
Stay with this guys, you're henlipg a lot of people.
Myslím že to jídlo spíš připravovali Napoleonovi před bitvou u Waterloo... :-D
Proč vyhazovat cibuli ja ji rozmixsuji neni třeba tolik mouky mistomouky davam škrobWaldek
Kuře Marengo je správně z čerstvých rajčat, cibule, oliv a česneku. Vzniklo u města Marengo, kdy Napoleon požádal svého kuchaře , aby mu uvařil večeři před bitvou. Kuchař měl k dispozici pouze kuře, rajský jablíčka, cibuli , olivy a česnek.
Souhlasim s pani Kabrtovou, neni nad cerstve zampiony, konzerva to chutove nenahradi i kdyz obcas prijde vhod:-)
Ještě jsem zapomněla - nedoporučuji dávat sterilované žampiony, jídlo tím zkazíte. Brandy se vyplatí pořídit i když to je dražší pití - já ji mám doma speciálně na tenhle recept, protože moje mlsná rodina tohle jídlo miluje a lahev mi vydrží tak dva roky...