lžíce
vanilková zmrzlina
nebo čokoládovo-vanilková zmrzlina
200
ml
smetana ke šlehání
Postup přípravy receptu
1
1. Čokoládu a máslo dejte do žáruvzdorné mísy a posaďte ji na rendlík s vroucí vodou. Dbejte ovšem, aby se voda nedotýkala dna mísy. Míchejte, dokud se obojí nerozpustí a nespojí. Pak přilijte smetanu a důkladně promíchejte. Nechte mírně zchladnout.
2
2. Na dno každého ze čtyř skleněných pohárů dejte dva kopečky zmrzliny, přelijte trochou čokoládovo-smetanové omáčky a posypte částí arašídů. Na ně rozdělte zbylou zmrzlinu, přelijte zbytkem omáčky, posypte arašídy, ozdobte pořádným kopečkem dotuha ušlehané smetany a opět posypte arašídy. Ihned podávejte.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
beats by dr. dre イヤホン
|1. 11. 2013 12:05
Out of the ordinary piece of content provide you with {the facts|the important points|the leading points|the small print|the run information|the run data|the simple truth} on the moncler which experts claim just one or two visitors are aware of.
beats by dr. dre イヤホン http://www.neocrest.com/