• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Americké bochánky "popovers"
Napište svůj komentář k receptu

Americké bochánky "popovers"

autor: Bonaire
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Americké bochánky "popovers"
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      vejce
    • 1,50
      šálek mléko 1-1
    • sůl
    • 1,50
      šálek hladká mouka

Postup přípravy receptu

1
Všechna vejce rozbijeme do hlubší misky a přidáme další ingredience. Promícháme lehce lžící, aby vznikla kašička, ve které mohou zůstat i malé žmolky. Naplníme malé formičky (buď jednotlivé, anebo na plechu, kde je jich 6) do poloviny těstem. Vložíme do studené (!) trouby, ve které nesmíme současně péci nic jiného. Pečeme při 250 °C (horkovzdušná 220 °C) třicet minut, bez otevírání dvířek trouby. Kolem 25-té minuty zpozorujeme, že "popovers" začínají nabývat (pop=vyhoupnout se, over=přes) a přehoupnou se přes okraj formičky, takže vypadají jako velké hřiby. Zároveň dostanou, díky vejcím, krásnou lesklou hnědou barvu. Servírujeme buď jenom s máslem, na sladko s džemem nebo nutelou, naslano se sýrem, pomazánkou nebo plátky uzeniny.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Americké bochánky

Americké bochánky

Mini bochánky (mazance) - plněné

Mini bochánky (mazance) - plněné

Máslové mini bochánky (mazance) - drobenkové

Máslové mini bochánky (mazance) -…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zvědavka | 23. 10. 2012 01:13

    Není mi jasné proč do studené trouby. Když totiž čtu recepty na amerických stránkách je tam vždy předehřátá trouba. Pekl někdo z vás podle tohoto receptu ? Jak se to vydařilo ?

  • Zvědavka | 23. 10. 2012 01:13

    Není mi jasné proč do studené trouby. Když totiž čtu recepty na amerických stránkách je tam vždy předehřátá trouba. Pekl někdo z vás podle tohoto receptu ? Jak se to vydařilo ?

  • kája | 30. 12. 2010 06:12

    :-( :-P

  • Anonym | 9. 4. 2006 14:30

    Pani Vlasto, mate pravdu a spravny pocit:-) Tady musite prasek do peciva pridat.

  • vlasta hlinková | 9. 4. 2006 10:40

    Zkoušeli jste to někdo? Je mi divné, že těsto nabyde i když v receptu není uveden prášek do pečiva. Mám pocit, že v USA se prodává tzv. samokypřící mouka, ve které je už kypřící prášek namíchaný. Skoro se bojím to vyzkoušet bez toho prášku, nebude to tvrdé a malé???

  • Zuzka Bernátová | 13. 3. 2006 17:32

    Vyzerá to veľmi zaujímavo určite to skúsim ,bude to ľahká večera .

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Brambory
Přílohy Brambory Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Mléko Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Italské kuře II.

Italské kuře II.

Zapečená hlíva s nivou

Zapečená hlíva s nivou

Bramborové noky s kuřetem a zelím

Bramborové noky s kuřetem a zelím

Hruškový koláč s tvarohovým těstem a žmolenkou

Hruškový koláč s tvarohovým těstem a…

Omáčka "šufrung" na špagety

Omáčka "šufrung" na špagety

Jednoduchý těstovinový salát / příloha

Jednoduchý těstovinový salát / příloha

Houbovo-smetanová krkovička

Houbovo-smetanová krkovička

Zeleninové smoothie s jablkem

Zeleninové smoothie s jablkem

Kuřecí vývar a omáčka velouté podle Zdeňka Pohlreicha

Kuřecí vývar a omáčka velouté podle…

Doporučujeme

20 minut
Grilovaný losos ve slanině

Grilovaný losos ve slanině

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

39
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
37
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
30
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
29
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
21
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…

Zajímavé články

Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými kódy na obalech?
Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými…
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s rebarborou a banánové vafle
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s…
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a zároveň jíst zdravě
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a…
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník, který budete milovat
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník,…
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných názvů? Otestujte se!
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných…
AHA.cz Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Influencerka Dominique Alagia šokovala: Potřebuju 100 tisíc měsíčně!

Influencerka Dominique Alagia šokovala: Potřebuju 100 tisíc měsíčně!

SportRevue.cz FOTO: Kdo má nejhezčí fotbalovou manželku v Rusku? Pavel Pogrebňak!

FOTO: Kdo má nejhezčí fotbalovou manželku v Rusku? Pavel Pogrebňak!

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

  • Recepty.cz
  • Americké bochánky "popovers"
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact