Jak udělat masové fondue Pokud se chystáte připravovat masové fondue, určitě využijete tenhle praktický tip. Báječnou… Celý článek
Šťavnatá červená řepa Pokud neloupané bulvy červené řepy zabalíme do alobalu, neztrácí řepa při vaření šťávu. Celý článek
Pečení platýse Platýz má lahodné bílé maso, které je poměrně tučné, ale velmi jemné, s úžasnou chutí a… Celý článek
Mleté maso Připravujete občas pokrmy z mletého masa? Pak se vám určitě bude hodit tip, jak docílit toho,… Celý článek
Trik našich babiček Jestliže chceme dodatečně mírně zahustit polévky můžeme zkusit trik našich babiček. Jakmile… Celý článek
Méně tučné fritování Máte rádi ve friťáku smažené pokrmy, ať už jde o hranolky, řízky, obalovaný sýr, květák,… Celý článek
Jak rychle nastrouhat brambory Taky tak milujete bramboráky, ale od jejich přípravy vás obvykle odradí pracné a dlouhé… Celý článek
Zahušťování omáček Trocha ve vodě rozpuštěného solamylu dodá omáčce žádocí hustou konzistenci, aniž by byla… Celý článek
Aby smažený sýr nevytekl Základem je koupit kvalitní sýr, který by měl mít minimálně 30 % tuku a víc. Aby sýr při… Celý článek
Sušený hrách jako čerstvý Sušený hrách chutná jako čerstvý, když se nechá zhruba 24 hodin namočený ve vodě a dalších 24… Celý článek