• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Americká buchta z domácí pekárny
Napište svůj komentář k receptu

Americká buchta z domácí pekárny

autor: Metalistka
0.0
moje hodnoceni
2.8
hodnotilo: 20
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Americká buchta z domácí pekárny
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      ks vejce
    • 0,50
      hrnek rostlinný olej
    • 1
      hrnek cukr
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      lžička kakao
    • 0,50
      lžička skořice
    • 1
      balení prášek do pečiva
    • 4
      hrnek jablka
    • 1
      hrst ořechy
    • 1
      hrst rozinky

Postup přípravy receptu

1
Suroviny dáme v uvedeném pořadí do pekárny a zapneme program dort. Doba pečení je přibližně 1:45. Ořechy, rozinky a jablka přidáme po zvukovém signálu, po skončení hnětení. Před pečením můžeme vyndat metly.
2
Buchta je opravdu výborná a dlouho díky jablkům vláčná.
3
Poznámka: hrnek = 250 ml
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Americká mrkvová buchta

Americká mrkvová buchta

Americká buchta

Americká buchta

Houstičky z domácí pekárny

Houstičky z domácí pekárny

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • eva18 | 8. 4. 2014 11:22

    Já domácí pekárnu kupovala přes http://domaci-pekarny.hyperzbozi.cz. Skvělé ceny, široký výběr!

  • honza | 16. 10. 2010 16:59

    je třeba po vymíchání (program těsto) vypnout,dát jablka a zamíchat třeba lžící a zapnout program pečení(bez míchání) :-)

  • Olga Zehnalová | 13. 11. 2009 20:29

    Robila som v nedeľu presne tento recept, ale nepiekla som v pekárni, ale na plechu. Buchta bolá výborná a dlho vláčna vďaka jablkám - dala som aj čerstvé aj sterilizované vo vlastnej šťave.

  • Lucia Drotárová | 13. 11. 2009 09:38

    Tak jsem vyzkoušela - a někde se stala chyba.... Taky jsem ještě přidala pečení - cca 25 minut - protože to předtím bylo výrazně nedopečené... což předpokládám je díky tomu, že moje pekárna - Eta Harmony - ještě DOCELA DLOUHO po zapípání (a tedy vhození jablek) míchá... jablka přímo rozdrtila na jablečnou kaši. Nevím, zda tohle dělá i autorčina pekárna? V každém případě, problém je, že když jsem se upečenou buchtu pokusila vyklopit, rozpadla se. Chuťově to není špatné - ale ty kusy můžu jíst tak sama, stěží je můžu někomu nabídnout, že....Kde se asi stala chyba? (Předpokládám, že nalít tohle hotové těsto na pekáč - problémy nemám....naopak mám dobrou buchtu. Prostě, zatím mi to nevychází, že by to bylo vhodné péct v pekárně....)

  • Alena B. | 26. 10. 2009 14:39

    včera som skúšala a naozaj bola výborná a voňavá - len som po upečení a odskúšaní špáradlom musela pridať ešte pečenie, asi boli jablká veľmi šťavnaté....určite budem piecť znova - chválim a dávam 1

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Sladká jídla
Pokrmy Sladké Domácí pekárna Dopolední svačina Svačina Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Jablka Kakao Ořechy Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Rozinky Skořice Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Templářský dort tmavý

Templářský dort tmavý

Medová ňadra na houbách

Medová ňadra na houbách

Bílá čokoláda do formiček

Bílá čokoláda do formiček

Báječné špízy

Báječné špízy

Dietní bramborový salát bez majonézy a jogurtu

Dietní bramborový salát bez majonézy…

Salát z krabích tyčinek s majonézou

Salát z krabích tyčinek s majonézou

Batáty s masem a zeleninou - zapečené

Batáty s masem a zeleninou - zapečené

Hovězí šuej ču

Hovězí šuej ču

Salát z červené řepy a brusinek

Salát z červené řepy a brusinek

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

135
Máslové řízky
Máslové řízky
130
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
115
Dýňová tortila
Dýňová tortila
46
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
32
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz 5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Miss Universe Česko Tomanová: Finále jedu vyhrát!

Miss Universe Česko Tomanová: Finále jedu vyhrát!

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

  • Recepty.cz
  • Americká buchta z domácí pekárny
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact