blééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé no fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj
fůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.................
:-) :-) :-) :-( :-( :-( ;-) ;-) ;-) :-P :-P :-P :-D :-D :-D :-[ :-[ :-[ :-\ :-\ :-\ =-O =-O =-O :-* :-* :-* 8-) 8-) 8-) :-$ :-$ :-$ :-! :-! :-! O:-) O:-) O:-) :'( :'( :'( :-X :-X :-X :-)) :-)) :-)) :-| :-| :-| <3 <3 <3 <:-) <:-) <:-) :-S :-S :-S
Já sem to zkoušel, a moc mi to nebralo. Nevím jaký bude váš názor ale mě to moc nešlo H :-( :-( :-( :-( :-( N U S
Zdravím, (ADONISOVA KUŘECÍ PRSA by byl trochu srozumitelnější název :-))ale jinak v pořádku,autor receptu se zdá být jak vynikající kuchař,tak i požitkář.bravo.
Děkuji za upozornění, do receptu jsem zapomněl vkloubit údaj o tom, že špetka pálivé papriky patří do omáčky a přidává se zároveň se zeleným pepřem. Omáčka určitě není kyselá, jelikož Créme fraîche je o hodně méně kyselý neź např. kysaná smetana. Je to víceméně stále šlehačka, akorát že kultury bakterií podmáslí způsobí, že získá hustou konzistenci a jen jemňoučce nakyslý nádech. Ani Metaxa není kyselá, omáčka získá jen specifickou příchuť, která někomu chutná, ale druhý může mít výhrady. A tak zbývá jen říct, že recepty mají slozit jen pro inspiraci a rozšíření obzorů. To pravé umění spočívá v tom dát jídlu i něco vlastního a vědět, které chutě k sobě jdou a které ne. Každopádně mi ale lichotí, že jste se nadchl pro mé recepty. Mnoho zdaru při vaření.
Dobrý den, Patriku vyhledávám nyní postuponě vaše recepty a zkouším je, v tgomto případě mne zajímá lokace pálivé chuti - má pálivá paprika okořenit maso ( snad uvnitř?) nebo patří do omáčky? není výsledná chuť omáčky moc kyselá a jak by se originální recept hněval na ev. korekci kyselé chuti ? Děkuji za vysvětlení
Název musel být zkrácen, takže tady je celý název pro zainteresované: Adonisova řecká kotopoulo gemisto me feta se saltsa apo Metaxa