Ahoj ja to zkousela a nic moc,ale dalo se to jist
Zdravím,v receptu jsem nenašla uvedené tzv.tekuté ingredience,takže nevím co tam z nich patří.Prosím,pokud má někdo tento recept v plném znění aby ho napsal,chtěla bych ho vyzkoušet.Moc děkuji.
Napište prosím teplotu,na které se peče.
Taky si dělám ty se salkem a přimíchám občas i kokos.
šťáva jako klasická a ten olej dle chuti.Olivový má svůj pach, takže nevím snad jo.Já použila klasický zlatý vegetol.Z pečícího papíru to jde normálně dolů.Kakao jsem také zkoušela a i tahle varianta je dobrá.Děcka to zobala jak bonbonky.
Dělám jako Katka se Salkem a ještě, poněvadž mám ráda čokoládové, přidávám kousky čokolády nebo vmíchám kakao. Peču na takové pečící folii a jde to velmi dobře sundat.
jde to pak dobře odloupnout z pečícího papíru?
Jaká šťáva tam patří? Myslíte čerstvou? Nebo sirup do čaje a do vody? A olej olivový? Chtěla bych zkusit udělat podle tohoto receptu .Díky za odpověď.
když se to dělá zvolna, spíš něco mezi sušením a jemným pečením, tak se nespálí
Katko, já taky dávám ovoce a rozinky až nakonec, aby se nespálily.
občas si taky dělám doma müsli. Rovnou na plechu smíchám 1 sáček ovesných vloček, vlašské ořechy podle chuti (můžou být i lískové, sušené ovoce, mandle atd.), strouhaný kokos a Salko (slazené mléko v konzervě). Během pečení promíchávám a až je směs zlatá, vmícháme rozinky. Necháme vychladnout a skladujeme v uzavřené nádobě.