:D za to krájení a sezení u vaření by jste měl dostat pár facek... Ano nejste asi pr ofesionální kuchař ale když tu prezentujete vaření tak si sakra rozšířite obzory :'(
Tak tentokrát jsem to udělala z červených fazolí a žádný velký rozdíl jsem v tom nenašla. Bohužel nejsem asi takový gurmán jako vy. :-\
zelnacku delame zasadne bez kapusty :-D
Dovolil bych si jednu menší úpravu - chilli papričku nepřidávámé nikdy do jídla pře vaření! Nasekanou chilli papričku, chi sušené a nadrcené chilli zvolna zahříváme v oleji ihned na začátku přípravy pokrmu - to jest předtím než se přidá cibulka či maso. Jídlo pak zjíská příjemně konzistentní pálivou chuť a není to jen o tom kdo chytne "šrapnel" v podobě kousku chilli paprička kterou přidáte ke konci vaření.
Vařil to manžel a mě to moc chutnalo :-)
Bez červených fazolí není chilli con carne. To jako byste delala zelnacku z kapusty ;-)
Měla jsem k dispozici jenom bílý fazole, ale bylo to fakt výborný, Hlavně chlapi to vychvalovali. Dala jsem tam malý chilli papričky z naší zahrady, ale hodně, takže to bylo parádně ostrý :-)
Tento recept znam a vařím ho fazole dávám z plechovky je to rychlejší.klikněte si na videorecepty je jich tam víc :-)
Jo s čokoládou je to fajn :)
Skutečně tam dáváte čokoládu?
Sice to ma video, ale na zalozce video je velka 0. Nekde je asi chybka ;)
Klárko,to sice nevím,ale recept je z videokuchařky ;-) :Chilli con carne podle Davida