Já mám ráda minutky a přítel omáčky a tohle bylo dokonalý pro nás oba. Dííííííííííky moc <3
Místo klasické mouky
Omáčka byla výborná. Děkuji :-)
Byla skvělá, dík
Vynikajici omacka bez zdlouhave pripravy. Doporucuji.
Manželovi jí dělám takřka pravidelně. Je to jeho oblíbená.
Nádobí mám umyté a přítel se olizuje ještě teď, omáčka byla fakt senzační!!
Mám radši rychlejší vaření tak jsem volila tu minutkovou variantu. Omáčka byla super maso taky, takže naprostá společnost. :-* Děkuji.
Křenovka je výborná,jen jsem trošku alergická na špatně naskládané knedlíky na talíři.
Křenovou omáčku máme rádi všichni a taky do ní přidávám ocet s cukrem. Někde jsem slyšela, že se může dát i citronová šťáva, tak jsem to zkusila no a to nám teda moc nechutnalo.
Je skvělá! Vařila jsem jí na nový rok. Rychlovka co nám spravila chuť byla na vyžádání i dneska. Vřele doporučuji.
Tuhle omáčku zbožňuju,hlavně pro její rychlost.Akorád ji dělám jinak 1litr mléka,cukr,sůl,nechám povařit zadělám zákletkou (mouka s vodou) a přidám smetanu ke šlehání,křen,trochu octa a může se servírovat <:-)
Dnes jí budu vařit již po několikáté,je to výborný recept :-) přidávám ještě opražené plátky mandlí :-)
Z minutkové varianty jsem doslova paf :-) . Žádnou lepší a rychlejší křenovku neznám a to nejsem v kuchyni žádný nováček. Také jsem se v komentářích dočetla, že křen může zhořknout, to slyším také prvně a nikdy se mi to nestalo.
Omáčku dělám stejně,jen křen dávám zvlášť na talířku.Odpadnou problémy s hořknutím,které já tím pádem neznám.Právě dnes ji vařím a moc se těším!
Omáčku dělám stejně,jen křen dávám zvlášť na talířku.Odpadnou problémy s hořknutím,které já tím pádem neznám.Právě dnes ji vařím a moc se těším!
Omáčka byla uvařená za chvilku a byla výborná <3 , dala jsem k ní jen knedlík a nikomu to nevadilo.
Omáčka je výborná, křenovou jsem dělala poprvé a povedla se mě podle receptu na jedničku
ahoj lidičky!ta minutková varianta je exkluzivní :-D
Omáčka je výborná a chutnala i dětem, měla jemnou chuť po křenu, který vůbec nepálil, jen při strouhání mi ukáplo pár slz. :-)
Křenovou omáčku znám z domova jen s uzeným masem ale z minutkové úpravy jsem dočista paf. Je skvělá, rychlá, jednoduchá a nejlepší!! Díky!! <3 <3 <:-) <:-)
Křen se nesmí dlouho vařit,jinak zhořkne.
Křenovou omáčku vařím už téměř 3O let svému muži,který jí má velmi rád,žebych jí ale mohla dát k přírodnímu masu mě jaktěživ nenapadlo.Je vidět,že se člověk učí i ke stáru,děkuji vám,Brabcová.
Proč mi křenová omáčka zhořkla?
Minutková úprava mě velmi příjemně překvapila, je jednoduchá a mnohem rychleší, díky.
Smetanovou omáčku znám od mamky, je dobrá. Já zkusila tu minutkovou variantu a je bez chybičky, lepší křenovou omáčku jsem snad ještě neuvařila. Je i rychlá a jinou dělat už ani nebudu. Mamka jí teď umí zase ode mě ;-) .
Křenovou omáčku máme s mužem rádi a děláme jí aspoň jednou do měsíce. Minutková úprava mě zaujala a tak jsem jí zkusila. Na to, že je zde přírodně smažené maso se houskový knedlík velmi hodí, zrovna jako k obyčejné omáčce, těšíme se až jí brzy znovu uvaříme, byla totiž výtečná.
Jiří, připište to klidně jako poznámku do receptu - takhle Vám to další komentáře "posunou" dolů.
;-) :-P ...omáčku můžeme připravit i jako ,,MINUTKOVOU VARIANTU,, se zakysanou smetanou: Plátky masa(vepřové nebo drubeží) osolíme, opepříme, nakrojíme strany a opečeme z obou stran dozlatova. Plátky uložíme v teple, do výpeku dáme lžíci hl.mouky, necháme zpěnit, přidáme 200 g zakysanky a 250 ml. vývaru nebo vody, přidáme křen dle chuti, ochutíme solí, cukrem a octem dle chuti, necháme provařit a podáváme s bramborem nebo knedlíkem. Chuťově také velmi dobrá a rychlá úprava křenové omáčky... ;-) :-P - fotku posílám také :-)
Dělám stejně, je výborná a rychlá
Moc dobrá omáčka. Máme raději hustší omáčky, takže na množství jíšky jsem dala jen 0,75 l vývaru a bylo to akorát. Příště budu muset dát ještě trošku ostřejší křen, aby byla pikantnější.
Než doběhl manžel s knedlíkem,omáčka byla hotová.Byla velmi chutná a za pár korun.
Vynikající omáčka za pár minut, moc jsme si pochutnali, díky :-P ;-)
fuj
Výborná a rychlá, podávám s volským okem nebo s plátkem uzeného masa. Máme rádi sladkokyselé, tak přidávám trochu octa a cukru :-) .
...kdysi jsem dával i více žloutků, ale od té doby, co si dcera přivezla ze školního výletu z koprovky salmonelu(tam se také přidávají), je nedávám vůbec, rodina začala stávkovat ;-) :-D , ikdyž mě tam nevadí, jim to nenutím... .Pokud se hodně rozšlehají se smetanou, nejsou tam ani znát ;-)
děkuji za tip nemá to chybu ještě jednou dík
Super gábl a nedal jsem ani ty žloutky ;-) .Za jedna!
Tato omáčka je výborná,já někdy do ní přidám nasekané mandle(bez slupky). :-)