• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Abnormálně chutná bábovka
Napište svůj komentář k receptu

Abnormálně chutná bábovka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.6
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Abnormálně chutná bábovka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g polohrubá mouka
    • 1
      balení prášek do pečiva
    • 300
      g moučkový cukr
    • 1
      ks jupík
    • 3
      ks vejce
    • 100
      ml rostlinný olej
    • 1
      hrst ořechy nasekané
    • tuk

Postup přípravy receptu

1
Ingredience smícháme dohromady v řidší těsto a nalejeme do předem vymazané a vysypané formy.
2
Pečeme zhruba 45 minut na 170-180 °C. Podle toho jakou má barvu jupík poznáte, že je bábovka upečená.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pečená dýně (velice chutná)

Pečená dýně (velice chutná)

Chutná čína ze sojového masa

Chutná čína ze sojového masa

Chutná zeleninová polievka

Chutná zeleninová polievka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Honza | 2. 3. 2012 14:14

    Tak peču zrovna...ale místo jupíku jsem tam dal mléko...to je jistější :-\

  • Daniela Klečková | 25. 3. 2011 16:13

    Už se pečeeeee,tak jsem zvědavá na výsledek. :-P :-)

  • beata tuzinska | 30. 8. 2009 13:13

    Babovka sa podarila,lahucka,stavnata...chutila aj priatelovi,ktory sladke moc nemusi....

  • ja js | 5. 8. 2009 17:47

    ujde

  • Radka Kopecká | 16. 11. 2008 20:32

    hm, vypadá to dobře o víkendu určitě vyzkouším.

  • Anonym | 2. 1. 2008 12:24

    bábovka se nám povedla, i přesto že jsme jupík nahradili štavoui ze zavařených meruněk,

  • Marie Spáčilová | 6. 12. 2007 19:55

    Do těsta dávam vždy cukr krupici ,ale rozpustím ho.Takto i do těst kynutých.

  • Natka | 26. 9. 2007 01:45

    Jako malé dítě... barva jako Jupík. Nechápu, podle jaké příchutě to doma porovnáváte... Lepší bude asi kontrola špejlí, jak už tu bylo zmíněno

  • Jitka Bublová | 19. 9. 2007 13:38

    Nemusí být špatné, vyzkouším. Jen propečenost bábovky je asi jistější zkusit zapíchnutím špejle do těsta - pokud ji vytáhnete čistou, bez přichyceného těsta, je upečeno.

  • stáňa | 12. 9. 2007 04:43

    na pečení možná stačí cukr krupice, nebo krystal,ale po zkušennostech je lepší moučka.lépe se rozpustí,a řekla bych, že se s ním v tomhle směru lépe pracuje a ve výsledku je to pak jemnější

  • lenka | 11. 9. 2007 21:05

    Zítra zkusím,nicméně poznámka k autorce:je zcela zbytečné dávat do těsta cukr moučka.Na každé pečení,pokud to není do másla,stačí cukr krystal,anebo krupice.

  • mia | 11. 9. 2007 20:34

    hi hi, abnormálně podivná bábovka:-)))

  • Zuzka | 11. 9. 2007 11:23

    Vtipálku! To s tim Jupíkem je dobrej fór.

  • Jitka Malinová | 10. 9. 2007 13:17

    Jupík je limonáda pro děti a podle toho jakou mám barvu ( žlutý, vínový, červený ... ) se asi pak dá poznat upečená bábovka.

  • Šárka Tkáčová | 10. 9. 2007 13:12

    Jupík je takové dětské pitíčko v lahvičce z plastu .Má asi 2 dl,bývá pomerančový,multivitamín apod.,ale nejsem autorka receptu a také mi není jasné,jak podle barvy poznám,že je upečeno.

  • Pavlínka | 10. 9. 2007 13:06

    Nejsem autor,ale myslím si,že jupík je nápoj pro děti.

  • NIKY | 10. 9. 2007 13:01

    Taky nevím co je jupík

  • Salome | 10. 9. 2007 11:24

    Já mám také dotaz - co je to jupík?

  • Zdena L. | 10. 9. 2007 10:36

    prosím pěkně nějak nerozumím tomu, jak podle barvy jupíku mám poznat upečeční. děkuji

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Bábovky Nejlepší dezerty
Moučníky Bábovky Snídaně Dopolední svačina Svačina Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Jupík Moučkový cukr Ořechy Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Tuk Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Telecí perkelt

Telecí perkelt

Sladké pirohy

Sladké pirohy

Smetanové kuřecí kousky s rýží

Smetanové kuřecí kousky s rýží

Brynzová pomazánka III.

Brynzová pomazánka III.

Vepřové kotlety se špekáčkem

Vepřové kotlety se špekáčkem

Čokoládový korpus

Čokoládový korpus

Sushi s lososem

Sushi s lososem

Špecle s fazolkami

Špecle s fazolkami

Krémová polévka z řapíkatého celeru

Krémová polévka z řapíkatého celeru

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

45 minut
Mini pizzy calzone II.

Mini pizzy calzone II.

45 minut
Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

20 minut
Bezový sirup za studena

Bezový sirup za studena

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

150
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
117
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
115
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
115
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
104
Chlebíčky s vejcem
Chlebíčky s vejcem

Zajímavé články

Kvíz: Vtipné názvy hospod a barů. Uhodnete všechny?
Kvíz: Vtipné názvy hospod a barů. Uhodnete…
Jak na nakládaný hermelín? Naučíme vás ho krok za krokem!
Jak na nakládaný hermelín? Naučíme vás ho krok za…
Jak na dokonalou bublaninu? 6 rad, aby se vám vždy povedla
Jak na dokonalou bublaninu? 6 rad, aby se vám…
6 druhů ovoce a zeleniny, které byste neměli loupat
6 druhů ovoce a zeleniny, které byste neměli…
Tvarohové moučníky: Inspirujte se naší galerií a oslaďte si víkend s rodinou
Tvarohové moučníky: Inspirujte se naší galerií a…
AHA.cz Žilkové kopačky přes SMS: JE TO DNO, říká Holomáč

Žilkové kopačky přes SMS: JE TO DNO, říká Holomáč

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Styl první dámy pod lupou: V čem Eva Pavlová září a kde chybuje?

Styl první dámy pod lupou: V čem Eva Pavlová září a kde chybuje?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Luděk Sobota (82): Šokující slova o blížící se smrti!

Luděk Sobota (82): Šokující slova o blížící se smrti!

SportRevue.cz FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy Magie na cesty. Jak si přičarovat spokojenou dovolenou se šťastným návratem domů podle Helen Stanku

Magie na cesty. Jak si přičarovat spokojenou dovolenou se šťastným návratem domů podle Helen Stanku

  • Recepty.cz
  • Abnormálně chutná bábovka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact