• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • All exclusive s jahodami
Napište svůj komentář k receptu

All exclusive s jahodami

autor: Annalise
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 21
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
All exclusive s jahodami
All exclusive s jahodami
All exclusive s jahodami
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto na korpus
    • 110
      g polohrubá mouka
    • 2
      ks vanilkový cukr
    • 150
      g moučkový cukr
    • 1
      špetka sůl
    • 2
      ks vejce
  • Vyšlehané těsto na korpus
    • 50
      g polohrubá mouka
    • 30
      g moučkový cukr
    • 1
      dl mléko
    • 30
      g kakao
    • tuk
  • Krém
    • 1
      ks vanilkový pudink
    • 250
      ml mléko
    • 1
      žloutek
    • 250
      g tvaroh ve vaničce
    • 3
      ks vanilkový cukr
    • 30
      g moučkový cukr
  • Na ozdobení
    • 500
      g jahody
    • želatina čirá (nemusí být)

Postup přípravy receptu

1
V míse smícháme 110 g mouky, 2 vanilkové cukry, 150 g cukru a 2 žloutky. Ze 2 bílků ušleháme sníh se špetkou soli a opatrně ho vmícháme do směsi. Vše vylijeme do vymazané a moukou vysypané formy.
2
Z 50 g mouky, 1 dcl mléka, 30 g cukru a 30 g kakaa vyšleháme těsto a mřížkovaně vléváme do směsi ve formě.
3
Dáme péct do předehřáté trouby na 60 minut při 180 °C.
4
Ve 250 ml mléka uvaříme pudink, dle návodu a necháme vychladnout. Utřeme tvaroh se žloutkem, 3 vanilkovými cukry a 30 g cukru. Poté vmícháme pudink. Korpus rozřízneme napůl a lehce pomažeme směsí. Většinu směsi namažeme navrch (část si ještě necháme na dozdobení). Do krému jemně vtlačíme jahody. Nakonec si dáme zbytek pudinkovo-tvarohové směsi do sáčku a stříkáme do mezer mezi jahodami. Kdo má rád, může zalít čirým želé.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Špagety all'Amatriciana

Špagety all'Amatriciana

Tvarohové knedlíky s jahodami

Tvarohové knedlíky s jahodami

Dort s vanilkovým krémem, jahodami a kiwi

Dort s vanilkovým krémem, jahodami a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • nikynem | 12. 11. 2014 19:11

    Peceni dortu je muj konicek a pote co jsem upekla tento dort jsem byla nepricetna! :-X korpus nevybehl, krem nebyl dobry a byl uplne o nicem. Cely dort skoncil v kosi.. :'(

  • Majda | 6. 6. 2014 12:37

    co mě štve,že se píše želatina ale nakonec se to může polít želém a to je opravdu veliký rozdíl,želé a želatína.Začínající děvčata to ještě neznají,želé se může provařit jak je na sáčku psáno,ALE želatina Né!!!!!!!!!!!!!!!POZOR!!!!!!!! O:-) :-\ ;-)

  • Martina | 15. 4. 2014 13:27

    Bohužel se mi také nepovedl. Korpus nevyběhl, takže nebylo co rozkrojit. Krém jsem tak dala jen na povrch. Asi díky použitému tvarohu je krém dost řídký a navíc se s těstem příliš nespojil, tak se při krájení jedná o kus těsta s kejdou navrch. Asi by bylo dobré korpus něčím před krémem pokapat - třeba rumem nebo šťávou. Krém je na můj vkus dost sladký. Rozhodně dort lépe vypadá na fotce než ve skutečnosti.

  • Sanny3011
    Sanny3011 | 12. 7. 2013 16:48

    Taakže, teď zrovna jsem dodělala těsto a už se to peče...Dělám schválně korpusy dva - jeden podle receptu (těsto tuhé, s hrudkami a ještě ho bylo málo) a druhý korpus - přidala jsem horkou vodu, kypřící prášek do pečiva a tři lžíce oleje a do té čokoládové směsi více mléka. Oboje se peče a jsem zvědavá, jak to dopadne - bohužel ale více sázím na ten svůj korpus, do kterého jsem přidávala ingredience. A krém ani nezkouším, protože puding s tvarohem prostě držet nebude. Udělám si klasický pudinkáč a uvidíme :-)

  • Radka | 4. 7. 2013 15:18

    Je to ůplně na nic není tam kyprici prasek nic,vsechno se mi to spálilo :-( :-( :-( :-(

  • Myky | 7. 6. 2013 22:45

    Na první pohled recept vypadal, že bude úžasný, ale když jsem věnovala víc pozornosti poměru daných ingrediencí / těsto/, tak mi připadalo, že je tu nějaká chyba....tím pádem, se ani do něj nepustím, ale krém se dá určitě použít.

  • Markéta | 3. 5. 2013 16:16

    Těsto jsem dneska pekla, piškot nevykynul, proto ho rozhodně nedoporučuju péct. Zbytek jsem dělala podle receptu. Snad do zítřka pořádně ztuhne a bude všem chutnat.

  • Kačena | 25. 1. 2013 10:53

    Tak Jako Skusila jsem ho . Dělala jsem ho přítelovy k 19 tinam. A Řilkal že byl dobrej =)) :-P :-)

  • Bake&Go | 16. 12. 2012 00:12

    tenhle dort ma podle me chybu v ingrediencich nebo v mnozstvich .. testo ani nevykyne , natoz aby se to pak rezalo.. jestli je pro to nejaka vychytavka, chtelo by ji to tam napsat i pro né tak zkusene kuchare.... alespon ty jahody se pak daly samotne snist :D .. trosku bych to opravila, tak jestli nekdo vite, jak se to da spravne vytvorit, tak by jste to sem mohli pripsat, dekuji :)

  • volum | 16. 11. 2012 11:46

    No je fakt že teď přemýšlím jak ten korpus rozříznout,chtělo by to toho těsta aspoň jednou tolik :-(((

  • danka | 1. 6. 2012 08:36

    :-P :-[ :-\ =-O :-* 8-)

  • Vlasta Novák | 19. 2. 2012 12:19

    Opraveno, díky

  • anonymník | 17. 2. 2012 23:01

    Vidím 2 , stačí kliknout a neřvat 8-)

  • Anonymík | 17. 2. 2012 17:15

    Je tu někde obrázek???? :-S

  • sensy | 10. 11. 2011 18:39

    Dávám: 5

  • Michaela H.
    Michaela H. | 10. 10. 2011 16:28

    Dělala jsem ho přítelovi k narozeninám, byl dobrý, ale dost sladký, vadilo to naštěstí jen mě. Všichni chválili.

  • Ejný | 31. 7. 2011 14:40

    no páni,vypadá báječně:) já si ale na něj raději netroufnu:)

  • Jurda | 14. 7. 2011 09:23

    To vypadá docela dobrý dort. :-D Musím ho doma vyskoušet. :-) A nevím jestli se mi doma povede. :-(

  • Tereza T
    Tereza T | 12. 7. 2011 11:49

    Dobrý den, opraveno, tedy pouze to "all" zbytek je v pořádku, díky.

  • irena | 12. 7. 2011 01:39

    nevim, jak chutna, ale dort "al exclusive" bych radsi vymenila za ALL INCLUSIVE kdyz uz..chtelo by to opravit nazev!

  • tedom | 22. 4. 2011 19:48

    ... dort jsme dnes dělaly, ale nedopadlo to podle našich očekávání.. :-( těsto na korpus bylo tuhé, a to jsme vše dělaly přesně podle receptu. Tak tenký korpus, který poté vznikne opravdu nelze rozříznout :-X co se týče krému, shrnuly bychom jedním slovem : Tekutina ......na druhou stranu chuťově byl velmi dobrý. :-)

  • Tereza T
    Tereza T | 20. 4. 2011 12:20

    Opraveno, díky.

  • recepty73
    recepty73 | 20. 4. 2011 09:55

    ...chybí bílky (u těsta na korpus) ;-)

  • kamča | 14. 4. 2011 15:43

    byla to mnnnnnnamka :-*

  • mrdnaa | 22. 12. 2010 23:11

    nejlip chutna kdyz ho pomazete na pindoura a takle ho jite..DOPORUCUJIIIII <:-)

  • Anna | 3. 12. 2010 16:53

    <3 :-) me od mamci chutnal moooooooooooooc to bila ale dobrota

  • Lenka Novotná 2
    Lenka Novotná 2 | 4. 11. 2010 16:38

    Ses zbláznila :-D No tak to jsem zvědavá, jak to o víkendu zvládnem :-S No raději se podívám na jinej :-)

  • Katka Kavanová
    Katka Kavanová | 4. 11. 2010 13:45

    Tenhle dortík se mi moc líbí... Maminka bude mít teď narozeniny, tak zrovna hledám recept na dort....

  • pavel | 2. 11. 2010 10:44

    ahoj mimi hahahahaah ok pis skype ok milujutě lasko <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 O:-) O:-) O:-)

  • blanka | 2. 11. 2010 10:41

    ahoj pis ok :'( :'( :'( :'( jo jo pissss ook ookk ahoj <3

  • Koda | 1. 11. 2010 18:55

    aha jasně : vÍborně a Skusila tak fajn ... :-P

  • jaja | 25. 10. 2010 13:05

    khgfyhinjhttp://www.rehttp://www.recepty.cz/recept/al-exclusive-s-jahodami-13288#cepty.cz/recept/al-exclusive-s-http://www.recepty.cz/recept/al-exclusive-s-jahodami-13288#jahttp://www.recepty.cz/recept/al-exclusive-s-jahodami-13288#hodami-13288#http://www.recepty.cz/recept/al-exclusive-s-jahodami-13288#

  • Di - | 30. 10. 2008 18:19

    Opravdu? I to svědčí o člověku ....

  • Mirka P. | 30. 10. 2008 10:44

    Já si teda myslím, že to Terka Machů napsala schválně a těšila se na reakci. ;-)

  • Di - | 30. 10. 2008 08:07

    Prý na hrubkách, Hanko, nezáleží. Alespoň se to tady dost často tvrdí. Pak to dojde do těchto konců! Každému z nás občas něco ujede, ale co je moc, to je moc, tady se nedá utěšovat tím, že nejdůležitější je, když nám chutná!

  • Hana Lorencová | 29. 10. 2008 22:03

    Slovo "sem" nekomentuju, to tak netáhá oči. :-)))

  • ladislava staffenová | 29. 10. 2008 18:11

    Hani - 3 ....!!!!!!

  • Hana Lorencová | 29. 10. 2008 17:39

    Pro Terku Machů: hodnotím Vás také za 1... ve třech slovech dvě hrubky... hm... :-)))

  • Terka Machů | 29. 10. 2008 17:00

    VÍÍÍÍÍBORNÉ...Skusila sem....

  • Anonym | 7. 6. 2007 07:03

    Lze zaměnit piškotový korpus za cukrářské piškoty(ty podlouhlé) a střídat dle postupu,prokládat ovocem.Pokud je venku 30C a nechce se péci s piškotem dobrá alternativa.Lze z toho utvořit i jednotlivé poháry - je to dokonce lepší i když trochu méně efektní.

  • míša | 6. 6. 2007 18:53

    je skělý !!!!!!!!!!!!

  • Sorbent | 5. 6. 2007 16:47

    Opravdu výtečný, pochutnal jsem si!

  • barča | 5. 6. 2007 11:58

    moc dobrý.1.

  • barča | 4. 6. 2007 17:15

    Tak už je v troubě, vylít sice nešlo, ale nějak jsem ho do forma vyňahňala (bez mléka). Dám vědět.

  • Annalise | 4. 6. 2007 16:57

    A kdyby se vám to zdálo tuhé,Barčo, přidejte mléko, to tomu naprosto neublíží. Doufám, že se povede a bude chutnat

  • Luciperka | 4. 6. 2007 16:55

    Tohle je již čtvrtý recept, co od vás zkouším, Ann, musím uznat - máte vkus,jen jsem měla strach, vypadá to složitě, ale zvládla jsem to. výborné 1

  • Marča Ma | 4. 6. 2007 16:47

    Vypadá to úžasně, Annalise, určitě zkusím - mňam!

  • Annalise | 4. 6. 2007 16:46

    Opravdu nechybí, Barčo, to těsto sice není úplně řídké, ale "vylít" se dá, jen mu trošku pomůžete, např vařečkou :)

  • barča | 4. 6. 2007 14:31

    Prosím dotaz, když smícháme sypké : mouku, van. cukry a cukr, pak přidám žloutky, tak pak i když přidám bílky určitě " nevyleji " do formy. Takové těsto nemůže přece téct ? Nechybí tam tekutina ? Díky za odpověď.

  • Airan | 4. 6. 2007 12:23

    Annalise, dekuji za recept - i kdyz to vypada slozite, po precteni jsem zjistila ze je to zaplat panbuh jen zdani:-) Obzvlast vezmeme li v potaz ze 30g sypke smesy je jedna vrhovata lzice, je to hracka.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dorty Nejlepší dezerty
Moučníky Dorty Pečení Narozeniny Výjimečný den Oslava Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Jahody Kakao Mléko Moučkový cukr Polohrubá mouka Sůl Tuk Tvaroh Vanilkový cukr Vanilkový pudink Vejce Želatina Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Gulášová polévka

Gulášová polévka

Šunkové kanapky

Šunkové kanapky

Gnocchi se špenátovou omáčkou

Gnocchi se špenátovou omáčkou

Kynutá cmunda

Kynutá cmunda

Bramborové placky

Bramborové placky

Tuňáková pomazánka bez majonézy

Tuňáková pomazánka bez majonézy

Jednoduché špecle se zelím a masem

Jednoduché špecle se zelím a masem

(nejen) Masové roládky / závitky s vejcem

(nejen) Masové roládky / závitky s…

Masová minutka s řapíkatým celerem

Masová minutka s řapíkatým celerem

Doporučujeme

35 minut
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem

Restované žampiony s bramborami a…

45 minut
Tudelská zeleninová polévka

Tudelská zeleninová polévka

45 minut
Thajské rýžové nudle Pad Thai

Thajské rýžové nudle Pad Thai

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

Poslední sledované recepty

289
Zeleninový salát s lososem a jogurtovým dresingem
Zeleninový salát s…
33
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
26
Vepřová pečeně na kysaném zelí s hrnkovými knedlíky
Vepřová pečeně na…
24
Fazole v rajské omáčce s klobásou
Fazole v rajské omáčce s…
21
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5 večeří, které stihnete do 30 minut
Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5…
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody, proč si ji právě teď vychutnat, plus sladké recepty
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody,…
Ředkvičky na sedm způsobů: Zkuste recept na pomazánku či ředkvičky s vajíčkem
Ředkvičky na sedm způsobů: Zkuste recept na…
Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte kouzlo nedokonalosti
Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte…
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
AHA.cz Tajemství Jiřího Bartošky (†78): Spory s Gottem (†80) kvůli pomluvám!

Tajemství Jiřího Bartošky (†78): Spory s Gottem (†80) kvůli pomluvám!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Chyby v oblékání, kvůli kterým vám to tolik nesluší. Neděláte nějakou z nich také?

Chyby v oblékání, kvůli kterým vám to tolik nesluší. Neděláte nějakou z nich také?

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Mezi Pepou ze Survivoru a moderátorem Ondřejem to pořádně vřelo! Nejen před kamerou, ale i v zákulisí

Mezi Pepou ze Survivoru a moderátorem Ondřejem to pořádně vřelo! Nejen před kamerou, ale i v zákulisí

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy 7 mystických českých jmen pro ženy: Jaké kouzlo v sobě skrývají?

7 mystických českých jmen pro ženy: Jaké kouzlo v sobě skrývají?

Další doporučené recepty:

Alfédovy panenky
Alfédovy panenky
Alfredo zapečené gnocchi
Alfredo zapečené gnocchi
Alibábovka
Alibábovka
Alláhova směs
Alláhova směs
Almnüsse (smažené koblížky)
Almnüsse (smažené koblížky)
Aloo gobi
Aloo gobi
  • Recepty.cz
  • All exclusive s jahodami
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact