Krásně zbarvený bramborák Milujete dozlatova opečené křupavé bramboráky, ale chtěli byste, aby po usmažení nebyly tmavé… Celý článek
Jak na připálenou omáčku Znáte to, stačí chvilka nepozornosti, krátký telefonát nebo třeba diskuze s potomkem, a omáčka… Celý článek
Příprava a vaření květáku Máte rádi květák? Způsobů, jak tuhle zeleninu připravit, je celá řada. Vynikající je obalovaný… Celý článek
Příprava jíšky Jíška je nejstarší a nejznámější zahušťovadlo pokrmů, takže vám její příprava nejspíš nebude… Celý článek
Jak na poslední kapku oleje Chystáte se něco smažit, ale z hrůzou zjistíte, že v lahvi je oleje už jen na dně a nový doma… Celý článek
Pikantnější čínské jídlo Máte rádi jídlo v čínských restauracích a bistrech? Třeba ty báječné dozlatova osmažené kousky… Celý článek
Trvanlivý džem Když si doma uděláme džem, nezkazí se nám a vydrží až 3 roky, pokud ho ve sklenici zalijeme… Celý článek
Aby nakrájené houby nezmodraly Houbaři jim přezdívají modráci. Při nakrojení, otlačení nebo jiném narušení dužiny totiž barva… Celý článek
Jak uchovat hlávkový salát Hlávkový salát je nejlepší čerstvě sklizený, je nádherně křupavý a příjemně nasládlý. Ne… Celý článek
Dlouho vláčný perník Voňavý litý perník patři mezi oblíbené české moučníky. Je rychle hotový, jednoduchý a na jeho… Celý článek