• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • 3-minutový chléb
Napište svůj komentář k receptu

3-minutový chléb

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
3-minutový chléb
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kostka droždí
    • 450
      ml voda
    • 500
      g mouka celozrnná, špaldová nebo pšeničná
    • 50
      g slunečnicová semínka
    • 50
      g sezam
    • 50
      g semínka lněná
    • 2
      lžička ovocný ocet
    • rybízový džem

Postup přípravy receptu

1
Droždí rozmícháme ve vodě. Přidáme všechny ostatní suroviny a dobře zpracujeme. Vložíme do vymazané formy a dáme do studené trouby. TĚSTO NESMÍME NECHAT VYKYNOUT! Pečeme 60 min. při 200° horního/spodního ohřevu nebo 50 min. při 170° s horkým vzduchem. Chléb vyndáme z formy a necháme příp. 10 min. dopéct. Semínka nemusíme používat nebo je můžeme zaměnit (např. za rozinky, mandle, ořechy). nakonec potřeme teplý chléb máslem a džemem Schwartau Extra. Dobrou chuť.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Minutový koláč (bez vajec)

Minutový koláč (bez vajec)

Špaldový podmáslový chléb vynikající

Špaldový podmáslový chléb vynikající

Chléb pro začátečníky (s česnekem)

Chléb pro začátečníky (s česnekem)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Szampagne | 24. 4. 2022 18:09

    Do chleba jsem si přilepšil kmínem a solí, ale jinak určitě doporučuju podle receptury pracovat :)

  • Radka | 30. 12. 2012 17:24

    tříminutový?????????proč??????????

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 25. 3. 2012 13:25

    Můj první chleba, byla jsem překvapená jednoduchostí přípravy a dobrým výsledkem. Mnohem lepší než kupovaný. Jinak dle rady Mirindy jsem přidala 10 g soli a ČL cukru (ale docela mi trvalo, než mi došlo, že "cl" nejsou centilitry, ale čajové lžičky... ach, ta diakritika..)

  • Mirinda | 10. 4. 2011 11:48

    Neviem si predstavit chut chleba, ktory je absolutne bez soli. Vlastne viem, raz som zabudla osolit a zial, bol nejedly. Musel ist kosa. A taktiez je dobre pridat 1cl cukru. Bez soli, cukru a octu {ten tu je} nepeciem uz ziadny chleba.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Slané pečení
Pokrmy Pečivo Z mouky/obilovin Snídaně Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Droždí Mouka Ovocný ocet Rybízový džem Semínka Sezam Slunečnicová semínka Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zadělávané fazolky

Zadělávané fazolky

Kuřecí na smetaně s ananasem

Kuřecí na smetaně s ananasem

Mrkvová bábovka

Mrkvová bábovka

Kuře s bramborami pečené v troubě

Kuře s bramborami pečené v troubě

Nepečený malinový dort do misky

Nepečený malinový dort do misky

Hříšný čokoládový koláč

Hříšný čokoládový koláč

Kakaovo-kávový moučník

Kakaovo-kávový moučník

Karbenátky po našem

Karbenátky po našem

Hrnková buchta s kokosem a polevou

Hrnková buchta s kokosem a polevou

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

39
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
31
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
25
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
24
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…
22
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Co se dělo na Tháliích, když kamery zhasly: Mejdan na jevišti, pivko ve Slávii a cigáro na schodech

Co se dělo na Tháliích, když kamery zhasly: Mejdan na jevišti, pivko ve Slávii a cigáro na schodech

SportRevue.cz Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Další doporučené recepty:

2x jinak rajský salát s česnekovou bagetou nebo toustem
2x jinak rajský salát s česnekovou…
2x křenová omáčka se smetanou
2x křenová omáčka se smetanou
2x šunková pěna (pomazánka)
2x šunková pěna (pomazánka)
3x3 - těstovinový salát
3x3 - těstovinový salát
4-3-2-1 bábovka
4-3-2-1 bábovka
Ábíčková bábovka
Ábíčková bábovka
  • Recepty.cz
  • 3-minutový chléb
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact