:22

    já dala krupici :-[

  • Markéta | 4. 10. 2012 15:20

    Jéé no výborný moc , chválim recept ! :-)

  • Barush2 | 3. 10. 2012 10:13

    Jsou výborné, díky za recept :-)

  • brzdka | 29. 9. 2012 20:06

    Vyzkoušela jsem poprvé a nevím jak by měly správně vypadat smažila jsem je na nejmenším plameni na povrchu byly krásně křupavé ale uvnitř se mi zdály pořád jako nedopečené možná to tak má být jako vláčné nevím, mohli by jste přidat někdo foto i na řezu. Nicméně chuťově byly dobré 8-)

  • David | 26. 9. 2012 17:50

    Dobrý den, jaký cukr tam patří? Krupice, nebo moučka? Díky

  • ela | 21. 9. 2012 18:49

    Pro kolik lidí je tento recept?

  • Veronika | 14. 9. 2012 12:03

    výborné,ale já sem tam dala trochu citronove kury mnamka i moje 2,5 leta dcerka je jedla a to sladke nemusi..

  • Lucy | 30. 8. 2012 12:42

    Akorát jsem je dodělala a jsou výýýýbornééé!!!! I když jsem teď totálně přeslazená, ale všem chutnali a zaprášilo se po nich <3

  • veronika | 29. 8. 2012 10:46

    zrovna livance dělám a vypadaji užasne muzu jen doporucit

  • Tereza | 20. 8. 2012 09:03

    Já jsem místo pr. do pečiva udělala kvásek a pak jsem to celé nechala asi 30minut kynout a děti o ně škemrají každý den, takže jsou vynikjící! Obaluji je ve skořivém cukru nebo je mažu zakysankou a na to barůvky!

  • Delly | 11. 8. 2012 18:39

    Zkoušela jsem a hned se po nich zaprášilo. Ale mě osobně přišli spíše jako obyčejný palačinky. Ale i tak <3 :-)

  • Mammut | 31. 7. 2012 16:46

    Je mi 10 , dělal jsem je už pětkrát a vždycky jsem je musel dělat za večer aspoň pětkrát :-P :-P :-P :-P :-P

  • Petr | 19. 7. 2012 10:08

    Jsou výborné, dělal jsem na pánvi a na másle. Doporučuji až se spodek placičky zatáhne a nerozlévá se do stran, tak navrch ještě dolít těsto, aby byly pěkně vysoké :-))

  • Jarina | 16. 7. 2012 11:49

    Výborné, udělala jsem je ve vaflovači a zaprášilo se po nich :-))

  • Larra93 | 15. 7. 2012 20:14

    Sice se mi asi moc nepovedly ale doma chutnaly :D

  • Veru | 7. 7. 2012 21:46

    Zkoušela jsem je a první lívanec dopadl katastroficky :D :D ty další už byli krásné a skvěle chutnaly ! :-)

  • otto | 5. 7. 2012 09:54

    ....mňám....dávám si k nim javorový sirup a šlehačku... :-P 8-)

  • NessieCarlie
    NessieCarlie | 4. 7. 2012 13:02

    Celkem dobré... ale asi se mi nepovedli úplně jak měli ;-) :-( :-D

  • Izzy | 4. 7. 2012 11:26

    Já jako velký nekuchař jsem se rozhodla oslnit lívancema a musím říct, že jsou dobré a povedly se :) takže když jsem to zvládla já,tak každý! :))

  • Veronika | 2. 7. 2012 19:48

    První lívance, které se mi povedly a chutnají naprosto famózně :-) doporučuji smažit na másle, dodá to tomu zvláštní příchuť. Děkuju :-))

  • bartíšínek
    bartíšínek | 17. 5. 2012 14:38

    Lívance jsem dělala úplně poprvé. Ale poprvé jsem je neměla. Je možné, že se mi to úplně nepovedlo, ale bomba, jak tady všichni píšou, to nebyla. =-O

  • Naty | 16. 5. 2012 15:56

    Vidím samé pochvaly, tak asi půjdu zkusit ty obrázky a názvy tak lákají :-O :))

  • Maněnka | 24. 4. 2012 13:29

    Výborné. Já si na ně dala kousky banánu a kiwi..moc dobré <3

  • ... | 15. 4. 2012 07:28

    Vynikajuce :DD :-D :-D

  • kkrydlova | 9. 4. 2012 18:17

    Před chvílí jsem je dodělala a mamce moc chutnaly. Neměla jsem javorový sirup, tak jsem na to dala med, maliny a šlehačku. (jsem zvědavá co na ně řekne táta až přijde domů :-D) Jinak skvělej recept, velice snadné a pokud nejste jelito jako já, tak i dost rychlé :-)

  • Jack hereer 1984 | 5. 4. 2012 14:25

    Co je to bylí na těch lívancích ???

  • routteer | 15. 3. 2012 19:37

    Ahoj.... Možnost stálého měsíčního platu. Mrkněte na http://pritel007.w-e-b-n-o-d-e.cz Vše je zdarma, přečtěte si info. Z odkazu si vymazte pomlcky....

  • to | 13. 3. 2012 13:58

    pro výtlem:kdyby to byly americké pancakes tak by se podávaly a máslem a javorovým sirupem

  • Dada | 12. 3. 2012 22:40

    Terezo, nevím k čemu ten výtlem, asi neznáte původ lívanců. :-| :-| :-|

  • J.Tereza | 12. 3. 2012 14:30

    A čo je na nich americké ? :-D

  • KaRa | 11. 3. 2012 18:00

    vynikající...

  • Martíííínek | 6. 3. 2012 17:15

    hamina chutNalo miiiii too ;-) :-)) :-)

  • alexandra | 1. 3. 2012 15:29

    váborné,ale na oleji :)

  • nase-rodinka | 6. 2. 2012 19:48

    Ahoj...----> Byly moc dobré moc sem si pochutnala :-D :-D :-D

  • Lucka | 15. 1. 2012 09:23

    Ahoj, bohužel mě recept zklamal. Na první pohled krásné livance, ale chuť - no hold jsme zvyklý na ty klasické české kváskové:-) Ale asi jako rychlovka pro nenáročné, proč ne :-)

  • Kaminek84 | 9. 12. 2011 20:24

    Výbornééé - dělala jsem ale ze dvou dávek pro 4 osoby je toho málo :-) <:-)

  • zuzka0011 | 9. 12. 2011 19:15

    taky přidávám palec nahoru. zkoušela jsem na pánvi na volské oka a bomba. vypadají a chutnají skvěle

  • Vlasta Novák | 8. 12. 2011 15:03

    Opraveno

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova | 8. 12. 2011 14:48

    Foto!!!! ;-)

  • Pavouk 1 | 14. 11. 2011 09:36

    moc dobrý

  • kim-87 | 10. 11. 2011 14:29

    Výborné, nemají chybu, ňam.

  • Susie | 30. 10. 2011 08:55

    Lívanečky jsou naprosto výborné 1* <3 i já,jakožto nepřítel sporáku jsem nic nespálila :)

  • Karla | 10. 10. 2011 13:14

    Teď jsem je dělala ,jsou moc dobré,dokonce je jedl i ten náš puberťák a ten moc sladké jídlo nechce :-D 8-) !

  • Petr | 29. 9. 2011 12:58

    chutnaj fakt dobře :-)

  • girlska
    girlska | 19. 9. 2011 13:21

    NEJLEPŠÍ! Kynulo mi to až na pánvičce, ale to vůbec nevadilo. Na to jsem dala smíchaný měkký tvaroh s cukrem a žloutkem, povidla nebo marmeládu a bylo to úžasný. Dělala jsem to z dvojnásobného množství surovin pro 2 dospělé osoby a jedno malé dítě a nic nezbylo :)

  • Milada | 19. 9. 2011 12:39

    Tak lívance výborný a hlavně strašně rychlý :-) Množství je tak akorát pro dva :-)

  • Slavek | 15. 9. 2011 19:21

    no tak je to mazec,jen jestli chcete jemnejsi testo,vmichejte do nej rozpustene maslo a smazte na oleji,jinak bomba ;-)

  • Dana | 4. 9. 2011 12:59

    Vypadají moc pěkně :-D , dnes je bude manžel dělat a já je potom sním. <3 <3 <3 <3

  • bory24 | 22. 8. 2011 18:19

    Tak jo, vyzkouším! :-) :-) <3 <:-) :-P

  • zmrdeček prdel | 9. 8. 2011 13:45

    akorát ta borůvka je sexy, jinak to stojí za hovénko :'(

  • DaniSek566 | 9. 8. 2011 12:47

    Zrovna je delame a myslím ze budou dobré!! :))

  • pedro | 7. 8. 2011 18:37

    Doporučuju zkusit s javorovým sirupem.. V americe se na lívance používá výhradně :)

  • Lenka | 2. 8. 2011 09:41

    Jdu je zkusit,mám tu synovce,tak doufám že budou chutnat i manželovy :-D

  • já né co ty? | 1. 8. 2011 15:38

    Du skusit ;-) :-P

  • Terka | 27. 7. 2011 13:24

    Jsou vynikající ! :-)

  • Šárka | 4. 7. 2011 13:27

    Tak jsem udělala lívance dnes k obědu s jahod. džemem, tvarohem a čerstv.jahodami a syn si je nemohl vynachválit. Snědl jich 11 dělaných v lívanečníku.Zbytek čeká na manžela. Já jsem tak navoňaná tím pečením,že mám ovocný salát. :-) Jen se mi těsto zdálo hodně husté(každá mouka jinak saje),tak jsem přidala více mléka a do poloviny těsta jsem sypla trošku skořice

  • já | 30. 6. 2011 12:36

    vypadají dobře ale větší oheň je fakt spálí :-$

  • pavlínka | 27. 6. 2011 16:47

    jdu zkusit dvojitou dávku,poreferuju!!!

  • jára | 23. 6. 2011 13:02

    <3

  • get007 | 19. 6. 2011 19:33

    Právě je peču a se sladkým tvarohem jsou výtečný. Zkusím i ty s česnekem

  • MartikK
    MartikK | 10. 6. 2011 14:17

    Výborné, dělala jsem rovnou z dvojité dávky. Měli jsme s čerstvými jahodami a tvarohem a nemělo to chybu.

  • Nikki | 9. 6. 2011 09:46

    Lívance jsou naprosto úžasné! Akorát jich z tohoto množství neuděláte moc. Je k nim výborný třeba i bílý jogurt nebo Bobík ;-)

  • Jitule83
    Jitule83 | 6. 6. 2011 13:36

    hmmmm asi dnes vyzkouším též k večeři.

  • magda | 5. 6. 2011 09:37

    jů, :-) super nápad,co k večeři když honí mlsná <:-)

  • Mory | 4. 6. 2011 17:58

    My tyhle lívance děláme i na slano. Vynecháme cukr, přidáme rozmačkaný česnek. Smažíme úplně na sucho. Po usmažení na ně nastrouháme sýr, dáme tatarku nebo kysanku a nějakou pálivou omáčku a je to fakt mňam. Obvykle dělám tak tři dávky najednou. :-[

  • Katie | 4. 6. 2011 12:37

    Napadlo mě do těsta vmíchat malé množství třeba borůvek nebo malin.. poraďte. je to možné? Nebo také jak budou lívanečky na pánvičce.. vložit borůvky. co myslíte? =) děkuji za radu =) :-) ;-)

  • verca.valkova
    verca.valkova | 3. 6. 2011 13:38

    ;-) naprosto výborné

  • RadkaTuc
    RadkaTuc | 30. 5. 2011 10:41

    snadné, rychlé a hlavně výborné :o) dávám za jedna

  • Martina | 17. 5. 2011 12:49

    Zrovna je delam na snidani a jsou dobre. Akorat se mi testo zda az moc huste, a nebo teda ma vaha nepracuje jak ma. Priteli ale chutnali a ja jsem take spokojena. Na to ze jsem je delala poprve... :-)

  • Tanapa
    Tanapa | 7. 5. 2011 19:26

    Lívance jsou skvělé a nadýchané. Dělala jsem je z dvojté dávky s tvarohem a džemem a můžu říct, že nic nezůstalo. Moc děkuji za recept.

  • minovec | 18. 4. 2011 01:23

    Dnes jsem je delal (ja kuchrsky antitalent) sve manzelce jako prekvapeni, a mel jsem opravdu obrovskej uspech.... dokonce jsem musel udelat jeste jednu davku - v receptu je dokonala skladba chuti, vseho tam je tak akorat.... druhou davku jsem jeste zaexperimentoval a kapol jsem tak kapku rumove esence (s vanilkovou esenci si to ale dokazu predstavit taky) a livance byli uplne bozi :) dekuju za recept

  • VampCB | 19. 3. 2011 19:35

    tak jestli umite cist, tak je tam margarin na vareni... coz je treba rama cremfine, na ktere se to dela naprosto uzasne.... a ano v americe do toho davaj sodu a vyjde to nastejno :-P

  • Janaso | 19. 3. 2011 19:15

    Z dvojnásobné dávky, velký úspěch.

  • smilegirl | 19. 3. 2011 14:07

    Dnes jsme vyzkoušeli k obědu s javorovým sirupem a měly opravdu úspěch! Ještě, že jsem dělala z dvojnásobného množství.

  • Meginka Hunterix | 3. 3. 2011 11:45

    jsou moc dobré, ještě tak mít pánvičku na lívance a je to pecka! ;-)

  • Lucie | 5. 2. 2011 11:38

    těsto se mi povedlo,ale na tom margarínu se to fakt připaluje, takže celkově to stojí za hovno.

  • Veroika Bublová | 3. 7. 2010 09:48

    pro Danielu: Já tento recept dělala včera a zpracované těsto bylo vinikající! Jen smažení jsem dělala jinak, já jsem těsto smažila na oleji a na lívancové pánvičče. A opravdu to byly výborné a povedené lívance. Tento recept doporučuji ;-)

  • Daniella O. | 13. 5. 2010 21:13

    Kdyz do panve vlozime crvrtku testa, znamena to, ze z uvedeneho mnozstvi udelame ctyri livance..... No, to tedy musi mit na tlousku minimalne 5cm a vice, navic 2 lzicky prasku do peciva????, nemluve o tom, ze v americe prasek do peciva neni!!! Navic to peceni na margarinu, no nevim, ale zacinajici kucharky by snad temito nesmysly nikdo nemel zatezovat:(

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Sladká jídla Ovocné bramborové a tvarohové knedlíky Lívance
Pokrmy Sladké Večeře Pozdní večeře Smažení USA Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hladká mouka Malinový džem Máslo Mléko Olej Prášek do pečiva Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kapustové řízky

Kapustové řízky

Vajíčková pomazánka

Vajíčková pomazánka

Vajíčková pomazánka III.

Vajíčková pomazánka III.

Lehké ovocné řezy

Lehké ovocné řezy

Francouzské toasty sladké

Francouzské toasty sladké

Zapékaná zelenina se sýrem

Zapékaná zelenina se sýrem

Listové řezy s rumovou polevou

Listové řezy s rumovou polevou

Měkké medové perníčky

Měkké medové perníčky

Dýňová polévka krémová

Dýňová polévka krémová

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

69
Špenátový koláč s vejci
Špenátový koláč s vejci
66
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
43
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
41
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
40
Bramborový guláš s hlívou
Bramborový guláš s hlívou

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz Smolaři. 5 legend českého hokeje, které přišly o zlatý turnaj v Naganu

Smolaři. 5 legend českého hokeje, které přišly o zlatý turnaj v Naganu

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Americké čokoládové cookies
Americké čokoládové cookies
Americké hovězí
Americké hovězí
Americké KFC kuře
Americké KFC kuře
Americké muffiny
Americké muffiny
Americké nepečené sušenky (No-bake cookies)
Americké nepečené sušenky (No-bake…
Americké okurky
Americké okurky
  • Recepty.cz
  • Americké lívance
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact