arašídy
(Slané nebo normální vyloupané bez slupky)
maggi
sůl
pálivá paprika
olej
Postup přípravy receptu
1
Hovězí maso nakrájíme na kousky. Rozmašírujeme arašídy (v hmoždíři nebo v mixéru). Rozdrobíme 2 kostky maggi a smícháme s arašídy a troškou soli, lžící oleje a pálivou paprikou(nemusí být).
2
Kousky masa obalíme ve směsi a necháme odležet v ledničce (nejlépe přes noc). Nakonec napícháme maso na špejli společně s paprikou (nejlépe všech barev - žlutá, zelená, červená), cibuli a opečeme.
delala sem to do aj jako projekt a profesor rikal ze nemohl odolat napsanemu papiru,a ze to musel uvarit je to proste mnamka!!!
Brethová
|23. 1. 2008 19:24
Super!!Nemělo to chybu!!
Anonym
|22. 1. 2008 11:19
ste debilove
Anonym
|15. 10. 2007 17:49
Paní Zdeno,z vašeho komentáře jsem jelen.Ono není nad to psát spisovným češtinem..........to je tedy síla!!!
Anonym
|14. 10. 2007 19:13
Možná by stálo za to si to před odesláním přečíst?Jinak je komentář k ničemu.
Zdenka Krčková
|13. 10. 2007 10:59
Je to výborné akorát Já to napíchalala na jehly a nachala odležet v ledničce přes noc marinádě která byla s koření gyros, vegeta koření, jiné samozřejmě s olivovým olejem myslím že to vyjde na stejno.Se zbytke oleje se to potírá při drylování.