Zajímavě upravené brambory jako přílohu vytváří v Švédské restauraci Hasselback http://www.refi-cz.cz/tipy/okouzlete-bramborami-hasselback-navstevniky-sve-restaurace/ ;-)
Tak to jsme dělali v šedesátých letech a říkali jsme tomu pečáky.
skúste zemiačiky od mccain, majú rozličné príchute, sú aj v šupke, dajú sa pripraviť rýchlo, aj bez použitia oleja a na ich stránke nájdete zaujímavé recepty.
Dobrý recept na Americké brambory je tady http://brambory-recepty.blogspot.cz/2011/07/americke-brambory.html#.UaXfidiQuho Vyzkoušel jsem a to koření tam opravdu sedlo.
Zdravím jdu je dělat mám na ně koření pro Americké brambory tak je dělám poprve snad se povedou příloha bude kuřecí maso na porku :-P :-P :-P :-P
To ale nejsou americké brambory snad nebo jo? :-\
Brambory se dají koupit. :-D :-D :-D
Nemame Brambory =-O
:'(
Já na brambory sypu i koření. Někdy je dochutím oregánem, provensálským nebo grilovacím kořením. Jen tak maličko, pro chuť. Solíme také až po vyndání. ;) Často je jíme i samotné jen s tatarkou. Jednoduché, levné, dobré. :)