Suroviny dáme v uvedeném pořadí do pekárny a zapneme program dort. Doba pečení je přibližně 1:45. Ořechy, rozinky a jablka přidáme po zvukovém signálu, po skončení hnětení. Před pečením můžeme vyndat metly.
2
Buchta je opravdu výborná a dlouho díky jablkům vláčná.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
eva18
|8. 4. 2014 11:22
Já domácí pekárnu kupovala přes http://domaci-pekarny.hyperzbozi.cz. Skvělé ceny, široký výběr!
honza
|16. 10. 2010 16:59
je třeba po vymíchání (program těsto) vypnout,dát jablka a zamíchat třeba lžící a zapnout program pečení(bez míchání) :-)
Olga Zehnalová
|13. 11. 2009 20:29
Robila som v nedeľu presne tento recept, ale nepiekla som v pekárni, ale na plechu. Buchta bolá výborná a dlho vláčna vďaka jablkám - dala som aj čerstvé aj sterilizované vo vlastnej šťave.
Lucia Drotárová
|13. 11. 2009 09:38
Tak jsem vyzkoušela - a někde se stala chyba.... Taky jsem ještě přidala pečení - cca 25 minut - protože to předtím bylo výrazně nedopečené... což předpokládám je díky tomu, že moje pekárna - Eta Harmony - ještě DOCELA DLOUHO po zapípání (a tedy vhození jablek) míchá... jablka přímo rozdrtila na jablečnou kaši. Nevím, zda tohle dělá i autorčina pekárna? V každém případě, problém je, že když jsem se upečenou buchtu pokusila vyklopit, rozpadla se. Chuťově to není špatné - ale ty kusy můžu jíst tak sama, stěží je můžu někomu nabídnout, že....Kde se asi stala chyba? (Předpokládám, že nalít tohle hotové těsto na pekáč - problémy nemám....naopak mám dobrou buchtu. Prostě, zatím mi to nevychází, že by to bylo vhodné péct v pekárně....)
Alena B.
|26. 10. 2009 14:39
včera som skúšala a naozaj bola výborná a voňavá - len som po upečení a odskúšaní špáradlom musela pridať ešte pečenie, asi boli jablká veľmi šťavnaté....určite budem piecť znova - chválim a dávam 1