• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Adžika masovo-zeleninové ragú
Napište svůj komentář k receptu

Adžika masovo-zeleninové ragú

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 35
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Adžika masovo-zeleninové ragú
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • olej nebo pokrájený špek (50g)
    • 1
      ks cibule velká
    • 250
      g vepřová plec jemně nakrájená, cca
    • 2
      lžička koření - adžika dle chuti, cca 1,5 -
    • sůl a pepř
    • 50
      g mrkev pokrájená na drobné hranolky
    • 50
      g celer pokrájený na drobné hranolky
    • 50
      g červená paprika pokrájená na drobné hranolky
    • 50
      g sušená rajčata nakládaná v oleji, pokrájená nadrobno
    • 0,50
      dl červené víno nebo silný vývar

Postup přípravy receptu

1
Na oleji (špeku) necháme zesklovatět pokrájenou cibuli, přidáme orestovat maso, pak osolíme a okořeníme a přidáme zeleninu. Ještě krátce restujeme za občasného promíchání, pak podlijeme vínem nebo vývarem. Dusíme doměkka asi 20-25 minut pod poklicí.
2
Podáváme s těstovinami, bramborem nebo pečivem.
3
*Použít můžeme i maso kuřecí, králičí, krůtí.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Adžika masovo-zeleninová směs

Adžika masovo-zeleninová směs

Adžika zeleninové kuře

Adžika zeleninové kuře

Adžika rýže - zeleninové rizoto

Adžika rýže - zeleninové rizoto

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • koule | 5. 1. 2017 16:14

    je to skvělý <3

  • Zdeňka | 26. 11. 2016 19:00

    Výborné a celkem snadné, když máte nabroušený nůž :)) Určitě budu dělat častěji, ale nejdřív si musím koupit brousek :-D

  • Šárka | 23. 5. 2016 17:46

    Parádní bašta :))

  • Kamila | 6. 1. 2016 09:02

    Bylo to výborné. Přítelovi tochutnalo tolik, že hned dojedl i to co jsem mu chtěla nechat na dnešek .Upssss :-)

  • Renda Jandová | 9. 1. 2015 18:34

    Vřele doporučuji!!!!!!!!!!!

  • Beránková | 24. 1. 2014 18:14

    Recept jsem si upravila podle toho, co jsem měla doma. Maso jsem dala mleté, rajčata v konzervě a vývar z kostky. Bylo to báječné.

  • Jindra | 7. 11. 2013 18:57

    Parádní mńamka. Ještě k tomu naše nové talíře z www.dinezon.cz. Nemělo to chybu!!! :-))

  • Andrea | 21. 7. 2013 14:12

    Přesně tak, vynikající :-*

  • KaRa | 16. 7. 2013 13:27

    Vynikající...

  • KaRa | 16. 7. 2013 13:27

    Vynikající...

  • KaRa | 16. 7. 2013 13:27

    Vynikající...

  • KaRa | 16. 7. 2013 13:27

    Vynikající...

  • KaRa | 16. 7. 2013 13:27

    Vynikající...

  • KaRa | 16. 7. 2013 13:27

    Vynikající...

  • KaRa | 16. 7. 2013 13:27

    Vynikající...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Kuřecí Králičí Zelenina
Maso Pokrmy Králičí Ze zeleniny Vepřové Drůbeží Oběd Večeře Smažení Dušení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Celer Červená paprika Červené víno Cibule Koření - Adžika Mrkev Olej Sůl Sušená rajčata Vepřová plec
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hovězí na houbách II.

Hovězí na houbách II.

Palačinky Hana a Hana

Palačinky Hana a Hana

Kuřecí barbeque salát

Kuřecí barbeque salát

Jarní salát - vitamínová bomba

Jarní salát - vitamínová bomba

Nočky se špenátem a slaninou

Nočky se špenátem a slaninou

Borůvkové lívanečky

Borůvkové lívanečky

Staročeská nádivka

Staročeská nádivka

Salát Caprese II

Salát Caprese II

Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty a parmazánem

Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty…

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

45
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
29
Pikantní pečený bůček
Pikantní pečený bůček
22
Litý perník s jablky
Litý perník s jablky
22
Španělská bramborová polévka
Španělská bramborová…
17
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Princ Andrew po kritice kvůli Epsteinovi: Vzdal se titulu i poct!

Princ Andrew po kritice kvůli Epsteinovi: Vzdal se titulu i poct!

SportRevue.cz FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Adrijská Ciabatta
Adrijská Ciabatta
Adžika - zeleninová pasta
Adžika - zeleninová pasta
Adžika masovo-zeleninová směs
Adžika masovo-zeleninová směs
Adžika rýže - zeleninové rizoto
Adžika rýže - zeleninové rizoto
Adžika směs z mletého masa
Adžika směs z mletého masa
Adžika zeleninová směs
Adžika zeleninová směs
  • Recepty.cz
  • Adžika masovo-zeleninové ragú
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact