Křídla očistíme, nasolíme a dáme péct na olejem vymaštěný plech. Pečeme doměkka, zhruba 10 minut před dopečením je vyndáme z trouby a naneseme na ně lžičkou připravenou kašičku z uvedených ingrediencí, křídla vrátíme do trouby a kašičku na nich necháme zatáhnout(ztuhnout) pak je opět vyndáme, mašlovačku namočíme do výpeku(oleje) a potřeme povrch křidélek tukem. Vrátíme do trouby a dopečeme dozlatova.
2
Podáváme s bramborovou přílohou, pečivem nebo čerstvou zeleninou.
Je to velmi dobré mě totiž maso moc chutná a nechápu jak ho nikdo nemůžemít rád. :-))
Sabča
|22. 4. 2013 09:27
Recept je supr! Ještě jsem k receptu přidala kořeníčko na kuře z mimibazaru a bylo to opravdu úžasné. Ještě jsem takové koření neměla, koupila jsem ho na www.mimiveget.cz :-)
Zkuste přidat trochu worchesteru a hořčice-spíš kremžské ;-)
KALINOVÁ
|12. 5. 2012 17:36
VÝÝÝBORNÉ <:-) , VYZKOUŠÍM I S PALIČKAMA Z KUŘÁTKA :-P
Laďka
|3. 3. 2012 16:06
S křídlama jsem si šplhla a je bezvadný, že když se natřou skoro hotový, tak nemusím tolik drbat plech. Kečupu jsem dala tři lžíce jako sojovky a pepř jsem nedala vůbec.