Ugrilujeme nejlépe na domácím grilu naložené maso nakrájené na malé nudličky (olej, sójovka, grilovací koření, sůl, pepř, solamyl) a necháme vychladnout. Do mísy dáme uvařené těstoviny -balík, rozmražený hrášek - asi půl sáčku (ne konzervovaný), na kostičky hermelín - klidně 2, ořechy, nakrájené rajče na malé kousky, pórek, zalejeme trochou šlehačky, ať se to hezky spojí, okořeníme dle chuti pepřem a solí a přidáme trochu tatarky, také dle chuti, až se to hezky zamíchá dáme grilované masíčko. Lehce vychladíme.
my vlastníme gril, který žádný rošt nemá:)), jen plochu, takže se dá v pohodě grilovat, ale to asi neznáte. Tento salát znám z naší oblíbené restaurace a vždy si ho tam dávám.
Lenka K.
|22. 4. 2007 23:44
mám pro vás typ-zkuste si koupit takové alobalové tácky na grilování-k dostání např. v bille nebo tescu:)
Karel Vít
|22. 4. 2007 21:32
Recept je zajímavý, ale první věta, kde se praví, že na malé nudličky nakrájené maso grilujeme na domícím grilu mne opravdu zarazila. Chybí dodatek, že ty nudličky co propadnou skrz rošt necháváme pro lepší aroma spálit a dále přidáváme další a dlaší a doufáme, že se některé nudličky udrží na roštu a budeme moci dále pokračovat ve vaření :o).