Jak připravit mleté maso Mleté maso je oblíbenou součástí našich jídelníčků. Není zas až tak drahé a je poměrně rychlé… Celý článek
Strouhání citronu Kůru z chemicky neošetřovaného citronu strouháme tak, že pod struhadlo připevníme kousek… Celý článek
Vypeckování oliv Černé olivy se zpravidla prodávají neodpeckované, ačkoliv celá řada receptů počítá s olivami… Celý článek
Silný vývar Kosti a odřezky masa prudce opečeme s osmaženou zeleninou a rajčatovým protlakem. Vše… Celý článek
Jak na domácí chléb Nadšenců, kteří si pečou vlastní chléb, je mezi námi stále víc. Není to totiž zdaleka tak… Celý článek
Příprava salátu I když si v dnešní době už můžeme vybírat, k dispozici běžně máme polníček, rukolu, dubáček a… Celý článek
Mytí šalotky Propadli jste chuti lahodné šalotky? Pak se vám určitě bude hodit pár praktických informací o… Celý článek
Uchovávání sýrů Ideálním místem pro skladování sýrů je vlhký sklep. Jelikož jej však málokdo z nás má k… Celý článek
Šlehání sněhu Šleháním sněhu mnoho receptů začíná a jde o důležitý základ, na kterém ale často ztroskotá.… Celý článek
Jak na silný slepičí vývar Možná si myslíte, že uvařit chutný slepičí vývar není žádná věda. Opak je ale pravdou. Pokud… Celý článek