na ten odkaz se nedá dívat. to video mělo mít max 3 minuty, ne 20. =-O
pekny recept... opravdu pekna variace. pro pouziti ve fastfoodech vsak nemozne... lide strasne porat premysli jak tto tam asi v tom kcf delaji ze je to tak skvele... reknu jen 3 veci 1. tlakovy friťák, a hlavne-,,kuřecí spodní filety,, žadný pulkilový kuř. prso přes celej talíř! 2. misto spousty bylin a koreni (nebo podmasli a ruznych namletych lupinku) spousta chemie :-( ;-) ,,lidi fakt si myslite ze maji cas v kfc pripravovat kurata takhle slozite? fast food (takze co nejjednodusejc a nejrychlejc),, lidi maji tendenci za honbou za dosaazenim stejne chute a krupavosti, na recept nabalovat a nabalavoat ingredience ktere dle jejich nazoru zaruci presne ten vysledek jako u okenka v kfc... PS: mensi vsuvka : na totoznou chut,vzhled a konzistenci zapomente!!!!!! proste to doma neudelate protoze k tomu nemate prostredky!!! pokud se spokojite s cca 95% autenticností na netu je jen tak zhruba 1 recept z 50 co se priblizuje originalu. na odkazu nize naleznete tak z 97% autenticky, jednoduchy recept. ty 3% proste nikdo nedoladi co se 100% presneho nadavkovani jednotliveho koreni (a hlavne chemie MSG) ale zarucuju! ze nepoznate rozdil od koupenych! i kdyby ste je polozili vedle sebe a postupne ochutnali, nebudete vedet ktery je koupeny!!! navic je to video recept a je jednoduchy a nenakladny takze za zkousku nic nedate ;-) 3. a treti posledni vec z fast food provozoven: jednoduchost, jednoduchost, jednoduchost, rychlost!!, levnost, rychlost!! a proboha projednou a navždy-žádný lupínky, podmáslí a podobný kraviny!!!!! autorovi se omlouvám za vpád do diskusek jinak dobrému receptu... odkaz na autentický recept: https://www.youtube.com/channel/UC5eBgYUxMQxR8YgpP8qRh0Q
Já maso dávám přes noc do jogurtu s utřeným česnekem a grilovacím kořením. Do směsi mouky přidávám kromě všeho zmíněhého i koření uzenou papriku, tři lžičky strouhanky a jako hlavní ingredienci nastrouhám cca 100 g eidamu. Maso je úžasně křehké, šťavnaté, výborné! :-)
Podle me to s kfc nemá nic společného ,nicméně je to dobre
Kuřátko, tak jak má být!!! Všem vřele doporučuji. Pozvali nás přátelé na oběd a měli nový jídelní servis z www.dinezon.cz.
miluji kaefce a tohle chutná jěště líp super recept.Miluji ho <3 :-*
super recept :-) já jsem do směsi mouky s kořením přidala dvě lžíce strouhanky aby obal dobře držel na mase - a chutná to vážně výborně. Ne tak jako z KFC ale mnohem lépe. :-*
jéé Tessi a nechceš nám prozradit cely recept? :-)
nejde o to jim to zkopirovat ale udelat neco originalniho na ten styl.. spis by to chtelo nekoukat tak moc na KFC reklamy :-D
Ano, kuře je za minutu osmažené, cha, cha...
http://www.youtube.com/watch?v=zfHZYj1sMYI
mmmm fakt dobre ;-) :-D
ty jsi asi v kfc nikdy nepracoval vit to pravé kentucky kuře které je to tradiční se smaží v tlakové fritéze asi 14 minut
proím tě, řekni tedy jak? Nebo tě zavřou,když to práskneš? Prosím, prosím....
Tak tohle opravdu neni kfc kure.... v kfc nepotrebuji namacet kure ani do podmasli, zakysane smetany bo do cehokoliv jineho kure lezi presne 2h jenom v koreni.... aby dosahli stavnatosti kurecich prsou nenechavaji smazit kureci maso 5m v oleji ale daji ho do rozpalenene frytezy na presne minutu a pul. to je maximum co maso potrebuje aby bylo jednak hotove a jednak stavnate. Pokud neumite delat klasicke rizky nepoustejte se prosim do niceho tak sloziteho jako je maso z kfc. A krom toho do te mouky s korenim se to marinovane maso da dvakrat mezitim se vlozi do vody pri obalovani aby se vytvorili jak ja tomu rikam oblacky na mase. Jen tak mimochodem smes koreni mate taky absolutne spatne je tam 13 druhu bylin a koreni - vy tu nemate ani 5 dohromady
jak dlouho to máme smažit ??
jakou mouku ? hladkou ?
Výborné. Už několik let tyto kousky dělám ve stylu twister. Ledový salát, rajčata, okurka pokrájím na kostičky osolím, opepřím. Poté na pšeničnou tortilu pokládám kuřecí kousky, salát a lžičku majolky. Celé to zatočím a zabalím do alobalu. Dobrou chuť
luxusni!!!dale jsem kureci palicky pres noc do jogurtu s vodou,rano obalila,hned omazila a supeeeer :-) pridavam do osobni sbirky nej recepru :-D
Zkus podmáslí nahradit tatarkou. Je to perfektní. Já která moc nepojím jsem do sebe naházela aspon dvě porce. Mňam.
A zkoušeli jste použít místo podmáslí tatarku? to je teprve lahoda.
Tak mě teda chutnalo a celé rodině taktéž sice to není žádné kfc ale něco na ten způsob.. určitě udělám znovu!
Naložené v podmáslí nebo jogurtu to maso určitě být musí, je pak neuvěřitelně měkké, šťavnaté...prostě k sežtání :-) Chutná to taky dobře obalené b kukuřičných lupíncích, s chipsama mi to nechutnala, bylo to mastné a odporné.
MYslíte že to můžu obalit do rozmixovaných chipsů???
Také nevím, ale já jsem to do toho nenaložila a je to celkem dobré a myslím, že kdyby tam bylo podmáslí tak by to bylo horší a tak jsem ho tam nedala a je to výborné!!! <3
O:-) http://www.recepty.cz/recept/americke-kfc-kure-2296# inac tam nema byt podmaslie ... staci vajicko , a potom dat vsetko do sacku a zatrepat, toto nie je KFC recept.
ten česnek sušený má být mletý? :-!
Dobrý den, bude vadit, když se kuřecí kousky před obalováním nenaloží do podmáslí?
Opravdu dobrota! Příště akorát přidám trošku více koření do směsi. Jako přílohu jsme zvolili vařené a pak zlehka ofritované brambory + koprový dip. :-*
Zrovna s přítelem dojídáme,svělé.Jen mi obal špatně drží na mase,nemáte někdo nějaký fígl jak na to?
skuste to taky s křídlama je to super jsou štavnaté a ne vysušené k tomu ostrá omáčka a můžete křupat super recept už jsem to jednou skoušela ale neměla jsem dost koření podmáslí je boží
spěchám do obchodu nakoupit ingredience pak dám vědět jak to dopadlo
.
čus lidi pls kuřecí stehna obalovaná v chipsech recept dik předem.: :-* )))))))))))))
ještě to obaluji v rozmixovaných cornflakesích a to je úplně jako z KFC
je to hladka mouka
a ta mouka ma byt hladka?
a šli by místo prsou stehna? sem začátečník tak nevím
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaký druh mouky používáte? Hladkou nebo polohrubou ? Děkuji za odpověď
Ondro tak dej recept kdyz si ho dělal v KFC
Tak takhle se KFC kuře nepřipravuje... Dělal jsem ho rok.
Dělám podobné kuře obalované v ochucené mouce, recept jsem vyčetl na zahr.serveru a tam zdůrazňují ponechat moukou obalené porce před smažením aspoň 90 minut v chladu odstát. Sice se tím prodlouží doba přípravy - ale maso má tak čas vstřebat koření. Hlavním důvodem je aby obal neopadával, naopak krásně při smažení nabyde. Vyzkoušeno!
Pavle, vodu nedávat, někdy je lepší obalit dvakrát a přitlačit více do obalu. Ale můžete přidat bílé víno, obal pak při pečení jako nabyde. :-) , ale zkuste nejdřív bez
a je nutno do ty mouky dat trosku vody a udelat takovy testicko nebo jen samotna mouka
Pavle, musíte to více přitlačit do té mouky dlaní, můžete také do mouky přidat trochu strouhanky, taky mi místama někdy odpadne :-) . Smažte v rozpáleném oleji a obracejte obracečkou na omelety :-)
Mate to pekne na ty fotce obaleny,me na tom,ale samotna mouka moc nedrzela,jak se to presne obaluje.Dekuji za radu zacatecnikovi.
ted jsem to dodělal a musím říct že fakt dobrá chuť. akorát jsem to nechal v tom podmáslí déle dávam 1
Místo podmáslí můžete použít bílý jogurt Hollandia selský, šla by i zakysaná smetana. Používá se pro křehkost masa. :-)
Mam dotaz jakou funkci tam zastava to namoceni do podmasli,jestli by to slo nahradit necim jinym napr slehackou,nebo smetanou
:-D
Už se těším na zítra k obědu si to uděláme. Moc dík za recept. :-$
Moc dobré, podávám i s česnekovo-smetanovým dipem, česnek dávám čerstvý, foto přiloženo.
můžete napsat jak přesně jste to obalila? smíchala jste lupínky ještě s něčím aby to na kuřeti drželo nebo jste to obálela ještě se zbytky kefíru? děkuji
Tento recept znám už z dřívějška a dělám často. Místo prsíček dělám stehna nebo křídla a podávám s ledovým salátem.
Dnes jsem tento recept vyzkoušela na oběd a musím uznat, že to bylo vážně moc dobré!! Pochutnal si i přítel - narozdíl od opravdového KFC, které je na nás moc ostré. Příště vyzkouším s vepřovým.. Dávám za 1!
Úplně nejlepčííí a supeeer. Fakt moc dobrý Už jsem jednou dělala a dneska dělám zas. Taky jsem slíbila sestře, takže jak přijde na oběd, ví co na ni čeká:-). Díky za parádní nápad...
Super, dávám za 1 :o)
výborný,jen příště dám i pálivou papriku nebo chili, máme rádi ostrá jídla,ale super recept.
PERFEKTNÍ!!!
Recept jsem dělala už podruhé, moc nám chutná! Podle rad obaluji dvakrát a udělá to super kůrčičku, teda pokud se to smaží ve friťáku, lepší než na pánvi. Manžel byl nadšený.
Moc nám chutnalo! S chorvatským bramborovým salátem jedna báseň. 1.
Jedno slovo jako ohodnoceni opravdu staci....PERFEKT !
tak tohle jidlo u nas milujeme.. je to opravdova basta...davam za 1
jo tak tohle je moc dobry jidlo dneska sme ho meli k obedu uplne lahudka
muzeme podavat i s hranolkami???
Dneska si to s přítelkyní uděláme a běda jestli to nebude dobrý. Zejtra napíšu, jak nám chutnalo
Hela to napsala za mě. Přesně tak to dělám i já (i když v poslední době jsem zpohodlněla, protože v pražských prodejnách drůběže lze koupit již kuře vykoštěné). Jen bych dodala, že napoprvé je lepší vykošťovat kuře, které bylo zmrazené a ještě zcela nerozmrzlo - maso se odděluje od kostí téměř samo.
Jak se vykostí kuře? To by byl námět pro Kovářovi do jejich fotogalerie. Tady se ale mluví pouze o prsíčkách. Ale pokud chcete plát masa např. na roládu tak: Kuře položíme prsy dolů a nožem je po hřbetě prořízneme. Kůži z masem opatrně uvolníme od kosti tak, abychom neprořízli kůži. Křídla vylomíme v kloubech,provlékneme je kůží a znovu odřezáváme maso od kosti. Kůži na stehnech odřízneme od kosti a kosti provlékneme uvolněnou kůží. Znovu odřezáváme maso s kůží od kosti až zůstane holá kostra a plát kůže s masem. Kostru a křídla použijeme na vývar a maso z prsíček a stehen rozkrojíme tak, aby vznikl plát masa a dodáme ho tam, kde je jen kůže.
Myslíte na roládu?
nevi nekdo jak se vykosti cele kure?????
Včera jsem dělala..do kefíru jsem dala česnek a sůl..obalila v drcených kukuřičných lupíncích...bylo to famózní..mňam..křupavé i studené
Abych pravdu řekla, kuře se KFC moc nepodobalo, ale i tak bylo výborné - budu kefír používat i dál. Ale v kombinaci s tortillou, sýrem, salátem, rajčaty a barbecue omáčkou to bylo opravdu skvělé, přítel si pomlaskával
Zuzana: Lucinka to asi myslela tak, že ta křupavá krusta, co je na kuřeti po usmažení není kvůli lupínkům, ale kvůli metodě, kterou tady popsala. Já jsem to vyzkoušela trošku jinak - obalila jsem maso v mouce a pak ho ještě ponořila do podmáslí ve kterém bylo maso naložené a pak to obalila v kukuřičné strouhance. Jdu to právě smažit, uvidíme co vznikne. Mám připravené tortilly a barbecue omáčku, tak snad to bude jako Quritto z KFC
Jiný recept na KFC kuře:1 kuře naporcované na malé kousky směs bylin a koření2 vejce sklenice mléka, nejlépe kyselého olejRozšleháme mléko s vejci a promícháme mouku se směsí koření.Kousky kuřete namáčíme v mléku s vejci a potom obalujeme v mouce s kořením, opakujeme 2x.Smažíme ve fritovacím hrnci nebo pomalu na pánvi. Směs bylin a koření: 1 polévková lžíce rozmarýnu 1 polévková lžíce oregana1 polévková lžíce šalvěje1 čajová lžička zázvor mletý1 čajová lžička majoránky 1 1/2 čajové lžičky tymiánu 3 polévkové lžíce hnědého přírodního cukru 3 polévkové lžíce mleté petrželky 1 čajová lžička pepře1 polévková lžíce papriky 2 polévkové lžíce česnekové soli 2 polévkové lžíce cibulové soli 4 kostky drůbežího bujónu rozdrobené na jemnoSmíchané koření lze skladovat v uzavřené sklenici.
Lucinko, mohla bys to ještě jednou vysvětlit ČESKY? Já mám dnes asi krátké vedení.Tvému komentáři absolutně nerozumím. Jaké ty lupínky nejsou lupínky? ... a pak se ponoří na chviličku z vody...
ty lupínky nejsou lupínky...to kuře se obaluje dvakrát v moučné směsy...jednou se obalí a pak se ponoří na chviličku z vody, okape se v cedníku a znovu se obaluje v mouce....Od zdroje ;o)
chybaju mi tam tie rozdrvene kukuricne lupienky v muke
Jdu vařit, tak držte palce :-) Jinak díky všem za komentáře...myslím, že recepty zlepšují...
Já používám místo mouky strouhanku nebo kukuřičné drcené lupínky. Krásně to pak křupe:-)
Delala jsem ho o vikendu, den predem jsem kureci kousky nalozila do podmasli s cesnekem, druhy den jsem to obalila a osmazila. Bylo to fakt vyborne. Akorat chlapik mel dojem, ze je tam malo testicka, takze zbytek masa byl na dalsi den, obalila jsem ho 2x - taky to bylo dobre, ale misty to uz dost krupalo
také jsme to vyzkoušeli, kfc nám to sice moc nepřipomínalo, ale jinak to bylo dobré, dala jsem to se zeleninou do tortilly a fakt jsme si pošmákli
Bylo to moc moc dobré..nedávno jsem to vařila příteli a opravdu tento recept nemá chybu..do těstíčka na obalování jsem přidala rozdrcené cornflaky a chutnalo to opravdu skvěle...Výborný recept..doporučuji
DNES MI TO MANŽEL UVAŘIL.BYLO TO VÝBORNÉ!!KUŘECÍ MASO NALOŽENÉ V PODMÁSLÍ,BYLO ÚPLNĚ KŘEHKÉ.URČITĚ SE K TOMUTO VÝBORNÉMU RECEPTU VRÁTÍME.MANŽEL SKLIDIL VELKOU POCHVALU.
výborný recept, manžel byl v sedmém nebi =o)
Pro Tomáše: včera jsem je zrovna zase dělala a nenaklepávám je, ale každé prsíčko rozříznu na dva menší řízky. V tom podmáslí to pěkně zkřehne... Jsou to šťavnaté řízečky!
je nutno prsicka naklepat????
Zkoušela jsem:kotletu,vepř.kýtu,krůtí a to vše i do jogurtu s česnekem je to obdoba podmáslí.Výborný
Je to opravdu výborné. Do mouky jsem přidala ještě lžičku chilli a bylo to vážně skvělí.
ja som zo slovenska ale rad ten recpt vyskusam
tak mouka mi dosla, takze jsem na koreni dal jen 100 g mouky a muzu vam rict, ze recept predcil vsechna me ocekavani, bylo to naprosto uzasne, asi se stanu konkurenci pro kfc :-)
Dnes jsme toto kuře měli k obědu, fantastické. Udělali jsme vykostěné naporcované celé kuře včetně křidélek. Nedali jsme steakové koření vůbec, ale víc česneku a smažili v troubě. S bramborovou kaší to nemělo chybu. Nezůstalo nic.
Maso jsem měla naložené den , bylo úžasně křehlé a chuťově vynikající. Sklidila jsem doma velkou pochvalu.Jenom jsem k tomu udělala peč.brambory , ale příště udělám bram. kaši, asi se k tomu masu opravdu lépe hodí. Jasná jednička......
bylo to senzační, maso jsem měla naložené jen hodinu a půl a stejně bylo neuvěřitelně křehoučký.... KFC to moc nepřípomínalo, ale bylo to 100x lepší. K tomu tymiánové brambory a česnekovo bylinkový jogurt. Dávám jedničku
Tak jsem také vyzkoušela tento recept,bylo to dobré.Nesmažila jsem ve fritovacím hrnci, ale dala jsem to dělat do trouby.Do hlubokého pekáče jsem dala olej,nechala rozpálit a pak při 200 stupních -smažila -v troubě.Získala jsem na víc dobrou šťávu na bramborovou kaši.Maso bylo jemné, ale zároveň krustička křupavá.Určitě budu opakovat.
Je to fak mňamina jen jsem ty prsíčka rozřízla, aby se lépe propekla ( rychlejc propekla )
Velice zajímavý recept, maso je opravdu vynikající, ale více česneku a pepře neuškodí. Je to, jak domácí KFC, jenže lepší.
Moc jsme si pochutnali, maso bylo úžasně jemné. Nezkoušel někdo dát do podmáslí vepřové, třeba kotletu?
Výborné !!!! Příště uberu steakového koření a přidám chilli a česnek ;-)
fakt supr skvely,mnam, mnam
Doporučuji přidat nadrcené corn - flaky. Výborný recept, dávám za 1.
Maso v KFC neni mrazene, jen vyjimecnych pripadech. Marinuje se i obaluje v kuchyni na restauraci, marinuje se 0-1 den predem, obaluje kratce pred smazenim.
Originál se připravuje v tlakové fritéze při teplotě 180 stC pod takovým tlakem, že se voda ještě nevaří , nejmenší typ stojí cca 260 tis.....
Pokud já vím,obalují to až tady.Mají je zmražené a zde to jen obalují,ale nevybavuji si,zda to před obalováním rozmrazují nebo ne.
Vyzkoušel jsem to a výsledek byl velmi uspokojivý, zajímalo by mě zda v KFC připravují kuře z chlazených kousků a obalují to přímo na místě před smažením nebo zda pracují ze zmražených polotovarů, fakt je že to mají všude stejné u nás i např. v Egyptě. Zná někdo technologii KFC?
Je to jednoduché, rychlé a hlavně moc dobré....
jo dámy, ted jsem to četl vše mé přítelkyni a ta mi bohůžel neudělá nic, ale když to tak čtu, tak to musí být výborný, doufám, že se chytne trouchu za nos.
Musím to zkusit taky
Naprosto skvělé i bez muškátového oříšku
Tenhle recept jsme se ségrou našli nedávno je opravdu moc dobrý, jen jsme ho vylepšili koupili jsme k tomu tortily, ledový salát, rajčata a majolku. Když ochutíte trochu majolky a smícháte jí s najemno nakrájenym salátem a rajčaty přidáte takto upravené masíčko a zabalíte do tortily tak to opravdu chutná jako Twister. Pokud to chcete jako sváču tak to zamotejte do tortily a do alobalu. Dík moc za recept je to mňamka.
Paní Hano vynikající, zkoušela jsem je a jsou krásně křehoučké. Dávám 1. Určitě je budu dělat.Velmi mi chutnaly i Kuřecí řízečky v sýrovém obalu od paní Ivany Kašparovské. Dělám je pravidelně a jsou také krásně křehké a křupavé.
Tak teda,fakt moc dodré!Vyzkoušela jsem a dnes mám naloženo pro návštěvu.Je to rychlé,na talíři s oblohou vypadá hezky a chuť senzační.Dík za recept.
No děvčata.opravdu vynikajicí
Křehké, křupavé, výtečné! 1*!
Taky jsem vyzkoušela,do mouky jsem kromě koření nadrtila kukuřičné lupínky a bylo to opravdu super.Akorát příště naložím maso do bílého jogurtu místo podmáslí,zdá se mi,že je z jogurtu maso křehčí.Dávám 1.
Je to opravdu vynikající. Stejné, ba i lepší než v KFC a hlavně člověk ví, co do toho dává a že to smaží na dobrém oleji. Díky za recept!
tak jsem to nedávno vařila. Ponořila jsem to do jogurtu smíchaného s vodou a to maso bylo naprosto neskutečně měkké. Bylo to strašně dobrý. všichni si moc pochutnali. Dávala jsem do toho gyros a trochu grilovacího.
teda tak už vím, co budu vařit v sobotu:-) zkusím to s těma kornflejkama, do kfc chodí naše rodina ráda, tak uvidím, co řeknou na tohle:-)
Opravdu super, doporučujeme!
A zkuste místo obyčejné pšeničné mouky použít kukuřičnou. Úplně nejlepší je smíchat ji s rozdrcenými corn flekes
Mimochodem pokud chcete mit kureci masicko taky takovy "s bodlinkama" jako maji prave v KFC, tak ho obalte v rozdrcenych corn flakes
Tady v Australii,pouzivam jako nahradu podmasli"butter milk" je to , to same.
VM, prodava se mlete oboje a zkuste spis nejaky hypermarket, bezne v mensich supermarketech ho neprodavaji.
Vyborný nápad...souhlasim přidat chilli. Moc dobé:-).
muškátový oříšek existuje jak c celku , tak mletý..inu pokrok.....
VELMI DOBRÉ .Přidávám více kořní - gyros, steak, chillli.
Je dobré přidat 100g strouhanky,koření třeba divočinaa osvědčil se taky gyros.Kdo nemá acidofilní mléko může rozředit bílý smet.jogurt s vodou,funguje to taky skvěle.
Oříšek se prodává celý. To, co je mleté, je muškátový květ - alespoň jak to znám já. Oříšek je jemnější.
V potravinách mezi kořením. Prodávají mletý nebo celý.
Kde se dá koupit muškátový oříšek? Dík.
Použijte jakékoliv kysané mléko - to znamená něco jako kefír, acidofilní mléko, možná by šel i jogurt.
nevim jak nazivaji na Novem zealandu podmasli,tady to asi neznaji,poradte nekdo prosim.Rad bych to vyskousel;kdyz to tak vsem chutna
chce to více soli i koření,teprve na počtvrté se mi podařilo všeho tak akorát,stačí obalit 1 kousek dát osmažit,dochutit,obalit,atd.,však se na to přijde aby to bylo ono,zkusila jsem i koření gyros místo steakového, je to lepší na chuť.,
Vynikající, udělala jsem v sobotu, nezbylo a v neděli to chtěli znova....nej místo steakového koření jsem dala trošku chilli a kari....
ooo ete sem neochutnal :-P
Ta mouka bude asi hladká ??
Naprosto skvělýýýýýýýýýýýý.
Takže včera proběhla zkouška, je to moc dobré, ale KFC mi to nepřipomínalo. Určitě hodně záleží na výběru steakového koření, je jich X typů. Už jenom to maso naložené v podmáslí je moc dobrý nápad!Poměr papriky, pepře a soli je určitě možno nahradit grilovacím kořením.
MOC dobré
zkusili jsme to s kysanou smetanou, jelikož jsme nesehnali podmáslí a výsledek: ni moc.KFC se to věru moc nepodobalo...
bylo to suprovní dneska jsme si pochutnali. Dopuručuji s tou bramborovou kaši mnam
Je to úplně vynikající a vážně to připomíná KFC.A to jsem použila zakysané podmáslí. Dopadlo to výborně!
Vypadá to lákavě! Je jedno jaký druh mouky použiju?
Podmáslí dodá masu jemnou chut, opravdu výborné kuře
Vypadá to dobře, zkusím
podmasli je cmar a kupis ho v kazdom obchode s potravinami
Ospravedlnujem sa, ale čo je to "podmáslí" a kde sa dá kúpiť?
Velmi chutné, na KFC málo ostré
Výberné, moc to všem chutnalo.
Hned to zkusím až budu vařit!
Ušlo to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fakt super,diky za recept
Dobré!!!!
skvele,moc nam chutnalo