Nechte se unést chutí indické kuchyně a uvařte si jídlo, které dobylo svět. Aloo gobi je pokrmem, na němž si pochutnají i vegetariány. Hlavními ingrediencemi jsou květák, brambory a hrášek, které jsou doplněné o směs mnoha druhů koření, jež vás zahřeje na těle i na duši.
V kastrolu zahřejte olej a nechte zesklovatět cibuli. Nechte v ní rozvonět koření – zázvor, římský kmín a pískavici, po minutě přidejte kurkumu a koriandr, pak směs osolte. Vmíchejte květák i brambory, zeleninu dobře obalte olejem a kořením, přidejte hrnek vody, zakryjte poklicí a zvolna vařte téměř doměkka, asi 15 minut. Pokud je zapotřebí, přidejte vodu. Vsypte hrášek a ještě 5 minut povařte. Jídlo dochuťte citronovou šťávou, černuchou a koriandrem, případně dosolte.