• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Alláhova směs
Napište svůj komentář k receptu

Alláhova směs

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.6
hodnotilo: 73
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Alláhova směs
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 200
      g kuřecí maso kuřecí prsa
    • 1
      cibule
    • 1
      bílý jogurt
    • 1
      rajský protlak
    • olivový olej

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí prsíčka nakrájíme na nudličky, přidáme jogurt, rajčatový protlak, 2 lžíce olivového oleje, skořici, kari a sůl. Vše promícháme a necháme uležet na jednu hodinu.
2
Tepelná úprava: masíčko připravíme na pánvi (asi 10 minut). Zvlášť na olivovém oleji osmahneme do zlatova na půlkolečka nakrájenou cibuli (asi 5 minut). Zvlášť připravíme kuskus. 200 g kuskusu zalijeme 3 dcl vařícího slepičího vývaru, hrnec odstavíme a přiklopíme. Po 5 minutách přidáme lžíci olivového oleje a promícháme (celkem asi 6 minut).
3
Při podávání můžeme masíčko, cibuli i kuskus smíchat jako rizoto anebo dát na talíř všechno hezky zvlášť.
4
P.S. A zajímá Vás, proč je to zrovna alláhova směs? Je to prostě boží (1.) pochoutka od mého arabského (2.) kamaráda, a tak by měla být umístěná na začátku seznamu pokrmů z drůbeže (3.)
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Adžika zeleninová směs

Adžika zeleninová směs

Selská směs

Selská směs

Rybí směs se zeleninou a nudlemi

Rybí směs se zeleninou a nudlemi

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • duncan71 | 15. 2. 2014 12:30

    kombinace skořice a kari mě zaujala a je to moc dobrá bašta jen nevim kolik toho protlaku

  • MartinKuchtík | 7. 5. 2013 16:01

    Ahoj poradili byste mi prosím? :) Kolik se tam má dát toho jogurtu a kolik protlaku? Děkuji :-) :-)

  • Pavel | 19. 4. 2013 11:42

    a kam se dá ta citronová štáva?jinak to zkouším,tak uvidím :-)

  • Erika | 6. 1. 2013 19:57

    Dnes uvareno a bylo to moc dobre a chutne. Urcite to zopaknem a ulozime recept!

  • Simča | 7. 6. 2012 15:04

    Dneska jsem to uvařila, no mám z toho takové smíšené pocity, asi jsem tam dala moc protlaku. :-D Příště uberu a uvidíme :-)

  • hrachovka | 29. 4. 2012 15:31

    Pravda. Je trochu zavádějící - v ingrediencích se objevuje citrón, který není v popisu receptu. Také mi na první čtení nebylo jasné, co s tou cibulí :-) Ale stejně ho vyzkouším.

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 23. 1. 2012 12:48

    Jak můžete něco hodnotit předem? To se vás ještě nestalo, že jídlo nechutnalo tak, jak to podle receptu vypadalo? Taková hodnocení jsou pak úplně k ničemu.

  • mishanecka | 23. 1. 2012 11:47

    Není špatná, jen skořice mi trochu vadila.

  • jana s. | 30. 11. 2011 19:02

    Tak sníst se to dá, ale že by mě to nějak významně zaujalo, to bohužel ne....

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova | 25. 11. 2011 00:11

    Ano je to moc dobré ;-)

  • LasickaVerca | 18. 5. 2011 09:54

    Halo halo...posilam pozdravy z Kypru..jsem moc rada, ze jsem tento recept nasla, uz od pohledu vypada skvele <:-) Hnedka bezim do obchodu...to bude mit moje draha arabska polovicka radost, az prijde z prace a bude mit doma misto ceskehe kuchyni svou <3 Diky...jo a davam za jedna, bo vim ze to bude super :-*

  • lubomír | 29. 3. 2011 11:04

    Perfektní i když to vypadá složitě je to raz dva chutná to na jedničku s hvězdičkou a když tam dáme light jogurt tak je to i lehce dietní :-D

  • fooly
    fooly | 22. 1. 2011 21:59

    Výborný.můj první pokus o orientální jídlo,a dopadnul na jedničku.

  • Lenka | 28. 12. 2010 10:48

    Výborný recept, děkuji.

  • Jana Dražková | 15. 3. 2010 20:54

    teda nic moc :(

  • Jana C | 13. 1. 2010 13:27

    Super recept. Opravdu bozi jidlo! Diky!

  • Silvie Švédová | 31. 10. 2009 16:29

    Kuskus jsem dělala poprvé a opravdu se k tomuto jídlu hodil. Opečenou cibuli jsem okořenila trochou vegety, je pak dobrá i samotná. Je to rychlý oběd, takže určitě ještě někdy uvařím.

  • Laďka Dytrychová | 28. 10. 2009 13:21

    Zajímavé s tím kuskusem (cibulka mu dává lepší chuť). Jsem zvědavá, co na to přítel.. mně to celkem chutnalo (nejvíc smíchané vše dohromady), i když příště to asi radši udělám s rýží.

  • Eva Pavlistová | 14. 7. 2009 14:09

    Děkuji za receptík, jídlo je super, akorát jsem vynechala skořici a citron a jako přílohu jsem dala rýži, ale i tak je to moc dobré. Hodnotím za 1:-)

  • Hana Krupková | 10. 2. 2009 20:29

    Je pravda, že recept je trošku nejasný. Ale poradila jsem si po svém. Přidala jsem trochu kari,a skořici vynechala. Možná ji tam příště přidám, ale opravdu jen malínko. Jen té citronové štávy bych dala trošku méně, aby to nebylo tolik nakyslé, ale jinak to bylo výborné.Jogurt krásně zjemnil maso. Kus kus jsem dělala poprvé, tak nebyl tak sypký, ale ve finále jsme to smíchaly a bylo to skvělé i tak . Hodnotím za 1 a někdy zase udělám.

  • Hana Ghazali | 22. 11. 2008 10:06

    Taky nam moc chutnalo, udelala jsem misto kus kus ryzi a bylo to taky moc prima, doporucuji ;o)

  • Alena Hreusová | 5. 8. 2008 07:07

    Pravdu povedať, tento recept ma moc nenadchol. Navyše je trochu nejasný.V postupu prípravy sa uvádza škorica a kari, v ingredianciách chýba. A kde zmizla citrónová šťava? Hodnotím na 3.

  • Katka Klinská | 2. 7. 2008 13:12

    Zdrawím!Cous cous jsou opravdu těstoviny, které jsou vyráběny z tvrdé pšenice semoliny. Její zrna se melou na kuličky a obalují se v mouce a pak se napařují a suší. Jináč jídlo bylo vynikající :-) Nakyslou omáčku dokonale doplňovala sladká osmahnutá cibulka a kuskus k tomu...prostě mňamina ;-))))

  • týna | 12. 3. 2008 12:53

    Tak dle slibu hodnotím: 1**!!Rychlé,velmi jedlé a jiné a vlastne zdravá kuchyně.muž i já máme radi zvláštnosti a v tomto rychlém provedení ještě raději:))Moc dobré!Skořice opravdu jen malinko!!Mňam....

  • týna | 11. 3. 2008 11:47

    Večer ukuchtím,zítra ohodnotím.....cous-cous mame radi,tak uvidíme,co bude za mňamku to kuřátko....

  • Tereza J. | 17. 11. 2007 06:31

    Marcela, kuskus vyrobený z pšenice je. Nič sa nekrája. Citujem : Ako kuskus vyzerá? Zlatožlté zrniečka tvrdej pšenice rôznej veľkosti pripomínajú zrnká púštneho piesku. Najväčšie sú ako najmenšie krúpy, najmenšie trochu väčšie ako detská krupica. Jedlá z kuskusu sú výživné, bohaté na uhľohydráty, proteíny, vlákninu. Dodávajú telu najmä vitamíny skupiny B, vitamín E, zinok, selén, magnézium. Zdroj : http://www.harm.sk/H3_05/kuskus.htm. Alebo : Kuskus je tradičné marocké ľudové jedlo. Pripravuje sa uvarením a usušením stredných častí tvrdej pšenice, semoliny. Použitie je rovnaké ako u ryže a iných obilovín. Je vhodný pre rýchle varenie, jeho príprava je veľmi krátka. Zdroj : http://www.nakup.sk/index.php?page=6&itm=12393. Zdrojov je dosť.

  • Tereza J. | 17. 11. 2007 06:13

    Marcelka, kuskus sa nekrája a z pšenice vyrobený je. Citujem : Zlatožlté zrniečka tvrdej pšenice rôznej veľkosti pripomínajú zrnká púštneho piesku. Najväčšie sú ako najmenšie krúpy, najmenšie trochu väčšie ako detská krupica. Jedlá z kuskusu sú výživné, bohaté na uhľohydráty, proteíny, vlákninu. Dodávajú telu najmä vitamíny skupiny B, vitamín E, zinok, selén, magnézium. ( pozri http://www.harm.sk/H3_05/kuskus.htm ). Alebo : Kuskus je tradičné marocké ľudové jedlo. Pripravuje sa uvarením a usušením stredných častí tvrdej pšenice, semoliny. Použitie je rovnaké ako u ryže a iných obilovín. Je vhodný pre rýchle varenie, jeho príprava je veľmi krátka. Zdroj : http://www.nakup.sk/index.php?page=6&itm=12393. Zdrojov je dosť. Kuskus sa vyrába z tvrdej pšenice.

  • Marcela | 16. 11. 2007 20:37

    Terezo J. cous cous neni vyroben z psenice!!! Je to testovina nakrajena na malinke kousky....

  • Pavla Vlasáková | 22. 10. 2007 21:38

    No to je neuvěřitelné, konečně nějaká změna, už vidim přítele jak dlabe.

  • Tereza J. | 7. 10. 2007 22:47

    Kuskus sa správne pripravuje naparovaním. Ak nemáme ten správny "hrniec" na naparovanie, najprv sa premieša s olejom, aby sa ním jednotlivé zrniečka obalili a kuskus zostal sypký. Kuskus sa neseká, Je to špeciálna krupica vyrobená z tvrdej pšenice – Triticum durum .

  • Mata Connors | 7. 10. 2007 19:37

    Vysvetlenie- Kus-kus je vlastne cestovina. Na drobnucko nasekana. Spravne sa pripravuje tak, ze Kus-Kus zalejeme podla objemu vriacou vodou. Hotove je to vtedy, ak cestovina vsiakne vsetku vodu. Az potom pridavame olej a ak je to ziadane cerstvu zeleninu a samozrejme korenie a sol. Podavat sa moze teple a studene. Tradicne vsak studene.

  • Petra | 21. 8. 2007 12:11

    Dobré, připomínalo mi to Indii :o) ovšem dělala jsem si to s klasickou rýží poněvadž kuskus vůbec neznám, a pro ty co se tam bojí dát skořici: nesmíte tam sypat půlku sáčku :))

  • Jaňule H. | 27. 5. 2007 13:07

    Tak myslím, že ten kuskus byl na celém receptu to nejlepší. Bohužel musím říct, že mi maso ale vůbec nechutnalo. Škoda kuřecích prsíček.Ale uznávám, že každý má jinou chuť... Manžel tvrdí, že je to jedlé, ale podezřívám ho, že to říká jen abych nebyla tak zklamaná.

  • lenka z Neratovic | 20. 5. 2007 08:42

    správny arabský kus-kus se vaří na páře a je velmi chutný s omáčkou z masa a zeleniny

  • martina | 20. 3. 2007 17:09

    kus kus , se nema varit ve vode jen na pare a pak to trochu dele trva. kdyz ho date do vody nema to z arabským kus kusem nic spolecneho.

  • olga lisáková | 13. 2. 2007 12:59

    Zvláštní. Na můj vkus tam bylo příliš mnoho majdy, nemohla jsem ji ani vysmažit a tudíž se mi špatně propékalo maso. V neděli jsem podávala každé zvlášť, včera jsem si zbytky promíchala a bylo to lepší. Zkusím ještě jednou a dám méně jogurtu i protlaku. Skořici jsem vynechala rovnou, nerada mísím slané se sladkým.

  • Jana z VM | 16. 1. 2007 07:29

    Díky všem za rady! Pořádně je pročtu a vyzkouším kuskus, potom dám vědět. Doufám, že i u nás bude oblíben:)

  • Marie Horáková | 15. 1. 2007 18:42

    Jano, vidím, že komentáře jsou vyčerpávající a je to stejné, jak jsem Vám chtěla opsat z krabičky. Ptáte se, jakou má chuť, já bych řekla, že jaký si ho uděláte, takový ho máte. Mně se třeba osvědčilo dochutit bylinkovou Podravkou. Dcera mi přivezla z Anglie několik sáčků kuskusu již ochuceného - citronový, různě kořeněný, zkrátka, co Vám chutná. Ještě do něho přidávám nakonec máslo na zjemnění, nebo zamíchám s podušenou zeleninou.

  • Jaroslava Oumarová | 15. 1. 2007 18:14

    Jano, já jsem dělala postup podle Terezky Jarčuškové - je to v jednom z komentářů. Nejdřív jsem kuskus obalila v oleji a pak teprve zalila vařícím vývarem. Dělala jsem to v tlustostěnném nerezovém kastrolu, takže už jsem nevařila, kastrol drží teplo dlouho. Kuskus byl nádherně sypký a moc dobrý. A taky jsem měla značku Bacchini. Pro 3-4 osoby stačí půl krabičky, t. j. 250 g. Na toto množství jsem dala lžíci olivového oleje ( mám ten na vaření obyčejný ) a 1/4 l vývaru z kostky Maggi slepičí zlatý bujón.

  • D K | 15. 1. 2007 17:34

    Oleje tam dávám jen 1 - 2 lžíce na 250g kuskusu. Mastné to s touto dávkou rozhodně není. Jak chutná to nedokážu napsat, ale salát je z něho dobrý a mizí velmi rychle. Olej tam dávám spíše proto, že se to pak lépe promíchá a nelepí se.

  • Jana z VM | 15. 1. 2007 16:17

    Proč se dává ten olej? My ho zrovna v jídle nemusíme, používám výhradně sádlo a máslo. Pokud je to nutné, dám ho tam. Není to moc mastné? Vždycky jsem si myslela, že se kuskus vaří jako rýže a chutná zrovna tak. Jakou má, prosím chuť? Určitě mám zájem o návod. Díky všem !!!

  • D K | 15. 1. 2007 15:41

    Já kuskus jednoduše nasypu do mísy a zaliji vřelou vodou, aby byl ponořený. Za chvíli se voda vsákne a kuskus je měkký. Pak ho promíchám a přidám olivový olej. Teď mám doma taky značku Bacchini a taky ho tak dělám.

  • Marie Horáková | 15. 1. 2007 15:18

    Jano, kupuji kuskus Bacchini a tam je přesný návod. Bohužel mi došel a krabičku jsem vyhodila, ale nejdřív se dá do suchého kuskusu olej, nejlépe vidličkou se promíchá, aby se zrnka obalila, dá se vařit voda, která se může ochutit, nasype se kuskus a míchá se tak dlouho na mírném ohni, dokud se voda nevstřebá, nechá se dojít mimo oheň. Zítra ho určitě budu kupovat, tak jestli máte zájem tak Vám napíši přesný poměr. Stojí za to vyzkoušet.

  • Jana z VM | 15. 1. 2007 14:40

    Lilo, prosím o radu. Taky mám koupený kuskus a pořádně nevím, jak jej vařit. Zkoušela jsem trochu nasypat do polévky, bylo mi řečeno, ze se nesmí vařit, jenom povařit, aby v polévce moc nenabyl. Nevím ale jak vařit, aby nabyl a mohl se použít jako příloha nebo, jak Vy píšete, že si jej děláte nasladko. Díky za odpověď:o))

  • Lila | 14. 1. 2007 21:51

    Kus kus je super, ze zacatku jsem ho nemusela, ale dneska neodolam.Ja si ho delam i jako hlavni jidlo, porci zaleju vodou,priklopim poklickou a pockam,az je hotovo. Primicham maslo, krasne se rozpusti. Nekdy prijdam skorici nebo cokoladu, kdyz ho chci nasladko.

  • Marie Horáková | 30. 12. 2006 20:09

    Jarko, chápu Vaše nadšení, protože u nás to bylo úplně stejné. Taky jsem měla kuskus dlouho koupený, než jsem se odhodlala ho připravit. Moc chutná celé rodině a od té doby ho dělám často na všechny možné způsoby.

  • Jaroslava Oumarová | 30. 12. 2006 19:14

    Dnes poprvé jsem jedla kuskus a tuto dobrotu. Chystala jsem se na to dost dlouho a sbírala odvahu. Bylo to výýýborný, kuskus bude od teď moje oblíbená příloha, i moje dcery vymetly talíře, což není u nás až tak obvyklé, neb jsou velmi zmlsané;o))) Dávám samozřejmě 1!

  • Anonym | 29. 12. 2006 18:50

    Kuskus se dělá z tvrdé pšenice a koupíte jej normálně v obchodě v oddělení těstovin.

  • Anicka | 29. 12. 2006 16:40

    z ceho se kuskus dela?nemyslim to koupit nebo prinest pod poklopem z arabske restaurace, to bychg tam na allahovo maso mohla jit rovnou,ne?

  • Dana | 28. 12. 2006 10:46

    Pravy kus-kus jsem poprve jedla v Egypte,a to bylo v 4hvezd.restauraci.Musim se priznat,ze to bylo naprosto nechutne pro mne jidlo,presto ze ja v podstate vsechno jim.

  • Bohuslav Janeček | 25. 12. 2006 09:27

    Tak jdu zkusit koupit ten kus kus, když ho seženu, tak to půjdu zkusit vyrobit.Po zkonzumování napíšu co to se mnou udělalo.

  • abderrahim zbaida | 21. 12. 2006 22:19

    kus kus se zasadně vaří v páře v nádobě zvané kes kes,

  • Hana Rožníčková | 21. 12. 2006 15:22

    Kuskus se normálně sežene v obchodě kde v regále mají např. rýži.

  • zdenek | 21. 12. 2006 15:15

    Dostane se kuskus zakoupit v marketech, nebo se musí vyrobit, nebo název podv kterým se prodává

  • Anonym | 21. 12. 2006 02:58

    Kuskus? Co to je? Nějaká sladká moučná patlanina?

  • Monika | 26. 10. 2006 13:39

    Je to skvělý, žravý, jednoduchý :) Na uvedené množství ostatních ingrediencí jsem to udělala z 0,5kg masa, do kuskusu přidala chilli koření a nemělo to chybu.

  • Honza | 9. 10. 2006 21:30

    Recept jsem vyzkoušel nejprve na své bývalé přítelkyni a pro velký úspěch den na to jsem pohostil svého spolubydlícího. Oba dva se ještě dnes oblizují. Mňam. Opravdu velká dobrota a velice jednoduché a rychlé na přípravu.

  • Ivana K. | 27. 6. 2006 10:14

    Kuskus je u nás v rodině velmi oblíbený, ale také jak píše paní Tereza Jarčušková, promíchám nejdříve kuskus s olejem a teprve potom zalévám vývarem. Z dovolené od arabů mám ještě pravý arabský. Arabové dávají ke kuskusu vždy něco ostrého, proto doporučuji přidat trošku chilli omáčky.

  • Gábina Houšková | 27. 6. 2006 07:51

    paní Terezko, včera jsem vyzkoušela Vaši radu s olejem a musím říct, že je ten kuskus opravdu lepší a krásně sypký. Díky za radu

  • lenka žilková | 25. 6. 2006 14:38

    Výborné jídlo,vítaná změna,taky jsem kuskus smíchala s masem a nemělo to chybu.

  • Tereza Jarčušková | 22. 5. 2006 13:13

    Postup pri príprave kuskusu je opačný, najprv sa kuskus premieša s olejom, poriadne, každé zrniečko musí byť obalené, aby sa nezlepili. Až potom sa zalieva tekutinou. Dobre urobený kuskus nesmie byť zlepený, musí byť sypký. Preto najrv ten olej : )))

  • Petra | 22. 5. 2006 12:58

    Nejprve jsem dala kuskus a směs zvlášť a ta omáčka mi moc nechutnala (přišla mi ta chuť příliš výrazná), pak jsem to všechno zamíchala dohromady a bylo to výborné!!! Bohužel přítel řekl, že omáčka je dobrá, ale že mu kuskus vůbec nechutná, takže sama pro sebe si to už vařit nebudu.

  • Jiří Šeda | 2. 5. 2006 10:58

    Vyzkoušel jsem a dávám známku 2.

  • Lubomír Holer | 1. 4. 2006 13:33

    Manželka pracovala v garáži a já vařil tohle vynikající jídlo. Po jarním úklidu jí to velmi chutnalo. Mám radost z nových a neotřelých jídel. Luban

  • Katka | 11. 3. 2006 22:39

    Doporucuji smetanovy jogurt chocenak,zadna O% atrapa se nedoporucuje.Je to moc chutne jidlo.

  • Dušan Pikora | 14. 1. 2006 10:48

    Kuskus jedávam odmala ako pochúťku. Ak môžem odporučiť, tak je dobré doňho, pred zaliatím vmiešať trochu mletej škorice a keď nabobtná, pridať trochu masla a premiešať. Dobrú chuť.

  • Alice | 30. 11. 2005 14:56

    vynikající mi tento recept opravdu nepřišel. Bohužel jsme si na kombinaci protlak - jogurt vůbec nepochutnali.

  • Marcela Vrabcová | 22. 8. 2005 18:39

    Nejlevneji koupite kuskus asi v hypermarketu. Kdyz udelate jakoukoliv masovou smes ktera ma vic omacky, muzete kuskus bez pripravy zamichat rovnou do ni. Za chvili nabobtna a je hotovo. Delam podobnou smes, nekdy i s fazolema, ale ten jogurt je dobry napad. Uz se tesim.

  • Kuchařka on-line | 22. 8. 2005 17:13

    Kuskus jsou drobná kulatá zrnka semoliny, krupice z tvrdé pšenice. Má jemnou máslovou chuť, která se hodí k ostrým jídlům. Koupíte ve zdravé výživě nebo dobře zásobeném obchodě.

  • Janinka | 22. 8. 2005 17:07

    Z komntářů mi tak nějak vyplývá, že kuskus je asi nějaká příloha. Můžete mi, prosím, pomoci v tápání ve tmě. Co to je a kde se to shání? Předem děkuji za poučení!

  • Hanka | 21. 8. 2005 17:31

    Nejsi snad Alláh sám? Díky za takové recepty!

  • Pavla Nesvadbová | 9. 8. 2005 19:05

    Děkuji za výborný recept, je to opravdu vynikající.Musím ale přiznat, že jsem z té kombinace jogurtu araj. protlaku měla strach.Teď vím že jsem ho mítnemusela.Ještě jednou děkuji a vřele Všem doporučuji.

  • fill enamorado | 22. 6. 2005 23:37

    Opravdu vyborne!!! Akorat jsem nemel na skladu kuskus tak jako prilohu jsem udelal ochucenou ryzi(ostry kecup a kari) bylo to vyborne, dekuji za skvely recept , priste pridam trosku vic masa 200g je celkem malo na uvedene mnozstvi "marinady".

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Výjimečný den Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Cibule Kuřecí maso Olivový olej Rajský protlak
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ořešáci - ořechy v karamelu - bezlepkové

Ořešáci - ořechy v karamelu -…

Lívanečky s jablky

Lívanečky s jablky

Tvarohová buchta s margotkou

Tvarohová buchta s margotkou

Bábovka jak od paňmámy

Bábovka jak od paňmámy

Citronový dort (řezy) s želé

Citronový dort (řezy) s želé

Knedlíky z rýžové mouky

Knedlíky z rýžové mouky

Hlíva v těstíčku

Hlíva v těstíčku

Játrová směs se zeleninou

Játrová směs se zeleninou

Marináda na kuřecí maso s citrusy

Marináda na kuřecí maso s citrusy

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

89
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
55
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
54
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
39
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
33
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Alfredo zapečené gnocchi
Alfredo zapečené gnocchi
Alibábovka
Alibábovka
All exclusive s jahodami
All exclusive s jahodami
Almnüsse (smažené koblížky)
Almnüsse (smažené koblížky)
Aloo gobi
Aloo gobi
Alpský Kaiserschmarrn
Alpský Kaiserschmarrn
  • Recepty.cz
  • Alláhova směs
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact