ja davam vice masla.Kdyz jsem to pekla poprve,taky se mi to spatne spojilo.Ted je to o.k. :-)
:-D taky jsme doma říkali nakrát a ukrát :-D Manžela to vždy rozčiluje :-P
ahojte tak teda nevim kde sem udělala chybu ale vše se sype vůbec se to nespeklo tak nevím poradí mě někdo proč se to stalo díííky Vladka :-S :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-$ :-$ :-$
Dobrý den, plech cca 28 x 38 cm na dvojitou dávku. V chladné místnosti a uzavřené nádobě vydrží 14 dní i možná déle, bohužel víc jak 14 dní u nás nemají šanci vydržet :-D
jak velký pekáček asi? jak dlouho vydrží cukroví (trvanlivost) ? :-)
Moc dobré. Měla jsem trochu strach, když jsem vrstvila jednotlivé suroviny, že se to neslepí, ale obava byla zbytečná :-)
Taky jsem dělala z dvojité dávky a na normální hluboký plech, použila jsem mléčnou čokoládu plus něco málo z Vánoční kolekce :-) a musím říct je to Mńamka, jsem zvědavá co na to řekne návštěva :-))
Cukroví je opravdu výborné,ale hořkou čokoládu bych příště nahradila mléčnou, nebo ještě lépe, bílou a pak bude úplně luxusní!
Asi tak 15-20 min. Já se vždy zapomenu podívat na hodiny. Řiďte se nosem až to začne vonět a kokos na vrchu je růžový a okraje tmavé tak je to hotové. ;-)
Strašný nechutný jak to mužete jíst? :-$
Příště tam dejte více másla nebo uberte piškotů. :-)
Výborné, ale spodní piškoty nedrží pohromadě, půlka zůstane na plechu :(
Supr, nenarocne s dobrym vyslednym efektem
Opravdu výborné!! Jako ořechy jsem použila nesolené arašídy..a opravdu luxus!! Doporučuji! Veliká výhoda je, že se ušpiní jen jeden pekáček:)
je SUPER,báječně se dělá a ještě lépe chutná:-)mám nový recept do své sbírky