Ze všech přísad kromě šlehačky si připravíme marinádu, do které dáme kuřecí maso pokrájené na nudličky.
2
Maso má být ponořené v marinádě a necháme ho odležet 3-4 dny v chladničce. Odleželé maso podusíme do měkka, potom ho zalejeme šlehačkou a krátce převaříme.
Jídlo bylo vynikající. Ještě jsem osmahla kousky pórku a žampionů, před smetanou ke kuřeti přidala a chutnalo všem.
Ingrid Poslušná
|8. 10. 2008 12:35
vyzkoušené a moc dobré,myslela jsem,že to bude hodně voňavá mňamka ale fakt ta vůně bylinek se tam stratí,za 1.
Simča Sládková
|30. 8. 2008 23:19
Ještě mně napadlo, že jsme se doma shodli, že by to možná chtělo pár žampiónů...
Simča Sládková
|22. 8. 2008 19:36
Super, super, super.... Naložila jsem jen s drobnou úpravou - nemám doma vegetu a sojovou omáčku, tak jsem rozetřela půl kostičky maggi, lžičku červené paprik a půl lžičky curry, jinak bylinky jako v receptu a je to pošušňáníčko....
Zdenka Musilová
|18. 11. 2007 18:47
Milá Alenko, vyzkoušela jsem Váš recept a musím konstatovat výborné!!, moc jsme si pochutnali, děkuji za recept.
Anonym
|3. 7. 2007 22:34
Buy <a href=http://www.igamehome.com/EVE_Online_Isk.htm>eve online isk</a>, eve online isk & Accounts Store. Excellent Bizrate Ratings!Look here to Buy Cheap <a href=http://www.igamehome.com/SilkRoad_Gold.htm>Silkroad Gold</a>, Silk road Gold, Money, Guides, Accounts & Items, Power Leveling. We provide 24/7 Friendly Live Support & Instant Delivery.Play as a VIP now!Runescape is a great mmorpg game, so we supply <a href=http://www.mmorsgold.com/index.asp>Runescape2 Gold</a>, Or RuneScape Money to you. To enjoy the game, you may choose us to buy Runescape2 Gold Service.<a href=http://www.mmobus.com/lineage2_adena.htm>Lineage2 Adena</a> Price Trends & Price Comparison of Cheap Lineage 2 Adena for Sale across top stores.Don't Buy Lineage2 Adena before visiting GameUSD.<a href=http://www.mmobus.com/swg_credits.htm>SWG Credits</a> are the power driving the star wars galaxy economy.
Jela
|14. 5. 2007 08:00
Úžasné mňamo!!!:-) Môj muž je v otázke jedla dosť konzervatívny, ale včera prehlásil, že dávno nič také dobré nejedol a úplne s ním súhlasím. Oleja som dala o máličko menej a v závere šľahačka úžasne zjemnila chuť.Tiež patrím medzi kuchárky začiatočníčky, takže som ocenila hlavne nenáročnosť receptu....a ako povedal môj muž - zaraďujeme ho do VIP kategórie nášho receptára. Ďakujeme pani Alenka. jela
Šárka Hubeňáková
|22. 2. 2007 18:02
Je to moc velká dobrota!!!!! Úžasné. Jen jsem olej před přidáním šlehačky odlela z pánvičky.
Tereza Sokolova
|1. 12. 2006 21:03
Právě to zkouším už mám maso naložené v ledničce, tak se těším na výsledek. Akorát jsem místo slunečnicového oleje použila olivový.
Věra Novotná
|1. 12. 2006 11:57
Zkoušel to někdo s těstovinami?
mamina
|31. 10. 2006 09:40
Není tam trochu moc toho oleje?
Veronika Stránská
|28. 8. 2006 18:54
Nepatřím mezi zkušené kuchařky, ale Alenino kuřecí jsem zvládla bez problémů a moc nám chutnalo. Dík za ten recept, paní Aleno.Monika
Alena mladší V.
|2. 6. 2006 10:52
Byla to paráda skvěle jsme si všichni pochutnali...Ještě,když to vařila naše maminka "Alenka"
Jana K.
|15. 3. 2006 12:41
Velmi dobré, přidala jsem žampiony, naložené stačí přes noc.