Ryby a maso rozmrazujeme v mléce Ryby i maso se nejlépe rozmrazují v mléce. Zmizí příchuť mražených potravin a pokrmy z nich… Celý článek
Odstanění zápachu z ryb Čerstvé ryby jsou vynikající, ne každému je ale příjemné jejich intenzivní aroma. Bohužel se… Celý článek
Mléko bez škraloupu Taky vám nebo vašim dětem tak vadí svrasklý škraloup, tvořící se v hrnečku na povrchu… Celý článek
Sůl udrží vůni kávy Kupujeme-li mletou kávu ve větším balení, mnohdy se stane, že ještě před tím, než ji… Celý článek
Jak využít celý citron Ždímáte si citron jen do čaje nebo citronády? Pak vás možná překvapí, že šťáva z něj dokáže… Celý článek
Obalování ryb Máte rádi smažené ryby v trojobalu, ať už jde o tresku nebo třeba kapra? Pak se vám budou… Celý článek
Ohřívání uzenin I když každodenní konzumace uzenin není příliš zdravá, kvalitní párek, špekáček nebo klobásku,… Celý článek
Křehká třená bábovka Bábovka patří k nejoblíbenějším tradičním českým moučníkům. Je poměrně jednoduchá a rychlá na… Celý článek
Jak smažit koblihy a vdolky Máte rádi koblihy, šišky obalené ve skořicovém cukru, vdolečky a další sladké smažené dobroty… Celý článek
Jak na voňavé sušené houby Sušené houby jsou nepostradatelnou ingrediencí. Hodí se do polévek, omáček, zapečených a… Celý článek