• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Americké bochánky "popovers"
Napište svůj komentář k receptu

Americké bochánky "popovers"

autor: Bonaire
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Americké bochánky "popovers"
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      vejce
    • 1,50
      šálek mléko 1-1
    • sůl
    • 1,50
      šálek hladká mouka

Postup přípravy receptu

1
Všechna vejce rozbijeme do hlubší misky a přidáme další ingredience. Promícháme lehce lžící, aby vznikla kašička, ve které mohou zůstat i malé žmolky. Naplníme malé formičky (buď jednotlivé, anebo na plechu, kde je jich 6) do poloviny těstem. Vložíme do studené (!) trouby, ve které nesmíme současně péci nic jiného. Pečeme při 250 °C (horkovzdušná 220 °C) třicet minut, bez otevírání dvířek trouby. Kolem 25-té minuty zpozorujeme, že "popovers" začínají nabývat (pop=vyhoupnout se, over=přes) a přehoupnou se přes okraj formičky, takže vypadají jako velké hřiby. Zároveň dostanou, díky vejcím, krásnou lesklou hnědou barvu. Servírujeme buď jenom s máslem, na sladko s džemem nebo nutelou, naslano se sýrem, pomazánkou nebo plátky uzeniny.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Americké bochánky

Americké bochánky

Mini bochánky (mazance) - plněné

Mini bochánky (mazance) - plněné

Máslové mini bochánky (mazance) - drobenkové

Máslové mini bochánky (mazance) -…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zvědavka | 23. 10. 2012 01:13

    Není mi jasné proč do studené trouby. Když totiž čtu recepty na amerických stránkách je tam vždy předehřátá trouba. Pekl někdo z vás podle tohoto receptu ? Jak se to vydařilo ?

  • Zvědavka | 23. 10. 2012 01:13

    Není mi jasné proč do studené trouby. Když totiž čtu recepty na amerických stránkách je tam vždy předehřátá trouba. Pekl někdo z vás podle tohoto receptu ? Jak se to vydařilo ?

  • kája | 30. 12. 2010 06:12

    :-( :-P

  • Anonym | 9. 4. 2006 14:30

    Pani Vlasto, mate pravdu a spravny pocit:-) Tady musite prasek do peciva pridat.

  • vlasta hlinková | 9. 4. 2006 10:40

    Zkoušeli jste to někdo? Je mi divné, že těsto nabyde i když v receptu není uveden prášek do pečiva. Mám pocit, že v USA se prodává tzv. samokypřící mouka, ve které je už kypřící prášek namíchaný. Skoro se bojím to vyzkoušet bez toho prášku, nebude to tvrdé a malé???

  • Zuzka Bernátová | 13. 3. 2006 17:32

    Vyzerá to veľmi zaujímavo určite to skúsim ,bude to ľahká večera .

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Brambory
Přílohy Brambory Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Mléko Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Františky

Františky

Jemná perníková buchta

Jemná perníková buchta

Vepřové kotlety v leču

Vepřové kotlety v leču

Gulášová polévka po anglicku

Gulášová polévka po anglicku

Čokoládový dort z jablek

Čokoládový dort z jablek

Zapečená kuřecí prsa

Zapečená kuřecí prsa

Kuřecí prsa na žampionech s rýží

Kuřecí prsa na žampionech s rýží

Margot buchta z remosky

Margot buchta z remosky

Zapečené mačkané brambory

Zapečené mačkané brambory

Doporučujeme

40 minut
Zeleninový boršč

Zeleninový boršč

15 minut
Vaječné muffiny ve slanině

Vaječné muffiny ve slanině

30 minut
Halloweenské cupcakes ala netopýři

Halloweenské cupcakes ala netopýři

105 minut
Myslivecké kuře s česnekovou polentou

Myslivecké kuře s česnekovou polentou

70 minut
Banánový chlebíček

Banánový chlebíček

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

40 minut
Lepenice s trhaným uzeným

Lepenice s trhaným uzeným

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

32
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
21
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
20
Ředkvičkový salát III.
Ředkvičkový salát III.
20
Vajíčkovo - okurková pomazánka EXTRA zdravá
Vajíčkovo - okurková…
19
Domácí jitrnice
Domácí jitrnice

Zajímavé články

Zelný salát 7x jinak: Vyrobte si jednoduchou a chutnou přílohu nabitou vitaminy
Zelný salát 7x jinak: Vyrobte si jednoduchou a…
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich běhat mráz po zádech
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich…
Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla, kompot nebo je přidejte k masu
Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla…
Strašidelné dobroty: 40 sladkých i slaných nápadů na Halloween
Strašidelné dobroty: 40 sladkých i slaných nápadů…
Kvíz: Znáte národní jídla různých zemí světa? Otestujte se!
Kvíz: Znáte národní jídla různých zemí světa?…
AHA.cz Těžko u Adamczykových! Vyšťavený Marek zmínil příčinu krachu vztahu

Těžko u Adamczykových! Vyšťavený Marek zmínil příčinu krachu vztahu

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Anife Vyskočilová vypadá v 51 letech úžasně: Okopírujte její triky na dokonalou figuru!

Anife Vyskočilová vypadá v 51 letech úžasně: Okopírujte její triky na dokonalou figuru!

Ženy.cz Mlha, ticho, napětí: 4 knihy, které vás nenechají usnout

Mlha, ticho, napětí: 4 knihy, které vás nenechají usnout

Blesk.cz Vyorálek vyběhl Štěstíčku naproti: Z placu ho odvezla záchranka!

Vyorálek vyběhl Štěstíčku naproti: Z placu ho odvezla záchranka!

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Jak rozproudit vášeň? Johnny má exkluzivní tipy pro každé znamení!

Nový díl Eroskopu: Jak rozproudit vášeň? Johnny má exkluzivní tipy pro každé znamení!

  • Recepty.cz
  • Americké bochánky "popovers"
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact