• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Africké kuře podle Brooke Shields
Napište svůj komentář k receptu

Africké kuře podle Brooke Shields

autor: mamina74
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Africké kuře podle Brooke Shields
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 600
      g kuřecí maso kuřecí řízek
    • 2
      ks bobkový list
    • 1
      lžička nové koření nahrobo mleté
    • 1
      lžička pepř celý nahrubo mletý
    • 1
      ks citronová šťáva ze
    • 1
      špetka sůl
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na malé řízečky, dáme do misky, osolíme a promneme s kořením, zakapeme citronovou šťávou a trochou oleje. Promícháme a necháme dvě hodiny uležet (lépe celou noc)v chladničce. Pečeme v oleji a podáváme s brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Africké kuře

Africké kuře

Africké kari

Africké kari

Kuře po židovsku podle paní Konstancie Železné

Kuře po židovsku podle paní…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Janaso | 25. 4. 2011 14:40

    Kdysi mi kdosi tvrdil, že kuřecí maso s citronem je fujhnuseklhaft. To byl ale jistě jiný recept, tenhle je na jedničku.

  • Jana tauta | 13. 6. 2010 15:13

    Moc dobré - 1

  • Zora Manasová | 12. 10. 2008 12:42

    Di, aj ja sa často pýtam, kam speje ľudstvo?? Ale radšej nad tým dlhšie neuvažujem, lebo sa obávam, že tú odpoveď by nezvládol ani môj "nezdolný" optimizmus. Minulú sobotu sme boli na "Dlhej noci múzeí" vo Viedni, nádhera (aj keď mse stihli len 3) a tak som si hovorila, čo necháme našim potomkom my? Tiež si radšej neodpovedať. Ale, hlavne že sme zdraví a je mier, nie?

  • Di - | 11. 10. 2008 19:16

    Jak vidím, Zorko, máme asi hodně podobnou krevní skupinu. Mě ty věčné debaty o tom, co je fuj, a jakým "hnusem" (pardon) nás krmili ve školních jídelnách a ozdravovnách, připadají taky dost pokleslé. A tak si někdy říkám, kam se ta naše společnost řítí, když někteří dokážou vést dlouhé debaty na takové téma!

  • Zora Manasová | 11. 10. 2008 18:22

    Ja by som skôr povedala, že je maximálne neslušné a nevhodné hovoriť na jedlo fuj.

  • Bella Lasagna | 8. 10. 2008 22:04

    fuj je to humus 3 dny mi z toho bylo špatně

  • Jaroslava Rážová | 8. 1. 2008 15:13

    Vidíte a nám chutnalo. :o) Co člověk, to jiná chuť!!

  • Klára | 4. 1. 2008 14:31

    Mě to také nechutnalo, nechali jsme maso odležet v celou noc a chutnalo to jenom kysele.

  • Anonym | 24. 11. 2007 18:48

    come

  • ranep | 8. 8. 2007 12:15

    Dnes to vařil k obědu 13letý syn a moc jsme si pochutnali. Doporučuji - vyzkoušejte, ani množství citronové šťávy se nelekejte. Dávám za 1.

  • Anonym | 6. 6. 2007 17:46

    f

  • Anonym | 4. 6. 2007 17:08

    me to nechutnalo

  • gayman lesbilord | 4. 6. 2007 17:06

    je to blivajz a chutna jako hovno

  • Jan Červenka | 5. 11. 2006 20:23

    Rád vařím.Tento recept vypadá dobře a jednoduše.Určitě ho vyzkouším.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Citronová šťáva Kuřecí maso Nové koření Olej Pepř celý Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ostrá tvarohová pomazánka

Ostrá tvarohová pomazánka

Šopský salát jinak

Šopský salát jinak

Trojbarevná buchta

Trojbarevná buchta

Jahodové řezy IV.

Jahodové řezy IV.

Jehněčí plec pečená

Jehněčí plec pečená

Skvělá italská pizza

Skvělá italská pizza

Tvarohové koblihy II.

Tvarohové koblihy II.

Adžika rýže - zeleninové rizoto

Adžika rýže - zeleninové rizoto

Jednohubky / chlebíčky s červenou řepou

Jednohubky / chlebíčky s červenou…

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

111
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
41
Klasické lečo
Klasické lečo
27
Krkovička na hrášku
Krkovička na hrášku
25
Salát z pečené červené řepy
Salát z pečené červené…
21
Těstoviny (nejen) s krevetami a cuketou
Těstoviny (nejen) s…

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Potřetí ženatý Noid: Veřejná omluva exmanželkám!

Potřetí ženatý Noid: Veřejná omluva exmanželkám!

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Africké kuře podle Brooke Shields
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact